|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
12.12.2008 22:35:48   
ledenka
a ni imela danes Špelka srečanja z Reškotom? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
12.12.2008 22:49:20   
jazzz27
Danes? Ne vem Ajsi, jaz sem čist dezinformirana....A se ni za januarja menila? Me je kr sram...včasih se je več oglasila, sedaj pa ničuser posted image

Mah kar se pa tiče moških...stvar interesov....in zmer moški prevladujejouser posted image ....no ja..

Ajsi...ne piham ven z nosa, mal posmrkam pa jeuser posted image user posted image

Je pa zanimivo kake teorije obstajajo v nosečnostiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
12.12.2008 22:58:34   
ledenka
ja, moški... upam, da se bo do rojstva zresnu user posted image  pa se bojim, da se ne bo.

eh, Špelči nas je res čist začela ignorirat, pa par drugih tud user posted image  no, vsaj tu in tam še pridejo.

ej, pa ti si že v 11. tednu user posted image  sem se ustavla pri štetju v 8. user posted image  meni pa še teden manjka do polovice... jooooj! me bo počasi začela panika grabit!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
12.12.2008 23:12:58   
jazzz27
Joj Ajsi na polovici si že...kako gre čač neverjetno...meni pa se je zdelo, da si samo en mesec pred mano...kar lepo polahko.

A tvoj bo šel zraven poroda? Moj bo, i hopeuser posted image ...

Joj že na polovici, še sedaj ne morem dojet da je res....komaj čakam, da bom etka. A sobico sta že naštimala?

Da ga še ni? Bi mogel met lovskega psa, da bi ga domov privlekel...user posted image user posted image

Ah pa saj bo kmalu, jaz se ponavadi tako živceram, potem sem pa itak čist medena, ko prideuser posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
13.12.2008 8:34:07   
pikicao.
jutrcka user posted image user posted image user posted image
evo moj se spi..cakam d se zbudi d greva lahko zdej po opravklihuser posted image ..
a veste d jz ne znam z darili do bozica pocakat in d bom verjetno kr vse dons dala, jao jao jzuser posted image user posted image  moj me ze k.... je reku se 12 dni je do Bozica user posted image user posted image  (sam kaj ko ne zdrzim,pa sej itak pa to vsak let poocnem..tko d so ze navajeni) user posted image user posted image user posted image
razlog je pa: rada vidim presrecne obraze user posted image user posted image user posted image

aja kako smo vse..se* ti pa dons lulas a ne? joj kkomi cakam..prlimi slikco + user posted image user posted image user posted image

kje je pa moja aqua..sm ze vodo potegnla v skoljki pa te klicala..tebe pa ni..user posted image

< Sporočilo je popravil pikicao. -- 13.12.2008 8:35:23 >

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
13.12.2008 8:54:32   
sonček33
user posted image

Evo, zadnja fotka. 34.teden

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
13.12.2008 8:59:15   
sonček33
Draga naša Se* - dan D je skoraj tukaj. Joj, kako bo lep konec decembra. In naslednje leto... Božiček je zagotovo prihranil za vaju najlepše darilo.user posted image user posted image

Pikica.o kako si?

Špelka - no povej nam, kaj sta se z atom zmenila.

Erin in beyba -  a so otroci pridni? Tole je njun prvi december - o bosta dobila daril. No, tetke iz Borbe jima pošiljamo koš zdravja in poljubčkov.

Oktavija - ma objem zate, bodi močna.

jazzz  in ajsika - kako počutje?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
13.12.2008 9:01:44   
sonček33
žižek - midva sva fajn... naj takole ostane še do vsaj 1.1. Kako si ti?

aqua, murkica, spps, sonček, biba in vse nove - dobro jutro, želim vam lep vikend, kljub temu turobnemu vremenu

Kakšni so plani za vikend?
Kaj bomo kuhale?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
13.12.2008 9:02:27   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Evo, zadnja fotka. 34.teden

oooo kok lep trebuscek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaml bos brez..k bos mela neki v rokahuser posted image user posted image user posted image
in kako se pocutis??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
13.12.2008 9:04:22   
sonček33
Pikica - mje počutje je kar ok. Čeprav - skoz me kaj skrbi...mislim, da ne znam čisto dobro uživati v nosečnosti. 

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
13.12.2008 9:04:55   
miska73
Oj sonček si lepo še kar 2 v 1. In tako tudi ostani še nekaj časa.
Si pa kr luštno okrogla. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
13.12.2008 9:06:50   
miska73
Piki čist tebi podobno, da ne moreš dočakat božička. user posted image
Jst mam take probleme samo pri darilih za RD.

Sem se spolnila, da sem ti eno plažo oblubla... grem iskat... user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 13.12.2008 9:09:46 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
13.12.2008 9:10:33   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Piki čist tebi podobno, da ne moreš dočakat božička. user posted image
Jst mam take probleme samo pri darilih za RD.

Sem se spolnila, da sem ti eno plažo oblubla... grem iskat...

iiii prou spomnla si se user posted image user posted image user posted image user posted image  
ja res rada vidm srecne obraze..zto pa to delamuser posted image ..kaj cmo that's meuser posted image

soncek sej bo, sej verjamem d te skrbi..ampak bomo me mislile nate..pa ti se spomni na nas..pa kako se men cudne stvari pa smesne dogajajo, pa bos prec pozabla na skrbi... bo pa kmalu mimo.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
13.12.2008 9:11:35   
pikicao.
oooo kok hudi zvezdi... to je pa skor tko k na maldivih.. oooo
nice nice..
p.s. si mi dala spet plazo z dodatki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
13.12.2008 10:22:48   
miska73
Piki tole fotko sem pobrala iz Cubanske plaže.
Koji crni Maldivi... Cuba je zakon.

Sonček odločitev je padla. Za kosilo bo pirina rižota, pa zrezek na žaru in zraven skleda solate.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
13.12.2008 11:20:03   
jazzz27
Helov...

evo mene...user posted image

sonček jaz sem ok, ti pa tudi še mal zdrži in ne se bat vse bo ok. Kaj pa pri zdravniku oz. G rečejo? Ti se samo sprosti, pa bo. Imaš pa tako lepega bušija, lepo za pogledat.

miška....kako si mi ti. Vidim, da se tudi ti strinjaš s tem, da so maldivi pa že mal prekomercialniuser posted image . Čeprov še nisem bila tam. Kuba in rum pravišuser posted image . Je naš prijatel pripovedoval, kako so šli rum kupit. za turiste je full drag in se je z enimi domačini spoznal (čeprav tam se kao ne smejo domačini s turisti družit) no, in so kupili 40 litrov ruma. je bil tako pijan, da je na soncu zaspal. sončarico fasal. Skor bi ga v zapor vrgli, ker je eno deklico na plaži lubčkal,....tako da ne se igratuser posted image .

Ajsi...kdaj je tvoj domov prišel? Moj se je kar hitro primajal...ob pol dveh. Pohvalno. Mene je pa itak ob polnoči zmanjkalouser posted image . Sta šla potem v kino?user posted image user posted image user posted image user posted image  Al je bila doma tragedija?

piki....ti si pa res hecka 12 dni prej...jaz bi od tebe potem še sigurno eno darilo zahtevalauser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
13.12.2008 12:45:20   
miska73
Jazzzi user posted image pa saj na Kubi ne rabiš bit glih mortos pijan, da se maš fajn.
Kar se ruma tiče, smo mi ene dvakrat kupili unga domačinskega, pa je bil en mal na špirit...
Pa smo se potem raje držali preverjenega Havana Cluba.
Nam se ni glih zdel tolk zlo drag.
Je pa verjetno merilo kaj je drago in kaj ne drugačno, če ga namesto nekaj dcl popiješ nekaj litrov na dan user posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
13.12.2008 17:27:53   
spps
ojla!
vidim,da danes vlada totalno zatišjeuser posted image user posted image  saj v ponedeljk  bo že boljšuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
13.12.2008 20:03:15   
gigi1
Helou

Spps čisto zatišje. Vidim, da je večina bork ujela vlak za Zagreb user posted image  user posted image  user posted image . Kako si ti? Je vpliv lune že popustil.

Sonček33 kako lep buši. Joj kolk bi jaz božala user posted image

Se* a nam bo jutri palčka polepšala dan? user posted image  user posted image  user posted image . Naviiiijaaaam user posted image  user posted image  user posted image

Jazzy kako? Koline mimo?

Špelka misamo te!

Pa Lunca naša draga. Nič več nismo na tekočem.

Aquica, Murka, Pikica, Živa, Oktavija, Sonček85, Larilu, Biba, Argožupca, Mašika, Erin, Beyba, Ajsi in moja tanartaljubša Podganca vsem prav lep večer user posted image . Če sem katero pozabila ne zamert pliz in tudi njej lep večer.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
13.12.2008 20:13:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou

Spps čisto zatišje. Vidim, da je večina bork ujela vlak za Zagreb user posted image  user posted image  user posted image . Kako si ti? Je vpliv lune že popustil.

user posted image user posted image jp,danes je bilo boljš kot včeraj-ker včeraj sem bila takšna,da sem šla sama sebi na živce,ponoč spala nisem,čez dan sem pa bila jokica-kr za brezvezeuser posted image user posted image user posted image
pa smo pregurali včerajšnji dan,danes pa je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še eno slikico za motivacijo,da SE* ne bo rekla,da se nič nosečke ne spomnemouser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 13.12.2008 20:15:58 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
13.12.2008 20:17:29   
spps
iz tega profila se vidi manj okrasnih dodatkov (beri strije) iz prve nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
13.12.2008 21:06:14   
gigi1
Oj srce kolk si lepa. Prav samo čudovitega bušija imaš user posted image  user posted image . Nič ti ni šlo v noge in rito user posted image .
A maš tolk suho kožo, da je popokala? Se mažeš? Baje je zelo pomembno v zadnjih mesecih. Men so zelo priporočal vishyjevo kremo proti strijam. Baje pomaga tudi za stare strije.
Sam da je včerišnji dan za tabo. Tale luna je bila kar zoprna user posted image . Upam, da boš nocoj spala k angelčekuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
13.12.2008 21:10:11   
Anonimen
čer!!!
spps uvav kter velik lep bušiiiiuser posted image user posted image
gigi veš men te kreme nč niso pomagal pa sm se mazala k nora,no sam da jaz še zdej k nisem (mislim da neuser posted image ) noseča ne zgledam tko dober kot spps.Rit in stegna mam definitivno večjauser posted image sej ne da bi se hvalilauser posted image user posted image
drgač pa koko si ti kej?veš smo glih dans smrekco postavljal in sem se spomnila nate kako lepo tuki gor svetiš na forumuuser posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
13.12.2008 21:24:20   
gigi1
Larilu jaz sem enkrat davno zaradi izpitov na faksu na brzino shujšala 10 kil (s 53 na 43)in so mi od takrat strije ostale. In če se mi je to v mladih letih zgodilo, pa nisem bila nič debela, predvidevam, da bom imela po nosečnosti čisto razpokano kožo...kaj pa vem. Eni pa pravijo, da je odvisno od kreme.

Svetim pa jaz celo leto user posted image . Sam spomnite se me vsi šele, ko me obešate na smrekco user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
13.12.2008 21:27:02   
Anonimen
Glede krem je tko da sm jih ful probala ampak na koncu sm dobila sam še mozoljčke po trebuhuuser posted image

to si pa v zmoti da se te spomnemo šele takrat ampak hotela sm ti rečt da točno v tistem trenutku sm se pa nate spomnila nisem pa rekla da je blo prvič dansuser posted image user posted image sm bla zjutri tud kle gor sam si tko močno žarela da sm si mogla it mal očke spočituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?