giotti
|
Hej, punce, zakon, kako ste stilsko preobrazile seznamček Sicer mogoče ni najbolj moj okus, ko postane stvar že tako baročna, da ne vem več, kaj je bistvo, ma važno, da se zabavamo in sejemo dobro voljo. In pogled na ta seznamček gotovo razpotegne usta v širok nasmeh in to je tisto najbolj važno v življenju! Sem se pa morala oglasit, ko sem prebrala tole od duhovite Grethy konzervice HEJ, KONZERVICE, PA KAKO VE RAČUNATE? SAJ STE VENDAR VSE 30+, TOREJ SPADATE TUDI SEM!!!!!! Ve ste sploh v extra prednosti, ker sodite kar na dva seznamčka Alora, hitro na raport tudi tiste nad 40, da vas popredalčkamo v seznamček. Drugače pa mene še vedno zanima, kaj počnete za svoje zdravje in ohranitev tega? Namreč, sama stavim na to pot... če bom zdravo jedla ter se veliko gibala, da bodo s tem tudi pogoji za bebico pravšnji... Torej, danes grem pretečt 5 km, včeraj zvečer pa sem plesala uro in pol. Ok, povem pa še za en grehek, torej popila eno majhno kavico z malo mleka zjutraj, ampak doza bo zdržala do jutri zjutraj. Ni tako hudo, a ne?
|