Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Da se po dolgem času malo javim. Nekako se nisem mogla spravit nazaj na forum. Me je ponovni SS preveč prizadel. No pa sem nazaj. Smo se spravili k sebi. Preboleli še nismo popolnoma ampak je veliko bolje kot je bilo zahvaljujoč super osebam, ki mi stojijo ob strani. Hvala tudi tebi witch. Ginekologinja mi je predpisala Dabroston tablete. Sumi, da bi pri meni lahko šlo za popuščanje rumenega telesca. Če je to res potem super, saj mi bodo te tablete pomagale. Upam samo, da ni kaj tretjega. Bomo videli naslednjič. Pravijo, da gre v tretje rado. Upam, da tudi pri meni to drži.

vesela sem da si se spet oglasila
moja kolegica ima 2 meseca do poroda, trebušček pa tak, kot ga imajo ženske v drugem mesecu. Skratka ni ga
Saj še samo malo pa bo pikica pri tebi. Pa bo konec nosečniških težav
sem vesela da si boljše in da si nazaj. Seveda bodo tabletke pomagle in ja v tretje pa bo šlo
komaj čaka da se rečim tega bednega faksa
SmInCa...
naja17 30.6.2010
drugače se pa za enkrat zelooo dobro počutim in lahko sem samo hvaležna da nosečnost za enkrat poteka mirno. naše punčke nismo videli že od morfologije in rav vesela bi bila še kakega ultrazvoka, da bi jo spet videla
.
, hvala za update o vaših ne več pikicah. Vse to nas še čaka
) dobila tega hudičeka
. Ne vem, če sploh imam O, čeprav sem mi zdi, da sem jo ta mesec prav čutila, pa se mi je zdelo nekaj zgodaj, ampak glede zdaj na datum M, se kar ujema. Tako da naj bo moj novi datum 17.3.
.
.