Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Naš dan je bil danes kar poln. Sem prvo tamaledva pobrala v vrtcih in smo šli via Kranj še po mojga v službo. Ker smo ga pol urce mogl čakat smo šli kr na sprehodka. Potem še mal v trgovino in med drugim mamo jogi za našega otročka kupljen . Doma smo se s kavico in piškotki posladkali, potem pa itak igranje, igranje in igranje. Sedaj smo večerjico pojedli - gres, pa seveda tuširanje, pidžamica in sedaj se risanka vrti. Potem pa zobki in dežela sanj.
Jutri mava pa z dan zase. Prvo naju čaka zadnji uz - punce dršte pesti da se pokaže al bomo mel al , potem bova šla na kako kavico, tortico, kosilo,... joj sej sam na hrano mislim pa seveda po najina sončka v vrtec. ..jz sm tud firbčna kaj skrivate
ata pride po 10ti...upam, da vse mulčke spravm spat pred 10to...mogoče mi ostane še mau cajta sama s seboj...ne morš verjet
prjatlčki so vsi na ready...tud čakajo 10to uro
upam, da bo Majči dons kej bolš spal, pa kej lažje zaspal..včeraj sm ga uspavala 45 minut...sej ga rada stiskam zvečer in ujčkam...sam tole je pa mau prek mej
no, vsem skupaj lep večer in mirno noč...sej mogoče vas še kej prečekiram
oi punce....kako smo kaj.... Mi smo se potepali...no dopldne mi2....popoldne pa skupno....jutri je zadnji dan dopusta, ne vem kam je šel....uf.... Danes smo se spet potepali po Snoviku...Pupi sta se načofotali......uf kako sta se načofotali......
KOlumbo....tebi sem prišla zaželet srečno pot in čimprejšnje okrevanje komaj čakam ,da vidim vaše dete
Hana je že v vrtcu......je eni sovrtičkarci kar sama dala svojga kužija in se šla igrat-sem jo mogla 3x poklicat,da mi je sploh lupčka vrgla .......sem mislila it malo v šoping,pa se mi ne da ma sem čudna
hvala k ste vesele z mano...no dons je šla pa u igralnico že brez joka in ves čas ponavljala mami ubo mami ubo.... bravo moja miška....juhejjjj....
kolumbo sjmm...dobr se razvajejta... urša, držim pesti da se pokaže vaš dojenček....pa da s tvojim lepo preživita dan... čebek@ bravo hana...sj eva je tud baje ful kolegialna ratala in tamalim veliko pomaga....tko da sm res vesela...ampak kašlja pa še vedno zeloooooooooooo
zvečer je Maj na moje veliko presenečenje spal ob 8.40......nism mogla verjet....je bil pa res mir..k atija še ni blo, Miha je šel tud zgodaj spat d bo lahk kontrolko pisal...ostala 2 sta pa gledala en film...tko d sm res mela mau frej večera...moj je prišel skoraj ob 11h
v glavnem...tudi noč je bla kar mirna, sam moj kreha, pa nos ma zabasan...joj, jz mam ob takih primerih celo lekarno pr postli, pa liter čaja u termovki..on pa nč noče..pa hrka, smrka in smrči..joj,joj.......sam Maj je kr lepo spal, dost mirno
kolumbo....upam, da boš čimhitreje dobila štručko u roke in pa fajn okrevanje
čebelc@ in petrušk....super za bejbe k so tko pogumne!!! pa hvala za lepe želje
men pa sušilc neki čudne zvoke spušča....glavobol
Dan! No jest sm preživela včerajšnji dan čeprav sm mislila da bom znorela enkrat med ambulanto - trkanje, telefoni, pripravljat pacientke, ctg posnet pa za vse sam! Da se ti zrola! No zdej pa dost jamranja!
Kolumbo - VSO SREČO PA SPOROČ KAKO JE ŠLO, KO BOŠ PRIŠA K SEB!! Pa komu jest zdej to pišem če je že šla
Čebela - fajn da čutiš brcike! Kateri teden si že?
No šibam delat! se tipkamo
< Sporočilo je popravil simonakr -- 1.10.2010 9:49:52 >
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?