|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 7:13:55   
Anonimen
ps:Anonimna Pu;)

Sem se pozabila podpisat pod zadnja dva posta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 9:03:04   
LittleSun
Danes sem si ponovno  računala in lepo prosim me presvite po seznamu na 17.9. Čeprav je glede na moje user posted image najbrž pravi datum 15.9, ampak ker nisem prepričana, bom čakala raje do 17 in če je do takrat ne bo, takrat delala test. Tokrat nimam doma nobenega testeka, no pravzaprav imam en CB, ampak tisti je že dolgo doma in čaka na zaostanek in plusek na majhnem testkuuser posted image user posted image sem pa še malo računala in možno, da bo lubi doma ravno za čas moje O, bom tokrat delala testke, da bom vedelauser posted image user posted image
na maco sem se že navadila, gre že malo lažje po grlu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 9:13:20   
Anonimen
ojla čvekice..

mene pa zanika..tiste ki vas špika po jajčnikih.. a to pomeni da imate tisti čas ovulacijo, ali da se pripravlja na ovulacijo ??
Mene je včeri cel dan špikalo po levem jajčniku, ampak ker se mi je ta mesec ciklus čist zmešal, sploh ne vem kdaj naj pričakujem O...

anonimna ?

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 9:24:14   
benji
Hmmm, amonimna ?, tudi mene heca O. Do prejšnjega meseca sem imela običajno kakšen dan ali dva bolečine v jajčniku, nato je temp. čez en dan narasla in sem vedela da je O mimo,..čez 14 dni pa je bila M.
Prejšnji mesec pa nisem spremljala temperature, niti nisem začutila občutnejše bolečine in M je zamujala cel teden. Prvič po ne vem koliko letih.
Ta mesec sem v 1. krogu klomifena. 11. dan je bil O test nekako pozitiven, vsaj zdelo se mi je tako, zato sem pričakovala O v roku dveh dni. Nastopile so tudi bolečine v jajčniku (12. in 13. dan). Danes je 14. dan, temperatura pa še vedno nizka (36.1) user posted image  user posted image . Zdaj pa mi več nič ni jasno. Glede na bolečine v jajčniku sem bila prepričana, da je O bila 12. ali 13. dan, bazalna temperatura pa "govori" drugače.
Menda sicer klomifen malo poruši krivuljo BT ampak po O pa naj bi narasla kot običajno.
Ima katera kakšno izkušnjo, nasvet ???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 9:51:44   
Wolfina
Ojla, spet jaz po dolgem času... samo da vas pozdravim in zaželim veliko sreče user posted image . Jaz še vedno nisem noseča, a ostajam optimist user posted image

Glede špikanja in ovulacije je žal tako, da na podlagi tega ne moreš natančno določiti točnega trenutka ovulacije. Ker špikanje lahko nastopi iz več razlogov: pred ovulacijo zaradi napetosti folikla, med ovulacijo zaradi razpoka folikla in po ovulaciji zaradi razlite tekočine/krvi še kak dan. Tako je enkrat Pušenjak napisal.. Ni kaj, bo pa treba več seksat, saj je lušno user posted image .

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 9:59:50   
Katte
Jaz čutim špikanje dva dni pred O. To sem ugotovila, ko sem začela uporabljati O teste. Me je kar presenetilo. Očitno imam O malo kasneje kot sem mislila in malo krajšo lutealno fazo - 12/13 dni. Kar je čisto v redu. Nisem pa zaradi tega nikoli zamudila O, ker redno user posted image  tudi po predvideni O.
Halo, Wolfina user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.8.2011 10:00:11 >


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Wolfina)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 10:07:02   
Wolfina
Ja, ko malo skombiniraš še s kako drugo metodo in malo bolje spoznaš svoje telo, lahko vsaj okvirno ugotoviš ta pravi čas. Jaz ponavadi tam med 12. in 16. dnem čutim špikanje, sluz je taprava in malo bolj kot ponavadi se mi lušta user posted image . Smo pač tisti teden bolj pridni, pa potem pravzaprav ni važno, točno kateri dan je pravi. Ampak jaz imam na srečo redne M, pri tistih, ki jih nimate, je pa to malo bolj komplicirano...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 10:17:59   
benji
Sej meni je tudi že uspelo ugotoviti, da bolečina ali pikanje pomeni, da se O bliža in da do o pride dejansko šele čaz kakšen dan ali dva. Samo zdaj se je bolečina že polegla, temperatura pa ni narasla ??
user posted image je že luštno, se strinjam. Ampak ker sem vsa v strahu da ne zamudiva O, raje melo večkrat in če potem O pride kasneje kot sem mislila da bo, sem do takrat že malo naveličana vsega skupaj. Ni več spontano in iz užitka, pa saj ni problema, ko vemo zakaj to počnemo in ker ne gre drugače, ampak če pa cel teden misliš, no danes pa je O, pa gremo v akcijo, in drugo jutro ugotoviš, da mogoče pa le ni še bilo O in tako dan za dnem,...user posted image , se pa človek malo zasiti tega planiranja in user posted image po urniku. Potem pa si vzameš dan ali dva "dopusta" in konec meseca ugotoviš da si falil O. Saj je že res da plavalčki preživijo par dni, ampak pri nama izgleda da pridejo, pogledajo če je kje kdo in če ni gredo počivat user posted image  user posted image , ali kaj?
Nekako se mi dozdeva da niso ravno raziskovalnega duha, moje jajčece pa tudi ne vem kje bluzi in po katerih vogalih se skriva. Pišuka miljonska vojska preži nanj, pa se mu uspe izmuzniti,..pravi James Bond user posted image  user posted image  user posted image
Ja, bo treba še v akcijo, ni druge...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 11:17:20   
Wolfina
Ja, benji, tud to že poznam, j...bela cesta.. user posted image
Glede moje metode pa tako, me ni glih za posnemat, glede na moje uspehe pri zanositvi user posted image  

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 13:13:58   
Anonimen
sem našla tole.. tako da res več ne vem...

Kaj pa ovulacijski testi?
Ti so alternativna metoda merjenju bazalne temperature. Zaradi številnih ponavljanj so dražji, vendar bolj preprosti od merjenja bazalne temperature. Osebno jim nisem preveč naklonjena, ker je njihova resnična zanesljivost večkrat vprašljiva. Poznam precej žensk, ki jim testi niso pokazali ovulacije, čeprav je potekala. Nastala je zmeda in nepotrebne skrbi. 


se bom nehala obremenjevat, pa naj bo kar bo, prvič se nisem in se je takoj prijelo..zdej pa kr berem in berem, ker si res še želim enega in potem sem čisto zmedena..

(odgovor članu Wolfina)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 13:40:31   
Katte
Anonimna, to je res. Ni nujno, da ti prav pokaže. Eni s sosednje teme sploh ni pokazalo ovulacije, pa je bila noseča. Pa tudi če pokaže, ni nujno lepo šolsko. Da ne govorimo o tem, če imaš kakšno neravnovesje hormonov. Potem je pa sploh zmešnjava.
Jaz sem npr. prejšnji cikel vedela, da bo nekaj narobe, ker sploh ni bilo pozitivno. Pa je bil daljši cikel in seveda brez user posted image . Drugače pa je najbolje, če delaš teste (razen, če piše drugače) ob prbl. isti uri vsak dan od nekaj dni pred preden pričakuješ O, naprej, dokler ni testna črtica enako ali bolj močna od kontrolne.
Ponavadi lahko lepo vidiš naraščanje hormona, črtica postaja po parih dneh vse temnejša. Lahko pa imaš tudi tako kratek LH vrh in ga zgrešiš, ker je pač v drugem času, kot ti meriš. Tako ne veš, če je do O sploh res prišlo.
Jaz sem ugotovila, da je najbolje, če testiram ob kakih 4ih popoldne, pa malo manj moram piti, ker drugače je preveč razredčen hormon.
Lahko rečem, da so mi super O testi, čeprav mi tudi niso vedno pokazali jasno, kdaj je O. Kljub temu, da čutim O, jih uporabljam naprej. Upam pa, da mi jih ne bo treba več dolgo, da bo pozitiven en drugi testek.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:24:12   
Anonimen
Živjo vsem, se vam pridružujem v pričakovanju. Midva sva ta mesec začela "delat" na drugem otročku. Doma že imamo dveletnega razgrajača. Zaenkrat bom še anonimna, ker z možem nekako ne razglašava okrog, da delava na otročku. user posted image  

Zadnjo user posted image  sem imela 8.8., tako da bi moral biti test user posted image  nekje okrog 10.9. Samo malo dvomim, da bo, ker sem šele 1. mesec brez KT in ni rečeno, da bo cikel takoj urejen. Me pa že dva dni nekja špika po jajčnikih. Zdaj pa ne vem, ali je to O ali mogoče že vgnezditev ali pa samo naključni krči. user posted image

Drugače pa oba z možem kar nekako pričakujeva, da bo otroček hitro uspel, ker nama je tud prvi ratal takoj po prenehanju jemanja KT.

Držim pesti za vse tiste, ki se že nekaj časa trudite, da bo september pa le vaš mesec. user posted image

Anonimna T

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:35:08   
Katte
Pozdravljena, Anonimna T. Nam boš pomagala obarvati september roza.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:37:18   
Katte
user posted image
 
user posted image
 
          PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image
 
  
1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)
 
5.9
SILVA (xx.krog)
 
6.9
Sa.je (4.krog)
 
9.9
urssi (4. krog)
 
10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
 
11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)
 
12.9
    missmoon (6.krog)
klopek
 
15.9
Anonimna ?
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)
 
16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
 
18.9
Maat (8. krog)
alysa
LittleSun

20.9
*viva* (19. krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
 
x.9
Mladika
heln
benji (16. krog)
 

Skupaj nas je: 25


Nosečk:
 
 
Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:40:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Pozdravljena, Anonimna T. Nam boš pomagala obarvati september roza.


Zakaj roza?

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:44:30   
Katte
Na seznamu obarvamo vse user posted image  roza, tiste, ki jih preseneti user posted image , pa modro.

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:44:41   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Pozdravljena, Anonimna T. Nam boš pomagala obarvati september roza.


Zakaj roza?


Roza se na seznamu obarva nosečkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 14:46:45   
Anonimen
Aja. user posted image  Sem mislila, da mi mogoče želiš punčko, ker je prvi fantek. user posted image  Drugače pa upam, da bo čim več roza in čim manj modrih na seznamu.

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 17:39:27   
Mamabear
Pozdravljene punce. Prosim, da me dodate na vas seznam in sicer 9.9. pričakujem plusek. user posted image

Navijam za vse nas! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
25.8.2011 18:41:04   
zebr4
Živjo dekleta,

tudi jaz sem avgusta izgubila tekmo proti user posted image . Upam na zmago 21.9.

Navijam za vse, da bo september čim bolj roza.

Pozdravček

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
26.8.2011 1:19:02   
zarja28
ojla!

res je Katte, to bi bilo lepo darilce za najinega sinčka, ker že nekaj časa govori, da bo šel on v baby center kupit dojenčka user posted image user posted image , pa da bo pri njemu spal....je bila zadnjič kolegica pri meni, pa mu je rekla, da naj malo dojenčka poboža, ki še v trebuščku pančka, nato pa greva zvečer spat, pa me začne mali božati po trebuhu, pa ga vprašam, zakaj me tu boža, pa pravi, da bo malo dojenčka pobožal, da bo zapančkal, tako kot jaz njega user posted image ....ta cukerček moj mali.....
tak, da je bil skrajni čas, da greva z atijem v akcijo user posted image user posted image ....

dekleta, srečno.........

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
26.8.2011 7:05:57   
Katte
Pozdravljena, Mamabear. Všeč mi je tvoj nick user posted image . Upam, da se ti kmalu uresniči.
zebr4, tudi jaz navijam za september za vse nas.
zarja28, vidim, da si tudi ti z Dolenjske. Porodnišnica NM bo polna naslednje leto... user posted image

_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu zarja28)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
26.8.2011 7:07:29   
Katte
user posted image
 
user posted image
 
          PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image
 
  
1.9
Anonimna Pu (4.krog)
jagodka80 (2. ICSI)
 
5.9
SILVA (xx.krog)
 
6.9
Sa.je (4.krog)
 
9.9
urssi (4. krog)
Mamabear
 
10.9
    crtek - test 15.9.
polho3006
Anonimna T (1. krog)
 
11.9
 *SONČEK (2.krog)
zarja28 (1. krog)
 
12.9
    missmoon (6.krog)
klopek
 
15.9
Anonimna ?
Anonimna N. (1. krog)
Katte (16. krog)
 
16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)
 
18.9
Maat (8. krog)
alysa
LittleSun

20.9
*viva* (19. krog)
 
21.9
zebr4

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
 
x.9
Mladika
heln
benji (16. krog)
 

Skupaj nas je: 27


Nosečk:
 
 
Navijačice : Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura


_____________________________

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
26.8.2011 9:47:51   
LittleSun
Dobro jutro punce
Danes sem napoljena s pozitivno energijo in vam je malo podarimuser posted image user posted image Ste že kaj pridi? Jaz komaj čakam da pride lubi domov, da gremo v akcijo. Se mi zdi, da je nekaj na tem, da maca dviguje libidouser posted image user posted image ugabna kot je, ima zgleda res svoje pozitivne učinke...namučim pa se, ne vem če mi je bilo že kdaj kaj tako mučno...blek.

anonimna PU in jagodka so že kakšni znaki na obzorju?? še malooouser posted image user posted image

mamabear in zebr4 dobrodošli med nami, več nas je, bolj rozast bo september. Maj pa poln veselja in srečeuser posted image user posted image

Nam je v prvi nosečnosti uspelo kar v prvo in res si nisem mislila da se bo tokrat tako vleklo in se bomo tako namučili, ampak ta mesec pa imam občutek, da bo uspelo in da bomo kmalu božali trebuščka.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
26.8.2011 11:38:02   
Anonimen
hej hej ,,

Ne pri nas ni še nič ,bomo videli konec meseca .Zdaj mi niha med 26-31 dni .če je do 2.9 zjutraj ne bo delam testek ,20 .9 sem pa tko naročena pri moji G in upam ,da mi pove kaj pozitivnega;)))
Sem optimistična,mogoče pa že kaj ta Mesec ,če pa ne pa drugi.Sam ne vem no ,nekako sem 60 psto da ne bo .Do zdaj sem pila sama Krvomočnico ta mesec jo bo pa še dragi pil pa da vidmo če bo potem kaj .KO sva delala na prvem sva jo oba pila

Tebi pa delajo hormončkiuser posted image user posted image user posted image ,naj dragi hitro pride in se akcija začne.Držim pesti na veliko

lp,A pU

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?