|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2011
29.8.2011 13:09:18   
anchika
Kje kupiš Coliprev?
Jaz že en mesec jima ne dajem nič proti napenjanju. Prej sta redno pila vsak dan in se mi zdi da je blo zadosti. Sej jih tud zdaj mal napenja pa prdneta pa je. Prdita pa skoz. Kakšen krat me vsi mene gledajo če sm jaz kaj spudtila-hahha

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Dvojčki 2011
29.8.2011 17:41:37   
Lunca31
Hehe Anchika, dobro si prej napisala user posted image Le človek se mora še toliko skulirat, da te ne gane vsak jok. Sicer pa, če si sam si sam! Imaš le en par rok. Karavana gre dalje...
Bravo za korajžo in za zgled!

Sicer pa se vse trudimo po najboljših močeh user posted image

In nekomu se človek mora malo potožit - najlažje takemu, ki je v podobni situaciji ;)) In ta forum je tukaj tudi zaradi tega user posted image Meni je včasih lažje, ko preberem in vidim, da pa ni le meni občasno naporno in težko. In da je to del strševstva, starševstva dvojčkov.

Coliprev je iz Lekarne, nam ga je ostala ena steklenička. Ga pa že 1 mesec ne uporabljamo več. Le AM na čaju in Biogaia.

Zdaj pa grem skuhat eno mineštro za večerjo. Itak sem sama....se ne bo noben pritoževal user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Dvojčki 2011
30.8.2011 20:40:59   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

trsica  se pravi zdaj že jeste fajn  na žlico! Kako si začela?

Tiste ki se pritožujete da ste same  in ja je težko. Vedno bolj ko bodo veliki bo lažje ker se bodo naučili počakat pa ve se jih boste naučile  zamotit da boste prvega nahranle....drugi pa čaka. Samo brez živčnosti pol so tud otroci bolj mirni. Če si pa ti živčen se mi zdi kot da otrok to čuti in tud on joče. Jaz sem bila včeraj sama z vsemi 4 imi in sm kar sfolgala no saj sem primorana večkrat bit sama, le mož dela , ni kaj, tašče pa mame pa nočem obremenjevat oz. rada storim vse sama. Za pomoč jih vprašam le če mam koga kam za peljat.



GH smo začeli tako, kot pri ta prvem- z nealergenimi korenčki, kolerabo, cvetačo, brokolijem, bučkami, banano, jabolkom, hruško itd. samo nisem se ravno držala tri dni eno hrano, ampak bolj v smislu, kar imamo v hladilniku. edino mesa še nista dobila. kar je bolj moja krivda, ker sem jima samo enkrat dala zmiksanega piščanca in je bilo še meni ogabno. čakam, da začneta žvečit. user posted image  plus, če smo bili zunaj, še kupljene kašice. nikoli pa nisem in ne bom kupila tistih zelenjavnih kašic, ko je vse zmiksano. bljak.user posted image

jaz sem bila čez počitnice sama s tremi. pa mi je bilo lažje, kot samo z dvojčkoma, ker ima starejši že 7-let in mi je ful pomagal. user posted image

_____________________________

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Dvojčki 2011
30.8.2011 20:46:21   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca31


Airex blazina - kakšna je prednost v primerjavi z pol cenejšimi?? Sem jih gledala na spletu v Avstriji in razmišljala, da bi jih imela za igralno podlago?

Veste kaj, glede na to, da vas je kar nekaj bilo v razvojni ambulanti in pišete o tem in onem - a bi mi priporočili, da bi se mi naročili vsaj h kakemu privat fizioterapevtu, da pogleda še naše mišice in kar je treba?? user posted image



airex je najbrž bolj trpežna ali kaj, ker se uporablja za bolj profesionalne zadeve. user posted image

za razvojno pa malo pojamraj pri pediatru, pa če ti lahko da napotnico za razvojno. itak on ni strokovnjak, v razvojni pa so. user posted image

_____________________________

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 6:58:35   
araz
ojla punce. mi smo dali čez žeprvo posvetovalnico. Veliki sta 51 cm (ob rojstvu 45) in težki Živa 3400 (ob rojstvu 2260) in Brina 3230 (ob rojstvu 2060). Tudi naobsegu glavice sta pridobili veliko (Živa ima 35 (ob rojstvu 31,5) inBrina 36 (ob rojstvu 30,5). Je pa rekla, daje Brini preveč obseg glavice zrastel in imamo čez en mesec kontrolo. Kaj to pomeni pa ne vem. Upam, da ne bo kaj narobe.Dobili smo tudi napotnico za razvojno vendar je rekla, da samo zato, ker sta dvojčici in ker sta bili tolk prej rojeni in da verjetno ne bo potrebno potem več hodit tja. So bili pa vsi zelo začudeni kako sta v enem mesecu napredovali.
Kar se tiče napenjanja ... še vedno jima dajem Bio Gaja kapljice pa se mi zdi, da je boljše, čeprav ju še vedno zvija in napenja. Očitno se je moral organizem navadit na njih.
Jesta še vedno na 3 ure po 90ml. Zvečer jima pa probam dati 120, da bi kaj več spale pa jima je boljš manj pa bolj pogosto.
Brina je še vedno zelo potrpežljiva, Živa bi se pa skoz nekaj jokcala dokler je ne vzameš v naročje potem paizginejo vsi krči, lakota, ...
Jo bom probala zdej dat v ležalnik, če ji bo tam všeč. Sej pomojem jo lahko že dam?
Sta pa zdej ful začele opazovati okrog sebe. Če jima dam kakšno pisano igračo jo ful opazujeta in Živa bi se že karmal pogovarjalo z njo. Spušča take smešne glasove. Brina pa samo začudeno opazuje in dela razne šobice, da se ji moraš smejat.

Včeraj je šla pa tavečja prvič v vrtec tako, da mi bo mogoče mal lažje. Bom lahko v saj dopoldne še kakšno stvar naredila vmiru, pa šla na kakšne daljši sprehod. Upam samo, da bo vrtec dobor sprejela in da ne bomo imeli težav, pa da ne bo velik bolna, kar me precej skrbi zaradi tamalidveh.



(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 8:02:52   
anchika
Pozdravljene
Mi je precej lažje tudi meni ko vas berem pa vidim kako  pridne mamice ste.
Eden od dvojčkov je precej bol napreden ko drugi. Začel se je že obračat okol in okol.  Prijemlje si noge in  pol se dvigne  prav v sedeč položaj. Kamor ga dam  ga moram prevezat ker če ne  mi zleze al pa  pade s stolčka. PPoleg  pogovarjanja je začel še piskat in vriskat. Zelo  smo glasni

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 8:06:01   
anchika
Začeli smo mal pokušeavat hrano glih malček za okus. Dane s kuham korenček. Ponoči sta še vedno zelo pridna. Danes sta se zbudila ob 6 zjutraj mal popila mlekca eden je vstal zdaj drugi pa še vedno spi., Noči so prekrasne. Upam da bo tako ostalo.
Hčerkkica je šla v vrtec, ta velikega fanta pa peljem ob 11:00 k zdravniku , nevem kaj mu je vsaka rana, vsak pik komarje uglavnem vse se mu zagnoji ima po nogi enih5-6 ran vse gnojno. Bojim se da je kaka bakterija al pa slaba kri. Upam da ni hujšega.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 12:03:02   
lina10
Araz ne skrbi zaradi obsega glavice pri nas je bilo enako pri Špeli je v enem mesecu povečal obseg je bilo v meji ampak se je rast ustavila in to ni nič narobe bodi brez skrbi.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 14:29:54   
Lunca31
Končno malo miru! Sem si takoj skuhala eno kavo, pa Domačica piškote user posted image , da me malo razvedri ;))

Araz, tudi jaz sem prepričana, da nimaš kaj skrbeti. user posted image Punci pa lepo napredujeta - bravo mami, bravo ati!! user posted image

Anchika - kaj pravi dr. za sinčka? Upam, da je vse ok in le ena velika neprijetnost.

Sicer malo pozno, a sem pogruntala prav fajn metodo za past kravce. Jaz se dam na kavč in otroka nase, da se z rokami upira na moje prsi. Spuščam se vedno niže, da skoraj ležim! In je volk sit in koza cela - se hkrati cartamo in treniramo.

Popoldan grem po špežo v DM - sem naročila malo več AM, ker imam 15% popust in se mi kar fest splača!

Bi vi dale vaše malčke v jakuzi? Seveda le v toplo vodo in ne v mehurčke?

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Dvojčki 2011
2.9.2011 16:51:04   
anchika
mazilo-antibiotik mu moram mazat vse rane 3x na dan. Pa vsakih 8 h mora pit antibiotik. Če ne bo bolje bo zamenjala antibiotik, če swpet ne bo bolje gremo na posebne preizkave. Srčno upam da tega ne bo potrebno da mu bo to pomagalo. Zadnjič ko sem imela tamale v posvetovalnici vam nisem povedala sem mela tudi hčerko tam ker ji je iz lulike vsake tolk časa nekaj priteklo. In ji je vzela bris in ravno danes ko sem bila tam so dobili končno izvide. In tako je tudi moja punčka dobila antibiotik vsake 12 ur ker ma močno vnetje nožnice oz. lulike. No upam da se ne bo kaj prineslo na tamale dokler sta zdrava. Starejšemu sinu je zdaj prepovedano tikanje Matije in Matica. Tako da zdaj si moram pisat kdo kaj pije in ob kateri uri. Drugi teden pa kontrle. Tako da bomo zdaj skoz pri zdravnikih

lunca: kakšen AM daješ in kaka je cene??

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Dvojčki 2011
5.9.2011 13:32:09   
Klementina15
Zadnje dni sta naša fanta začela bolj usklajeno počivati čez dan in lahko celo kaj postorim doma user posted image

Sem pa imela zadnji teden tako krizo da se morem malo potožit tukaj gor. Ne vem če se tudi katera od vas tako počuti, sploh tiste ki že imate starejše otroke... zdi se mi da se sploh ne morem posvetit nobenemu, ker sem stalno razpeta med enega in drugega. Enega mirim, drugi se smeje in bi se pogovarjal, pa ga morem pustit tam samega z igračami in hodit s prvim naokrog. Potem se zadeve zamenjajo. Včasih tako lepo zaspi ob meni in ker sem kronično utrujena bi tudi meni pasalo skupaj z malim malo zadremati, pa takooo lepo ga je gledati ko spančka.. pa že slišim drugega ki me potrebuje in letim tja... skratka, stalno letanje od enega do drugega, ves dan akcija... potem mi seveda vse dol pade in se počutim grozno slaba mama user posted image  in za nameček sem dobila še taščo na obisk, ki je polna "dobronamernih" nasvetov kako bi mogla stvari poštimat... na srečo ji je moj dragi mož hitro zaprl usta ampak jaz sem bila še vedno tako na tleh... user posted image  

Smo imeli tudi prvič razvojno ambulanto - dobili veliko zeleno blazino in zdaj še raje telovadita na tleh. Je rekla da sta OK, naj bi bil Žan malo hipoton in imel švoh roke ker se ni hotel opret nanje.. ampak je doma že isti dan pokazal kako se to dela in se opiral na roke in dvigoval glavo. Pa kot nalašč se je točno na tisto "slabo" stran obračal.. oktobra mamo kontrolo in upam da nas samo pohvalijo in pustijo na miru user posted image  So nam pa zelo odsvetovali ležalnike - tako da smo jih pospravili. Sicer sta pa na blazini res ful zadovoljna in ju imam kar na tleh.

Je pa res pestro - ves čas se obračata na trebuh in potem ju je treba stalno obračat nazaj na hrbet ker postaneta sitna, pa sta takoj spet na trebuhu. In ves čas čebljata in se kregata in se smejita... opazujeta okolico, igrače - najraje še vedno mamico, ki cele dneve klovna špila. Ja dolgčas mi zagotovo še dolgo ne bo več user posted image

Naslednji teden gremo na morje in že komaj čakam da bova z možem cel teden skupaj in bom mela malo manj dela z user posted image user posted image  ...pa paše klimo zamenjat po dolgem času.

Tiste ki ste uporabljale/uporabljate vetrovne kapljice - a je mogoče katera opazila da bi otroci več bruhali po njih user posted image

Lunca 31 - nam je v razvojni pediatrinja rekla da ko bosta stara pol leta gremo lahko komot v toplice - tam je topla voda. Tko da po moje ju pri tisti starosti komot daš tudi v jakuzi. Edino oni ful odsvetujejo te obroče napihljive za v vodo. Naj bi bili otroci v naročju.

Anchika - upam da je pri vas že bolje in ste zdravi!

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Dvojčki 2011
5.9.2011 14:02:06   
Lunca31
Klementina user posted image user posted image - pridejo trenutki, ko se verjetno prav vsaka izmed nasi počuti, kot si napisala. Ker veš in vem, da se trudimo po najboljših močeh, si enostavno moramo preganjati misli o 'slabih mamah' stran!! Ob takih trenutkih pomislim na otroke, ki so dobesedno zapuščeni. Zasmilijo se mi v dno srca! In potem se ne obremenjujem, če je en ali drugi par minutk brez mene. Nažalost, ali pa ker je tako prav, ne morem bit vedno 100 % na voljo.
Greste kam blizu na morje?? Želim vam, da se imate max. lepo!!! user posted image

Mi smo bili v soboto vsi 4 na poroki, včeraj pa smo 1. čofotali v Istri. Če bo vse prav, bomo vikend preživeli nekje na obali, da se naužijemo sonca, prijetnih temperatur in toplega morja.

Smo pa te dni prešli na 5 obrokov user posted image user posted image Ampak nekam malo pojesta user posted image Sicer pa važno, da gredo kile gor...

Danes smo se oblizovali s Hippovim korenčkom. Sem se odločila, da bomo uvajali takšne vrste zelenjavo. Ko bosta pojedla malce več, pa bom pripravljala sama. To se mi zdi dobro pripravljena hrana in prepričana sem, da je od surovine naprej deležna strogih nadzorov in predpisov.

Jabolka in hruške bodo z vrta.

Anchika - pijemo AM Comfort. V DM s popustom je 400 g cca. 7,5 EUR.
Kako je kaj vaša mladina?


Se je opral 3. stroj....

(odgovor članu Klementina15)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Dvojčki 2011
6.9.2011 6:02:25   
lina10
Klementina ja tako je ko imaš še starejšega otroka zraven pri meni je enako in sem včasih kot izžeta cunja ,sedaj je malo boljše ,ker je starejša hčerka začela hoditi v vrtec ,sedaj jo pa pogrešam doma mi nekaj manjka ker ni nikogar ki bi me skozi nekaj spraševal in rabil user posted image . Sej so pa tudi super dnevi jaz imam moji dve na tleh ker se tako preobračata in premikata sem in tja da jih najdem tudi na drugem koncu sobe, če nisem tam, ar vidita se premakneta in skotalita do tja firbčne da je joj znata se pa tudi razjezit in kregat in si vzemat ena drugi igrače prav smešnoi jih je gledati.

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Dvojčki 2011
6.9.2011 22:01:00   
anchika
lunca ima prav
Že to da moramo skrbet za dva otročička hkrati  je pohvale vredno in če kdo kdaj zajoka al pa če se kdaj enemu več posvetimo  še nismo slabe mamice . Prav danes je ena  mamica rekla da kako sfolgm oda da še z enim  težko. Tako da  mormo si priznat da smo super mamice. Pa čeprav nam je kdaj hudo. Jaz sem vesela da imam 4 otroke in vesela da imam dvojčke ker to ni kar tako in nima vsak pa priznajte si da je zelo lepo ko gledaš dva  čmrlčka in vedno lepše bo.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Dvojčki 2011
7.9.2011 8:26:26   
ruška
Pozdrav vsem!

Nimam časa prebrat dogajanja tukaj, bom ko utegnem...
Imam pa vprašanje.

Kako je bilo z jemanjem folne kisline v začetku nosečnosti?
Ali ste najprej jemale folno, npr. Tifol, po prvem tromesečju pa kakšne multivitamine, npr. Elevit?
Ali samo multi od začetka?
Ali nekaj drugega?

Moja sestra je noseča user posted image
ampak nikar povedat nikomur!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Dvojčki 2011
7.9.2011 8:47:47   
lina10
Lahko že na začetku začne z jemanjem Elevit tablet samo lahko da ji bo po nijh slabo velikim ženskam je tako drugače pa so Tifol tabletke čisto v redu.

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Dvojčki 2011
7.9.2011 9:38:35   
Lunca31
Ruška, jaz sem od začetka jemala Elevit. Ima folno+vitamine+minerale!

Juhuhu, čestitam, da boš postala še teta user posted image

Kako ste pa vi?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Dvojčki 2011
7.9.2011 23:29:10   
ruška
Aha, hvala za odgovore!
Sama sem jemala v začetku Tifol, potem Elevit.
Nekako sem mislila, da je folne kisline več v Tifolu kot v Elevitu, in da je zato bolje, ko je že folna tako pomembna.... Po spletu sem raziskovala šele potem ko sem vas vprašala.... user posted image Elevit vsebuje dvakrat več folne kot Tifol!

Sestra pravi da ji je G priporočil Elevit.

Lunca, hvala za čestitko. Veš, sama se bojim govorit o tej lepi novici, da se ne izjalovi.... Zdi se mi, da pričaram črne oblake...
Pa sem zelo vesela, stiskam pesti, da bo vse lepo in zdravo. Ta sestra že ima 2-letno detece user posted image

Aha, še mogoče izkušnje vas mamic, ki imate 3-letnika doma in novorojenčka. Ali lahko ta starejši pomaga kakorkoli mami z dojenčkom, v smislu da se počuti velik in pomemben, in ne odvečen in ljubosumen. Ali kako se to rešuje?

Nas štiri (štirije?) smo dobro. Navadila sem se na utrujenost, čeprav sem včasih sitna in user posted image
Otroka sta user posted image   Smejeta se, Mojca bolj sramežljivo, pogovarjata se, glavici držita precej samostalno, kravice jima dobro gredo, ampak se hitro zmantrata, mogla bi jih več trenirat. Imava živahna otroka in upam da tako tudi ostane.
Joj glede hrane. Iztok je požerušček, ki vedno lahko poje še. Kako samo cvili, ko izprazni flaško! Dajeva mu 4 merice čez dan, zvečer in pred jutro 5, ker je več ur brez hrane in prav vriska če se ne nabaše. Mojca pa je bi-nebi. Že je jedla 4 merice, zdaj pa 3. Iz letala se lahko vidi da je manjša od bratca, čeprav je prvi mesec bila bolj močna. Drugač je zelo lepa in deluje mi zdravo. Iztok je pa kot čmrl, bo počil. Pa sta mi oba kot rožice, en lepši od drugega user posted image
Vam tud tako vaši? user posted image



(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 9:22:49   
lina10
Jaz imam poleg dvojičic še triletnico in mi z veseljem pomaga mi prinese pleničke robcke karkoli jo prosim in še zraven je pri kopanju ali pa ko jih rihtam in hranim , da ima občutek da ponaga in je zelo vesela. pa še igra se rada z nijmain ko se afna se ji veselo smejeta.

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 9:42:21   
ruška
Lina, hvala ti. Bom povedala sestri, bo bila vesela :) Upam da bo tud njena tako pridna.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 11:43:13   
anchika
Jaz mam poleg dvojčka še dva zraven 4 in 2 leti in moram reč da ni bil prvi ljubosumen ko je prišla druga na svet in ta dva tud nič ljubosumna  na dvojčka. Starejši  če mu kaj rečem mi pomaga druga pa je še majhna. Za drugo moram mal pazit ker ona jih bi skozi mečkala pa lupčkala .... Drgač je ful lepo ker starejša dva se ful razumeta in se skupaj  zelo igrata tako da lahko kdaj v miru  dvojčka nahranim....

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 11:57:21   
ruška
Anchika, user posted image za tvoje otroke! Prav posebni ste user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 22:03:55   
Lunca31
Punce, ne morem več in grem spat. Me kar malo martra, ker sem cele dneve sama....Pa saj bo kmalu boljše ;)

Čez cca. 10 dni bomo stari 5 mesecev in v bodiju, s pleničko in kapco tehtata vsak po 6,7 kg. Uau, kako to šiba!! Meni se pa obenem še vedno zdita kot dva škratka.

Jutri gremo za par dni na morje - se neskončno veselim!

Želim vam lep vikend in čim bolj napolnite baterije. Nočko user posted image

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Dvojčki 2011
8.9.2011 22:15:20   
anchika
Lunca lepo se mej na morju in uživaj še za nas

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Dvojčki 2011
9.9.2011 13:09:00   
ruška
Hej Tikatoka! Tvoja dojenčka sta danes stara tri mesece  user posted image
Imaš kaj časa, da nam napišeš kako ste vsi skupaj?

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?