Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
gre, pa greva v nove boje;)

tudi jaz jih tebi pošiljam. In vsem ostalim! Evo:
... da ti le ostane še moči za čebelčkanje
oz.
PRIČAKUJEMO NOVEMBRA 2009
... kakorkoli... upam da pridem čimprej do ginekologa da se rešim tega vnetja... potem pa pač čakat na nov krog... sej vem da dokler ne pride
... kaj res misliš, da bi te morala dati iz seznama??? Saj si rekla, da sta bila pridna ... bomo počakali, a ne?
Sicer pa za kakšno vnetje sploh gre, da misliš, da je tako hudo? Ker navadno vnetje ne vpliva na plod
in vnetju vidim problem bolj za partnerja (zate je itak neprijetno, to verjamem)... Če bosta
, je velika verjetnost, da ga dobi. Ne vem pa, kako je z plodom... Martinčka, obupati še ne
. Res pa je, da moram paziti z intimnimi mili... v poštev pride samo občasna uporaba, ne pa vsak dan.
Moji doma mi itak ne upajo po ss, več nič rečt ... če pa kdo drugi butne kakšno tako, pa mu vsekakor ne ostanem dolžna ... zmeraj je na koncu njemu nerodno
. Nedeljski tek me ni preveč utrudil in ob pravem času bom ravno v top formi ;-)