|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2011
9.9.2011 16:12:05   
tikatoka
Hej punce

Jaaa naša dva danes praznujeta 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image in za veselo praznovanje sta danes spala čisto celo noč, ma res, tudi enkrat nisem vstala ponoči in ko sta zutri pojedla svoj obrok sta spala še do 11h, ma če to ni lepo darilo pol pa tut ne vem user posted image .

Drugače smo pa dobro, čez dan mi ponavadi malo spita pa še tisto kar spita je to max pol ure skupaj. Sta precej živahna sploh Matic je fuuul dobrovoljček in veliko govori, Jure govori malo, smeji pa se tudi manj kot Matic ampak se še vedno veliko. Matic ponavadi zdaj spi na hrbtu, Jure pa večinoma na trebuščku. Sedaj jima je zanimivo vse kar visi in je malo pisano, tako da sta ful rada v ringelšpilu ( mi tako rečemo tistemu ki ima čez napet lok in gor viseče igrače), ropotulje so jima zanimive pa ne vse tiste najbolj običajne ki imajo samo kakšno kroglico notri. tudi kravice paseta, tukaj je tudi Matic vztrajnejši od Jureta. No naslednji teden imamo posvetovalnico pa bomo videli koliko sta že kaj zrasla.Včeraj smo jih prestavili da sedaj spita vsak v svoji postelji, ker sta se že ful brcala in vrtita se po postelji.

Ruška kar se pa tiče starejših otrok, jaz sem svojega že celo nosečnost navajala, da bo moral včasih pač počakat ker bo on večji, ker te stvari so najtežje, prej je bil on vedno prvi, sedaj brez problema počaka. Kar se pa tiče pomaganja, moj pri previjanju tut slučajno noče biti zraven, reče da mu ne paše pa ga tudi ne silim. Mi pa velikokrat pomaga ko je treba kakemu dat samo dudo ali pa ga malo zamotit, tamala dva ful rada vidita da se on afna pred nima in se mu smejita, njemu se pa fajn zdi ker se mu smejita in seveda se z veseljem še bolj afna user posted image . Pa obiski so ponavadi problem, ker se vsi zakadijo v dojenčke on pa zvisi, takrat ga če se le da vzamem k sebi in ga drugim pohvalim kako je priden in mi pomaga, tako da ga vsi pohvalijo. Je pa res da včasih pride dan ko so otroci bolj naporni in se trudim dati vsem pozornost ampak ta večjemu lepo razložim da imata maladva slab dan in največkrat razume.

Pri nas je pač oči tisti ki gre z večjim kam na izlet in včasih se počutim kar malo odrinjeno in imam slabo vest ker tudi če se še tako trudim, se definitivno manj ukvarjam s starejšim kot prej. Ampak mu včasih kar povem da mi je hudo ker ne greva več nikamor sama in da bova šla ko bosta dvojčka malo večja, kako ostale sfolgate to? Ali kdaj kam greste samo s starejšim?

Danes se nimam kaj pritoževat so vsi otročki ok, mah, pa tudi kko so malo bolj nemirni si rečem važno da so zdravi in furam daljeuser posted image .

Toliko o naših mulčkih, se še kal javim. Punce uživajte s svojimi sončki.

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Dvojčki 2011
9.9.2011 19:56:12   
taja2008
OJLA....

Na hitrco....Nimam skor več časa za nč....user posted image glih tok da še kej skuham, popravljam pa skor več ne....Sam neki zkup zmečem....user posted image Stari smo že 7 mesecev kar se kil tiče smo pa tam tam...Tisa ima okol 8, Tristan pa okol 7,5. Sedimo samostojno še ne- tisa skor, Tristanu pa mal še manjka- je bolj gumijast in posledično precej bolj živahen..... Si da noge tut okol vrata, tisa lahko o tem sam sanja....[sm=smiley36.gif
Sem peljala tristana na bioresonanco- ma skoz mamo bronhitise- no ne čist skoz sam mel smo pa že 3 pa pljučnico in em rekla pred zimo pa gremo, da se mu vsaj mal odpornost dvigne....In rezultat: en kup alergijuser posted image . Alergija na mačjo dlako, na goveje meso, na laktozo, na neke plesni, na cepiva, kandida, sladkor, umetna sladila.....No in zdej smo na dieti....V sredo gre pa še tisa, mi neke fleke dobiva, ko pije mleko (pa sem mleko zamenjala iz milumil na hipp) pa je isto. po mlečnih izdelkuih in hrani na žlico je pa ok. Mah ne vem....Je pa res, da je ta starejša atopik pa oči tut.....In ta velika alergična na aditive, konzervanse in barvila.... tko da ne vem....A še katera hodi na bioresonanco?

Kar se tiče utrujenosti smo vse tam nekje....Utrujena sem tut jaz, za po.....Jaz jih glih na tleh nima, ker imam veliko šolo od ta prve....mi je parkrat tako z glavo udarla ob tla, da zdej to vse odpade. je mela take buške....Groza....Pa modrice.... ko bosta skobacala ja, prej pa sta sam na postli....Mogoče kompliciram.....Tko, da tsa zlo velik na postli in pa roko na srce- ležalniki ali počivalniki so zame zakon.....Ker drugam jih itak nimam kam odložit, ker skoz na trebuhu pa tut nočta bit..... Smo pa zdej v obdobju ko bi skoz sam sedela....Pa začeli smo tečkatuser posted image Sploh Tisa.....Mam pa tut ta večjo veliko doma- enostavno noče v vrtec.....Pa mi je kr fajn....Animira pa cota jih, pa lupčka.....lahko zjutraj vsaj kavico spijem.....drugač pa mamo 3 al pa 4 al pa 5 gh pa zjutraj flaša pa zvečer pa ponoči.....ker mi se še zbujamouser posted image

_____________________________

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Dvojčki 2011
9.9.2011 20:01:43   
taja2008
Ah, ga prec neki zabiksam....

Ja uživajte, bodite pozitivne, se mi zdi, da mi bo zdejle minilo tik tak pa bom šla v službo.....Ker se je začelo dogajat in dan ima zame premalo ur.....user posted image
Ampak jst pravim, glavno da so zdravi, vse mine....neprespane noči pa hitro pozabiš- vsaj jaz.....Pa tut to, da sem izmučena kot cujna....Bo minilo, hitro, prehitro....Drugo leto se bomo samo še nasmejale in razumele mamice dvojčkov k bodo zmatrane..... Pa tut podočnjaki zginejo- no men mogoče že več ne, ker mam še tako službo- nočnauser posted image user posted image ....

Imejte se.....

_____________________________

11.1.2008 sva dobila prvega sončka-TAJA
8.2.2011 sva dobila še dva sončka-TRISTAN in TISA

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Dvojčki 2011
12.9.2011 22:34:15   
Lunca31
Punce, a je bila oz. je katera od vas te dni v Umagu?? Saj je tam še največ dvojčkov ;))), kamor se obrneš, sami dvojčki ;)))

Lepo spančkajte!user posted image

(odgovor članu taja2008)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 9:26:15   
trsica
hojla punce. a ste ve kaj bolj aktivne na Facebooku? kaj če bi naredile skupino in tam čvekale? pa še kakšno slikco ali video lahko prilepimo gor. skupino lahko skrijemo tako, da je nihče ne vidi. ste za?user posted image

_____________________________

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 12:41:22   
mapesi
Tršica Jaz sem za. Mi pa danes praznujemo 4 mesece. Počasi se navajamo ustaljenega ritma in smo dnevno polno zasedeni

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 12:52:25   
tikatoka
Jaz sem tudi za FB skupino. Mogoče vključimo tudi tiste mamice ki imajo že starejše dvojčke, kakšen pameten nasvet ni nikoli odveč user posted image . Saj mogoče že kaj obstaja, pa še sploh nisem gledala.

Mapesi user posted image user posted image Vse najboljše za 4 mesece user posted image user posted image .

Pri nas sta te dni začela malo več spati, je kar luksuz ko spita recimo dve uri skupaj, upam da jima to pride v navado user posted image .
Danes imamo posvetovalnico, pa da vidim za koliko Matic prehiteva JUreta. Poročam kako smo opravili.

Punce uživajte in lep nasmejan dan vam želim.

(odgovor članu mapesi)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 15:12:34   
Lunca31
Mapesi - čestitke za 4 mesece user posted image

Tikatoka - dobro odpravite v posvetovalnici. Upam, da ne boste predolgo čakali in da ne bo vroče!

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 16:06:45   
mismis
punce, mislim da FB skupina z dvojčki že obstaja, sicer ne vem, mogoče je kreirana samo za dvojčke 2009.

mapesi, čestitke za 4. mesece, mi jih imamo pa danes točno 3. user posted image user posted image user posted image  jutri nas pa čaka prvo cepljenje

tikatoka, dobro opravite user posted image user posted image

spanje user posted image user posted image user posted image  mi smo začeli uvajati rutino, najprej se skopamo, pojemo, potem pa spimo nekako od 20. ure do 2. ure ponoči, potem se nahranimo in spimo še do 7-ih. To je seveda le v primeru, če nas nič ne matra.


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Dvojčki 2011
13.9.2011 16:19:15   
tikatoka
Evo nas iz posvetovalnice. Matic ima že 63cm in 7100g user posted image jaa res je en mali bajsek. Jure pa 57cm in 5700g. Bila sta oba cepljena, sta pogumna fanta, Jure je čisto malo pojokal, Matic pa sploh nič. Pa razvojno za Matica smo dobili in pregled za sluh, ker že v porodnišnici kao slabše slišal na levo uho.

Kar se pa rutine tiče jo mi furamo že od začetka, no vsaj poizkušamo. Vsak drugi dan se kopamo, drugače se samo stuširamo, pojesta in postelja to se dogaja zdaj med 19,30 in 20 uro in zdržita že vsaj do 4h, kar je meni zelo všeč in tudi naprej spita vsaj do 8-9h, tko da sem zelooo zadovoljna ker se vsaj malo naspim.
Bom videla kako bo sedaj po cepljenju, če bo kaj razlike. A jo je katera pri svojih opazila. Naš ta velik je po prvem cepljenju začel fuuuul spati čez dan user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Dvojčki 2011
14.9.2011 11:45:19   
Lunca31
18 let - kakšna ideja punci za darilo? Prosim.

Kupljene kašice - se držite, da se jih porabi naslednji dan po odprtju, ali sta tudi 2 dni ok?

Tikatoka - lepo rasteta vaša fantička! user posted image A razvojno pa si dobila le za Matica ali boš peljala oba? Po 1. cepljenju je naša punca malce več spala, druge reakcije ni bilo.
Kdaj pa je 2.cepljenje?

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Dvojčki 2011
14.9.2011 13:23:34   
tikatoka
Naša dva imata naslednje cepljenje konec oktobra, se pravi pri skoraj 5 mesecih. Razvojno sem pa dobila samo za Matica ampak bom šla kar z obema, pol bom pa videla kaj bo rekla. Mi bo pediater napisal še za Jureta če bo potrebno.
Za darilo pnci 18 let, mogoče kakšen enodnevni izlet kakšen park , kot so Gardaland in te variante. Odvisno kako blizu ste si, koliko si želiš da ji to darilo ostane v spominu. Sama imam izkušnjo da jim je kar najbolj všeč denar, pa si potem kaj večjega kupijo, ko zberejo dovolj denarja.

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Dvojčki 2011
14.9.2011 22:37:47   
ruška
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca31

18 let - kakšna ideja punci za darilo? Prosim.


Če je punca rada bere, knjigo, ali strip.
Lep album za fotografije.
Če jo dobro poznaš, potem veš kaj jo najbolj zanima in veseli, oz. mogoče je kdaj kaj povedala kaj si želi.

Ja ja, vem, resno in dolgočasno....

Če rada kuha, lep lonec user posted image
Špegu z lepim obrobkom?!? user posted image

< Sporočilo je popravil ruška -- 14.9.2011 22:39:39 >

(odgovor članu Lunca31)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 7:59:45   
anchika
glede fb  skupine predlagam da jo ustanovimo in  smo člani le mi ki se tukaj pogovarjamo. Je že polno skupin dvojčkov vendar noter te ne včlanijo ker pač nisi njihov letnik dvojčkov in one ki so tam se poznajo že od časanosečnosti pa isti  letnik dvojčkov. Sem tud že govorila z eno mamico ki je v skupini dvojčkov 2010 in je rekla da drugih sploh ne sprejmejo noter. In tako predlagam sam jaz. Če odpremo skupino  mormo  bet notri le tiste  ki mamo dvojčke 2011 in le tiste ki skozi čvekamo . Tudi druge skupine kar vržejo ven tiste ki nič ne pišejo in samo berejo pol pa govorijo okol. Notri mormo bet le tiste ki si bomo zaupale in  kaj napisela  in ne samo brale. Če je ta skupina zaprta  ne more noben vidt kaj pišemo in lohk objavimo tudi slikce ki jih vidimo samo me ki smo včlanjene. Tako da če to ustvarim  se včlanimo le me  in za vsakega novega člana se moramo vse strinjat in  ne da bo notri  kar  neka x oseba ki nas bo samo brala , ta stran bi bil azaupna da se bomo lahko tud kaj polementale  in vedsele le me!!!SEveda če se strinjate , kaj pravite. No zdaj sem se pa natipkala

(odgovor članu ruška)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 8:00:41   
anchika
Jaz sem tud že v eni  skupini a ne od dvojčkov  in je prav fajn. Tudi eno mini srečanje so že meli .

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 9:14:10   
mapesi
Jaz sem tud v eni skupini na FB in moram rečt, da je prav fajn. Delimo si izkušnje,napredek,probleme in slikice. Prav fino je. Zdaj v nedeljo imamo veliko srečanje vseh junijčkov. Ker pač mi po roku spadamo tja. Tko da naj ene odpre pa se ji na ZS pošlje naše Imena in priimke- se prav veselim.
Drugače pa pri nas je sedaj malo lažje. Moram povedat, da mi je bilo te prve mesece kar naporno in da sedaj postaja z vsakim dnem lažje in lepše.
Vmes mi je zmanjkalo mleka za Lano in sedaj imam oba na AM. Lana ima hipp organic, saj ni hotela sprejeti nič drugega. Ene 10 dni sva imele težke borbe, saj ni znala piti po flaški in sem sprobala vse živo. Potem pa sem poskusila s čisto navadno flaško od baby love iz Mullerja in je začela piti kot nora. Tko da ja borbe borbe.
Lan raste kot gobica na dežju, Lana pa je mali drobižek. 22 ta mesec imamo tretjo posvetovalnico pa bomo videli kako nam gre. Je pa Lan v razvoju ene 14 dni pred Lano. V govoru, uporabi rokic in prevračanju.
Kdaj ste začele uvajat GH? A ste za to poklicale patronažno? Moj Lan je že kar pripravljen na žličko, me tko gleda ko jem da je kar joj. S čim ste pa začele in kako?
Vozičkamo se v mareli, dobili smo ov avto, preselitev nas pa še čaka.
Pozdravčki zaenkrat :)))

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 9:20:22   
katym
Oj oj!

Vidm, da ste velik napisale, k me ni blo...smo bli na podaljšanem dopustu...najprej v termah Olimia, potem na morju, pa se je mesec obrnu..joj joj, kako čas teče, sploh ne morem verjet...na morju smo začeli z uvajanjenje goste hrane...boste ve uvajale počasi tisto varianto vsako živilo po tri dni? js sm kr na hitro..najprej mal korenčkovega sokca, korenček in krompirček, banano, jabolko, zvečer pa miliupine kašice, ker smo se namreč začeli zbujati tut vsak po trikrat in več na noč, s temi kašicami je spet samo enkrat na noč..tko da bo šla hit ta gh...edin to je, da jo je Maj ful hit sprejel in kar golta, Lija boščica pa po žličkah, pa še to ji je treba rint v usta, ker sama samo pocuza iz žličke :)

Drgač pa čestitke za vse polne mesece :) mi smo sedaj 5,5 meseca, danes imamo posvetovalnico in končno prvo cepljenje :) popoldne pa še UZ kolkov...tko da bo kr naporn dan...

drgač pa uživamo, lepo napredujeta, tut že znata počakat drug druzga in sama zaspita v posteljici - moj veeelik napor, da ne zaspita pri dojenju, ker smo še vedno samo na dojenju poleg tisto malo gh...

uživejte punce in še kej napišem, kako je blo danes, preberem vas pa tudi malo za nazaj in kaj prekomentiram!

LP

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 9:22:16   
katym
aja, za skupino na fb bi blo pa res fino, sm tut že js razmišljala o tem, ker le postane bolj osebno...pa še kkšno srečanjce mamo pol lahko..super!

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 12:41:10   
anchika
mepis; tudi pr meni je tako da je en  v razvoju 14 dni naprednejši.  vsaj kar  opažam jaz. Sem pa že začela  s GH točno pri 4 mesecih. Nisem tista  mamaica ki se prav  drži pravil. Če jim dam samo korenček mi bodo vrgli  šalčko v glavo-hahah jim dajem kar že mal mešano. zelenjavo in tudi sadje, pa riževe kašice.-.....
Katere zna  in odpre skupino na FB
. ??

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 13:51:42   
mapesi
Za skupino ustvarit mora bit ene par oseb prijateljev in potem tisti,ki ustvarja skupino doda zraven prijatelje. Potem se pa dodaja imena.


(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 13:51:58   
trsica
bom jaz odprla skupino, samo na ZS mi pošljite ime in priimek, da vas dodam. bo skrivna skupina, prav? user posted image

_____________________________

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Dvojčki 2011
15.9.2011 22:09:55   
mismis
Večer,

otroci spijo, mama pa ima končno nekaj časa za forume user posted image .
Mi smo imeli včeraj 3. posvetovalnico, naša Brina je sedaj velika "že" 54 cm in težka 4120g, Zarja pa je velika 57cm in težka 4450g, nekako počasi gre to pri nas. Včeraj smo tudi dobili prve špikice, moram pohavliti naše punce, malo so zajokale, ko jih je špikinila, so se pa kar hitro pomirile, potem pa je bilo vse v redu, reakcije tudi HB nobene


mapesi, tudi pri nas Zarja prehiteva Brino v razvoju, ma pomembno je samo to, da oba otroka napredujeta

katym, ali se meni zdi, ampak a ni to malo pozno za prvo cepljenje? No, vsekakor držim pestke, da ne bo reakcije

lunca31, težko je svetovati karkoli pri teh današnjih najstnikih, mene ta naloga čaka v začetku oktobra, sem pa razmišljala, da bi ji dala cca 50€ v kuverto, zraven pa nekaj od zlatnine, mogoče kakšne šikane uhane

FB skupina, sem za, sem eno malenkost več na FB kot na RR

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Dvojčki 2011
16.9.2011 6:40:00   
anchika
če mamo svojo skupino nas drugi ne vidijo tu pa ans lahko bereje vsi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Dvojčki 2011
16.9.2011 6:52:24   
katym
mapesi: tut pri nas je viden ravno to prehitevanje v razvoju, Maj je zih ene 14 dni pred njo..vidno pri rokicah, oglašanju, prevračanju - sicer se Maj tut kr dost mal pprevrača, ona pa noče kravic past, tko da se tut prevrača pol ne...sej bo še cajt za vse, ane? :) aja pa pri uvajanju gh je tut velika razlika, on jo kr golta, ona bolj počas pa predvsem manj...js uvajam počas gh, čeprov se tut ne držim tistga načela vsako novo tri dni... :)

mismis: ja, res je...sam pri treh mesecih smo bli bolni, pol naše pediatrinje ni blo - je bla na dopustu, pol smo bli pa mi na dopustu, tko da ja, smo šele včeri dobil prvo pikico, ni pa nobene panike, ker itak ni tok vezan na starost, razn pred 3. mesecem ne sme bit, ker otrok še krepi imunski sistem...

lunca: js bi dala tut dinarčke al pa mogoče kkšn bon na primer za masažo...to sm js dobila za 18. rd, pa sm si ful zapomnila... ;)

drgač smo pa mi težki pri 5,5 meseca 8410g Maj in 7640g Lija... fino, ne? smo pa čez en mesec naročeni za sistematiko in ponovno cepljenje...

lep pozdravček vsem

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Dvojčki 2011
16.9.2011 10:19:10   
Lunca31
Tudi mi danes iz posvetovalnice; čez enih 6 dni bosta stara 5 mesecev in oba imata nekaj dkg manj kot 7 kg. Fant seveda vodi za dve fetki pršuta user posted image V dolžino pa 66 cm in punca pol cm manj. Bila sta 2.cepljena, zdaj spita, jaz pa jima kuham krompirček in hitim pospravljat po hiši.

Če se nam bo dalo, bomo jutri zrihtali otroško sobico, prenesli posteljici in tako začeli spati v ločenih spalnicah. Ker pa je napovedano še lepo vreme, se bomo mogoče raje odločili tudi za kakšen izlet! Kaj pa je en dan v primerjavi z večnostjo....

Vsem vam želim prijeten vikend, veliko cartanja in spočijte si!

P.S. Danes tik pred cepljenjem mi je naša punčica mogoče 2.zaspala v naročju user posted image

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?