Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
jao pa se bliža moje testiranje, v četrtek nameravam prvič, samo po moje še nebo kaj pokazalo kaj mislite punce? je še prehitro? ful sem v dilemi ampak me ful zanima. Menstruacijo sem dobla 27.12.2009 pol sem jedla klomifen 5-9 dan, 2x 1 tableto tako da jutr je en teden od odkar sem končala a je možno da sem že mela ovulacijo glede na to da sem mela neredne menstruacije? joooj dilema res. Drugič nameravam stestirat 18.1 ker mam 19 operacijo zob pa če bi slučajno kaj blo po moje ne smem it zarad anestezije, sej ne vem jao, panika
sej vem da si ustvarjam čist nepotrebne probleme sam vseeno sem na trnih.

28.01.
in na čimprejšnje + ,
,
....
joj pa še res me špika že cel dan neki v okolici desnega jajčnika zdej pa samo še čakam na mojega da pride domov, pa še v planu je danes
tako da če bo jutr, se pravi da so plavalčki še v akciji od danes in se lahk jutr kaj zgodi.
!
al že imate kako pikico doma? naša žaba ima 2 leti, zdej bi pa še eno punčko imeli, da bo par
kako je lahto tako prepričan, po moje me je hotel samo sprostit malo in res me je sem se iz srca nasmejala. Je reku da si tipi tut kao na forumu pišejo in se kao vse zmenijo kako se to čuti da je
s prvega zakona.
,