|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nepopolni splav **???
20.8.2009 15:55:55   
topolina
Prejšnji ciklus mi je user posted image  zamujala 11 dni, Bhcg je bil pozitiven, vendar vrednosti so počasi naraščale. cca.66, čez tri dni 78. Nato sem dobiba user posted image . Krvavitev je bila malo čudna. Ni bilo videti toliko sluznice, da bi se luščila, ampak cista kri, vendar kar obilna, trajala normano 5 dni. Nakar grem 16 dan ciklusa slučajno k novemu ginekologu po drugo mnenje, če on slučajno vidi zakaj ne zanosim že dve leti. Nakar mi naredi UZ, kateri mu ni bil všeč. Poraja se mu sum na IZNuser posted image . ???? KAKO? Saj sem imela, kar močno user posted image ?Takoj me pošlje v laboratorij delat bhcg, kateri pokaže vrednost cca.400. Danes sem bila pri njemu na kliniki in vrednost bhcg je padla cca. za 100. IZN zavrže in postavi sum na nepopoln splav.
Tenutno sem še v postopku nadaljnih preiskav,opazovanj...
Je imela katera podobno izkušnjo in je kasnje uspešno zanosila-donosila? Zakaj do tega pride? Lahko vidim v tem tudi kaj pozitivnega? Mogoče, da imam možnosti, da zanosim -po naravni poti?

Zahvaljujem se vam za mnenja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nepopolni splav **???
21.8.2009 8:31:32   
zaljubljena23
Topolina, IMN še na podlagi padca hormona ne more zavreči...

Sama sem imela podoben primer, hormon beta hcg naraščal počasi (tudi prišel do cifre tam nekje 400 enot po 3 tednih od videnega pluska), sum na IMN. Naslednji dan pri drugem G spet odvzem krvi in hormon je padel pod 400, v nedeljo so se pojavile hude bolečine, močnejša krvavitev in sledil je SS, hormona je bilo še nekaj čez 100. Morala sem na abrazijo, ker se samo ni sčistilo, ostanke so poslali na histologijo in še le izvid je potrdil da je dejansko res šlo pri meni za IMN...


_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu topolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nepopolni splav **???
21.8.2009 18:38:53   
zarja1
Pri meni so najprej potrdili preko krvbnega test user posted image , potem sem začela krvavet-zato so rekli, da je splav.
Ko smo čist za kontrolo merli beta HCG, pa so ugotovili, da prepočasi pada, oz. je celo narastel. Sum na IMN je bil potrjen na UZ-bila je nosečnost v desnem jajcevodu. HB abrazije ni bilo, so rešli zadevo s citostatiki (to pa tud ni prijetno, ampak mogoče boljš kot poseg).

Tak, da je boljše, da ti redno merijo hormon in ukrepajo, dokler je še čas (pri IMN jajcevodi radi počijo zaradi rasti zarodka).

Ni mi pa jasno kako tvoj G tega ne vidi na UZ?!?user posted image


_____________________________

Horny Teddy

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nepopolni splav **???
28.8.2009 16:58:01   
topolina
No, če nadaljujem zgodbo in jo tudi končno zaklučim.
Kot je že znano mi je bhcg prpočasi naraščal in nato menstruacija. Moj ginekolog temu ni posvečal posebne pozornosti, saj je menil, da se je vse samo sčisitilo. Ko sem šla slučajno drugemu ginekologu na pregled in drugo mnenje je ugotovil, da je nekaj narobe. Takoj me je poslal na bhcg, ki je po user posted image  znašal čez 400. Stvar je vzel strogo resno in me vsak dan imel strogo pod kontrolo. Ni vedel ali gre za nepopolni splav ali IMN.
Na koncu sem odšla na laparoskopijo in danes sem bez levega jajcevoda.user posted image Še doboro, da sem živa.
Ne morem verjet kako na lahko me je ta prvi ginekolog obravnaval, ki pa v Sloveniji velja za priznanega strokovnjaka. Če bi me imel pod kontrolo od samega začetka, dokler se bhcg nebi znižala vsaj pod 10 bi mogoče danes imela cel jajcevod. Tako pa zdaj v bolečinah okrevam doma in se sprašujem, kake možnosti zanositve imam za naprej!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nepopolni splav **???
28.8.2009 22:45:07   
isabeaux
user posted image user posted image  Upam da te vsaj malo potolažim, da ti povem, da samo z enim jajcevodom boš tudi zanosila....ponavadi se telo pri odstranitvi jajcevoda celo odzove tako, da začne še bolj aktivno delat drugi jajčnik - pri tebi torej desni in tako boš tudi zanosila samo morda ne v prvem mesecu ampak v drugem, tretjem.... držim pesti, da čim prej user posted image

_____________________________

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu topolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nepopolni splav **???
2.9.2009 16:16:30   
topolina
Hvala! Jaz tudi upam, da mi čim prej uspe zanosit! Dr. mi je naročil 3 mesece pauze pol pa spet v akcijo!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?