|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 15:06:59   
paris
Hojla! Zaenkrat vse po planih! Papcala divjačinski golaž- njam!user posted image

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 15:07:59   
ANDREJA*
živijo vsem........................nja vidim, da ste pridne.......jaz se še delam, da hujšam, pa še novo hujšarico sem pridobila user posted image .....mojo sestro....jaz sem zdej  žalostna, ker mi vaga nagajauser posted image ....sej razumete ne? čist so se kazalci zablokirali........no ja vztrajajmo.!!!...sej  nam je preostalo več kot pol dni še časa za hujšat..........

lep dan vam želim!!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 15:54:17   
taška30
Hoj, hoj!
Po včerajšnjem totalno zavoženem (ne-sadnem) dnevu - sem vse priznala na včerajšnji temi, se danes vračam na stara pota. Za kosilo solata in sir, zvečer bom pa jogurt. Za jutri si resnično želim, če verjamete al pa ne, da me vaga kaznuje, ker to, kar sem pa včeraj naredila s sadnim dnem, je pa višek! In če me vaga ne kaznuje, mi bo to le potuha za naprej (kao: no, vidiš, saj se ne pozna vsak grehec)user posted image .

Na polovici smo skoraj, punce, a ni to fajn? Lepo se imejte, Taška

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 18:38:14   
tejčica
Kot sem že dopoldan napisala, sem danes zaradi grešnega vikenda na luni. Sploh ni nobene panike, ni nobene hude lakote. Vendar pa me kljub toplemu čaju, puliju in velurju zebe za znoret. Prste imam tudi čisto trde, kljub temu da imam v stanovanju 23 stopinj. Na splošno opažam, da sem med to dieto zelo zmrznjena. Drugače pa doma vedno v kratkih rokavih strašim.

Komaj čakam da grem v mižule.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 19:39:04   
rikica
Oj!Jaz sem včeraj preživela brez greha,čeprav sem zvečer že bila tako lačna,da se mi je mešalouser posted image .Celo noč nisem spala,ker sem samo tuhtala kaj bom danes jedla.Res mi je bila kriza.Danes sem pa se tako za kosilo najedla,da zdaj za večerjo ne morem nič več.Jedla sem pečene perutničke,polnozrnato štručko in ketcup.
Jutri pa spet vaganje,me res zanima kakšno je stanje.Upam,da je šlo več dol kot prejšnji teden.Sem bila pridna ta teden z telovadbo.
Mislim,da nas je kar veliko ostalo odločnih,no bomo jutri videle.Lp

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 20:21:10   
al1*
Tudi mene zanima, kako bo jutri pokazala vaga. Sem sicer malo grešila (ena kremšnita), sem pa tudi precej migala - orbitrek, trebušnjaki, miganje na snegu.

Mi je pa mogoče ta cela dijeta malo lažja, ker hujšava oba z možem. Tako tudi doma nimamo nobene hrane, ki bi mi delala lušte. Mojemu user posted image kilogrami ful šibajo dol - shujšal je že 11 kg.


_____________________________

lp


(odgovor članu rikica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 20:24:41   
Grascakinja
Tudi jaz včeraj brez greha. Danes sem sesula 2 hruški, 1 belo kavo z natreenom, pražena zajčja jetrca na čebuli in jajčevce na žaru. Kolikor vidim, se bo po dolgem času vaga do jutri vendarle malo premaknila, upam vsaj!

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 20:34:28   
Anonimen
Danes tudi jaz nisem grešila. Jedla sem grško solato in sir - pečen v ponvi. Brez drobtin in brez maščobe (itak je ima sam precej).

Za večerjo pa ostanek solate.

Zdaj grem pa priprave pisat. Pol pa spat. Jutri upam, da bo brez greha.

Vaga mi je danes kazala malo manj, kot včeraj.

(odgovor članu Grascakinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ODLOČNE -42. DAN
13.2.2006 20:36:20   
lelaval
Povečerjala sem 2 jogurta in pol - so se mi že tako luštali, da sem mislila, da sem v devetih user posted image , ko sem jih jedla. user posted image
Pa kruh z namazom Creme bonjour - sem enostavno morala pospravit, ker sem se že začela trest - kot pijanček, ki ne dobi pijače. user posted image user posted image

Za jutri pa še ne vem, se mi kakšna polenta lušta... - kaj pa zraven? user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?