|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo Julija
24.7.2012 13:36:09   
*viva*
Lidik četrtek je že skoraj tukaj in prepričana sem, da ti bo po pregledu odleglo, ko boš videla da je vse ok user posted image

Pri meni pa so se začeli temni dnevi. Ja, sej vem, da si jih povzročam sama, do sedaj sem se kr nekak držala, nisem imela takih "padcev" pred prihodom user posted image . Tokrat mi je nekak hudo, ker vem, da sva dneve zagotovo zadela in vem, da moram počakati kar nekaj časa po ovulaciji, da je dober teden premalo (kot kaže bo ta cikel daljši od običajnih, če ne bo potem je lutealna faza prekratka) pa vendar me napada nek občutek, da tudi ta mesec ni nič. In veliko razočaranje, žalost in skrb so tu. Tako se veselim za vsako nosečko v bližini (in ni jih malo) res se veselim ampak vseeno se sprašujem kdaj bo pa meni to namenjeno? Za povrhu vsega pa še zadnje dneve ponoči podoživljam SS izpred več kot pol leta, sploh ker me res pečejo bradavice, že dolgo me niso tako in mislim, da to dela podzavest... strah, da je in da bo spet šlo narobe... Sej se trudim to izbrisati, pa ko sem toliko delala na tem, da sem se soočila s svojimi strahovi...od kod sedaj to?

Nah ja, mogla sem dati iz sebe. Pa ko vem, da bo že jutrišnji dan boljši, ampak danes je pa res nek oblačen. In to najbrž zato, ker je 28. dan cikla, dan ko po vseh pravilih ne bi pričakovala user posted image , ampak glede na pozitiven o test imam časa do ponedeljka (vsaj)

Želim, da vam sije več sončka kot meni in, da se ta rozika končno začne nabirat. Držim pesti za vse "polulanke v tem tednu" in naj se pluski kažejo kot po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: II pričakujemo Julija
24.7.2012 14:34:18   
Ejla
Lidik in viva zdej pa sam še pozitivne misli, prosim! Seveda, če pomaga spravit stran ta negativne, tako da se skihate in jih delite, kar ne plan s skrbmi....No, sedaj pa sam še z veliko mero sonca dalje. Danes sem srečala mamico hudo bolnega otroka, ki je pravi borec in mi je jasno takoj bilo zakaj...sam mamo sem pogledala, pravo sonce, ki je še nas napolnjevala z energijo...zato gre tudi njemu veliko bolje. In tako bo tudi na tej temi, ko bomo zdej skupaj pozitivno mislile in se pobarvale roza!

Roxy , pr nas je tudi še ni, želodec me boli, kar je lohko dober znak al pa znak tega , da bom spet kakšen čir na želodcu dobila. Upam da prvo...stiskam pesti tudi zate!

Anonimna user posted image objemček.

< Sporočilo je popravil Ejla -- 24.7.2012 14:36:21 >

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 7:37:54   
lidik
viva te čisto razumem kaj podoživljaš, ampak poglej pozitivne misli !!!! Boš videla, da boš tudi ti kmalu zagledala plusek, ki pa bo seveda čez 9 mesecev se carkljal pri tebi v naročju. Žal nas je veliko moglo iti skozi težke preizkušnje, samo ko dobiš enkrat otročeka v roke se takoj pozabi na vse. Ja ok, sej vem, da to bi morala tudi samo sebe prepričati, samo imate prav, podzavest je včasih močnejša - še dobro da kratko traja.

Ejla upam, da ti tvoj trebušček sporoča da se nekaj dogaja v njem !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja vam moram pa povedati tudi to, sem včeraj gledala eno oddajo One born every minute in valda sem jokala zraven ko dež. Mi je moj vzel daljinca in me pod mus nagnal pod tuš,  user posted image ker da nimam kaj to za gledat. Pa hudiča no, sej mu sploh nisem uspela povedat, da jokam ko dež, ker sem se spomnila prvega poroda in tega, da meni so mojega sončka takoj odpeljali, da se nisem uspela nič pocarkljati z njim, da sem ga pol meseca lahko samo narahlo pobožala pa še to ne preveč, ker je bil preveč občutljiv in se mi je zdelo, da ga vsak dotik boli. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 9:04:25   
Ejla
lidik, to je res težko, ko rodiš in ne moreš pocrtat svojega sončka, ker je tako ranljiv. Si ne predstavljam! Jaz imam 2 pupike doma in tiste prve minute so res neprecenljivi spomini. Tiste punce ki ste mogle bit po porodu ločene od svojih malčkov ste res prave carice,ker to je res najtežje gledat. Zdej ko veste da so v redu in zdravi najbrž pozabiš na vse hudo, sam takrat pa mora bit res težko.user posted image
Lidik,pri nosečnosti, ki te čaka, ti ne bo treba skozi to, in se bosta crtali do onemoglosti!

Jst sem že nestrpna s testom, bi ga delala, po drugi strani pa se bojim, da bi slo kaj narobe in bi s testom počakala do pregleda pri gin, če seveda pridem do tja, sam bi najbrž debelo pogledala ginekologinja, da jo pokličem , povem da je mi user posted image zamuja 7 tednov, pa da nisem testa naredila??Sicer pa je zdaj šele 17 dni od ovulacije in 39 dan cikla, tko da bi blo še za čakat.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 9:52:37   
lidik
Ja je hudo in res je lepo videt, ko so otročki potem zdravi, ko vidiš kakšni borci so, kako se borijo, enostavno ti to malo bitje da moč, da se še ti boriš z njim, enostavno veš da moraš biti močen ko ga gledaš. No ok, sej zdej boste res rekle, da sem nora, samo vseeno imam tako grozen občutek da je za znoret. Najbolj me grize to, ker vem da bo zdaj vse vredu, vem da bom dobila štručko v roko, samo me grize občutek nepravičnosti. Ne zdi se mi fer, da mojega prvega sončka sem morala takoj prepustiti rokam - sicer zlatim sestram in zdravnikom - drugega bi pa carkljala. Mah kaj pa vem kako naj to razložim - pač občutek krivde do mojega prvega sončka !!! In če vam povem še to, da imam solzne oči ko samo pomislim na to, je dovolj a ne?

ha ha ha, mislim da G res doživijo vse in še več, samo če bi se takole naročila, bi bila pa verjetno res edinstven primer user posted image Ampak ideja super !!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   [Brisano sporočilo]
25.7.2012 9:54:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 10:21:59   
ROXY_

IZVIRNO SPOROČILO: minkaP

Ejla, a potem boš s testom počakala do petka?
Jaz sem danes 36. dan in sem imela namen delat test v petek, samo ne vem če bom zdržala do takrat. Ne vem ali imam res znake ali pa si samo domišljam user posted image .


Dan,
se podpišem pod tole, čeprav imam 32.dan ciklusa.težko bo dočakat petek...user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   [Brisano sporočilo]
25.7.2012 10:29:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ROXY_)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 10:40:55   
ROXY_
Potem pa dejmo skupaj živčkat do petka user posted image , pa da nalulamo same user posted image user posted image !!!!!
user posted image user posted image
Držim pesti minkaP..pa drugače, kakšni znakci te dajejo?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 11:10:11   
witch
lidik drži se user posted image user posted image user posted image user posted image optimistično še do jutri, potem pa te bo G itak pomiril.

Tudi moja tetka je prišla.... tak da, hmmm optimistično naprej...

_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 11:12:02   
witch
 
PRIČAKUJEMO user posted image   ALI user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


2.7.
Powerpuff user posted image

3.7.
tamala86user posted image
anonimnauser posted image


5.7.
Tippiuser posted image


8.7.

Lorna4 (5.krog)user posted image


10.7.
Niri
Mincaa


11.7.
Sa.je
klopekuser posted image

13.7.
nova anonimna (6. krog)user posted image
MajaJulijauser posted image

14.7.
mamica deklicamuser posted image
črtica1


15.7.
lidikuser posted image
Tammyvuser posted image


16.7.
Shana86user posted image
Anonimna user posted image user posted image


17.7.
Žabica86user posted image
anonimna user posted image user posted image


19.7.
LittleSun (20. krog)user posted image
Katte (27. krog) user posted image

20.7.
niinii (6. krog)

24.7.
pramsky

23.7.
srečki
ROXY_
Ejla

27.7.
curlyuser posted image
anonimna user posted image user posted image

26.7.
MinkaP

31.7.
rozi55


x.7.
Arualuser posted image
tana01 (1.krog)user posted image
tiana
briošuser posted image

 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
SKUPAJ NAS JE: 33
 
user posted image NOSEČKE:3
 
 
 
user posted image NAVIJAČICE:user posted image
S*, LittleSun, Sa.je, tana01,
čiba, niinii, Tippi, curly, minkaP, rozi55, witch, HeLenčica, Katte





_____________________________

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 11:49:18   
Ejla
Haha Roxy in minka, mi gre kar na smeh, ko vidim , da smo v istem zosu. Ne, bomo kar zdržale do petka al kaj?!!! Sam nujno ne smete it prej kupit testa, sicer vas bodo sigurno že prej zasrbeli prsti.
Meni se tudi zdi, da imam cel kup znakov, ko vstanem iz kavča al se na histo obrnem me kar zaštiha v spodnjem delu trebuha...tko je blo v prejšnji nosečnosti....se mi zdi, da ne bi rabla delat testa...Kar me pa skrbi je , da bi pol spet šlo, zato raje ne vem, kaj bi test pokazal. Bojim se ponovnega ss...no, itak vem , da moram počakat vsaj na pozitiven test, sam res raje ne vidim dveh črtic, kot da se pol tolk časa tresem od strahu, kaj bo.

Witch, dejmo naprej gasa, avgust bo tvoj mesec, da boste pol imeli bikca-bikico v hiši!

< Sporočilo je popravil Ejla -- 25.7.2012 11:52:32 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   [Brisano sporočilo]
25.7.2012 11:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 12:19:04   
ROXY_
Sama se napihnjena kot slon in me neprestano nekaj špika.Tudi prsi povečane in boleče..
Odkrito rečeno, mi ni jasno, kako bi nam lahko ta mesec sploh kaj ratalo, glede na posteljne "skoraj" neaktivnosti user posted image ....
Tudi mene preveva strah, tudi če bo plusek..da ne bo spet enaka zgodba kot spomladi (SS)..
Pozitivne misli, punce!!!! Vse bo OK user posted image user posted image
Lidik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 12:45:27   
Ejla
Evo punce vse tri smo dale čez enega ali več ss, ampak strahovi nam ne bodo nič pomagali. Nagradno vprašanje:
Kaj je bolje?
A.) Se veselit pluseka in bitjeca, ne glede na to kaj nam usoda pripravlja. Bit dobre volje, prepričan, da bo vse v redu. In če se zgodi najhuje, si seveda hudo prizadet, ampak to žalost si tudi naši angelčki zaslužijo, to da se ga najprej veseliš in če mora biti tako, kasneje jočeš za njim.

B) Da te je strah pluseka in se ne moreš čisto zares veseliti, ker se bojiš ss in si pol ves čas napet in v strahu, kaj bo. Sama negativna energija. In to le zato, da ne boš kasneje, če se zgodi ss prehudo prizadet? Itak boš v vsakem primeru. In še nekaj kdaj se pol zares loh začneš veselit...šele ko se rodi ?

Odgovor se ponuja sam, zato sem tudi sebi povedala kako je prav. In če bo v petek plusek, bom vriskala do neba!!! In pregnala vse strahove stran, tudi tako, da jih delim z vami.

< Sporočilo je popravil Ejla -- 25.7.2012 12:46:45 >

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 12:54:26   
tamala86
Mal z zamudo...ampkak Katte cestitke!!!!!!!!!!!!!Bravo!Zelo sem vesela zate! :)

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   [Brisano sporočilo]
25.7.2012 13:27:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ejla)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 13:42:01   
Ejla
s tem cajtom se mi zdi da je tako, če ga nimaš itak ne razmišljaš, če ga imaš mal te začne skrbet, če ga imaš pa dosti, kot jst danes k sm fraj, pa loh predelaš in se zaveš, da je vse tko kot mora bit, da je veselje ta prava odločitev, da pač strahovi mal so ampak jih je treba vzet za svoje, jih predelat in ne da se polastijo tebe in tvojega funkcioniranja.
Joj sem zablodla...ampak tko je res...tko da al čim bolj bizzy al pa čim bolj na izi! Uf pa še rima se!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 13:48:37   
ROXY_
MENI ITAK NE BO TREBA ČAKAT DO PETKA....SE NAKAZUJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 14:21:13   
Ejla
Roxy, čakaj, lohko pa se ne ulije.

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 14:40:39   
ROXY_
Ejla, se je ulila na polno....user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti zate in MinkoP...se selim v avgust!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 14:50:51   
lidik
ROXY_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 14:55:56   
*viva*
Ejla tak kot si napisala, absolutno ob + skakanje v zrak in vriskanje user posted image Tudi pri meni bi bilo veselje nepopisno...pa čeprav bi nekje glodal tisti črviček kaj pa če... ampak jaz sem se odločila, ko bo sedaj + bo tako ostalo do konca in ne bom imela nobenih težavuser posted image user posted image samo čakam da se ta + nakaže user posted image

Roxy user posted image user posted image

lidik veliko pomeni, če sama sebi rečeš, da si odpuščaš, pravzaprav so odpusti takšno razmišljanje. Malemu žabcu si dala največ kar si tisti trenutek lahko in mu s tem tudi najbolj pomagala. Tako kot boš drugemu otroku čeprav bo to na drugačen način... Glavo gor in užij trenutke takšne kot so ti dani... user posted image user posted image

No, zdaj pa eno strokovno vprašanje (joooj, po vsem tem času še vedno "pobiram" mnenja) user posted image :

O test je bil + v ponedeljek in torek za sredinega in četrtkovega nisem čisto prepričana, petkov je pa bil že negativen. Danes je 29 dan cikla. Običajno je 28 dan dan za user posted image . Glede na to, da je bil test pozitiven na 20. dan cikla pričakujem, da se bo cikel ta mesec podaljšal (no, vsaj upam na to). Kdaj menite bi bil čas za test?

Znaki so in niso, neko špikanje je in nenavadno občutljive bradavice, ki so pa po drugi strani lahko le znak PMS... Sej vem, sem ena donda user posted image

Upam, da nam jutri posije kaj več sončka kot danes in bi rozika se kar polila po nas! user posted image

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 15:04:27   
Anonimen
*viva*, jaz bi na tvojem mestu še počakala vsaj ene 3 dni... 9. dan po o je mogoče šele vgnezditev...
počakaj, bo potem tisti močen + user posted image

(odgovor članu *viva*)
  Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: II pričakujemo Julija
25.7.2012 16:21:20   
lidik
ja viva sej vem....sej to je tisto - glava po svoje, notranji glas po svoje......

drugače pa hmmm kaj pa vem, jaz bi tudi s testom počakala še kakšen dan...

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?