3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ HD, misliš da bi pomagalo to cepljenje tudi za takšne težave? Nekak ne verjamem. Mi še kr čakamo na cepivo jah, saj veš kaj pomeni beseda pneumo...jaz mislim da se da s tem cepivom zaščitit mariskaj, ne samo ušeska.. zakaj imajo potem v tujini to že kot redno cepljenje..za premagovanje samo 1 bolezni sigurno ne..(je predrago) ne, ne..še zdaleč ne samo ene, seveda. čist laično...bakterij je 5000, cepivo te zaščiti za okoli 2500. Vprašanje je drugo, če je bronhiolitis bakterijska okužba take vrtse. Meni se zdi, da ga povzroča en virus, nisem pa ziher... bronihiolitis je virusna okužba, zato zanj antibiotika žal ni... zimska... za Lana... ima pa saturacijo (99) super, kar verjetno ni bronhiolitis ampak bronhitis (lažja oblika)... glede inhalaciji... enim koristijo, drugim pa lahko naredijo več škode kot koristi (mislim, da našemu inhalacije na masko ne odgovarjajo)... malčka daj raje v toplo kopalnico, v banjo s toplo vodo, ali pa naredi tako kot populis, soparo v tuš kabini... kakšno imate vlago v stanovanju, tudi to Lana lahko matra... .... izvenelo pa bo, tako kot pravi Almera, menda po 7. letu... aja, in ko boste enkrat malo večji, verjetno ne bi bilo slabo P nažicat za Rakitno ( http://www.mkz-rakitna.si/nova/ )... če se bo pri nas to še pogosto dogajalo, bom kar rekla, če nam lahko da...
|