|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
VRTEC_VODMAT
 (14.11.)





torek, 11.12.2012

OBJEMČKI NA OČESNI KLINIKI V LJUBLJANI47

Na Miklavževo jutro, 6.12. 2012 smo z otroci obiskali očesno kliniko v Ljubljani. Tam nas je že čakal fotograf Ringaraje.net. Vse skupaj nas je zelo toplo sprejela vzgojiteljica Mateja, ki dela na očesni kliniki in pomaga otrokom da je njihovo bivanje na kliniki toliko bolj prijetno in veselo.

Pospremila nas je do čakalnice, kjer smo obdarili otroke s svojimi toplimi objemčki. Pokukali smo tudi v ambulanto, kjer je ravno en fantek zaključeval pregled svojih oči. Tudi njega smo obdarili. Zdravnica te ambulante nas je povabila notri in nam razkazala s kakšnimi napravami vse pregledajo otrokom oči. Nekateri naši otroci so se opogumili in dovolili zdravnici, da pregleda njihove "učke". Po končanem "pregledu" smo se odločili, da tudi zdravniško osebje obdarimo. Špela je podarila svojo mavrično kačo zdravnici, Leon je podaril svoj povšterček medicinski sestri in Tamara je podarila svojo oranžno muco vzgojiteljici Mateji. Vse so bile zelo navdušene in vesele. Skupaj smo se fotografirali in tudi povedali pravljico o Kresnički Steli.

Obljubili smo, da bomo na velik plakat narisali zgodbico o Kresnički Steli in jo podarili ambulanti na očesni kliniki.

Ker pa je bil prav poseben dan, saj je prejšnjo noč Miklavž hodil naokoli in obdaril vse pridne otroke, je tudi na kliniki pustil nekaj za nas. Pripravil nam je dve vrečki presenečenja. Rdeči vrečki sta bili čudoviti in v njih so bili mali zdravniški pripomočki. Eno vrečko smo v vrtcu podarili svojim najboljšim prijateljem, otrokom iz skupine "ježi". Otroci so sami izrazili željo, saj se zelo veliko igrajo skupaj - dopoldne in popoldne. Mi smo našo vrečko poimenovali "VREČKA OBJEMOV".

Obdarajanje smo zaključili s pesmicama : RECI MAČKA in ENKRAT JE BIL EN ŠKRAT.

V vrtec smo se odpravili polni pozitivnih vtisov in nasmejanih obrazov.

Radi bi se zahvalili : vzgojiteljici Mateji za topel sprejem in čudovito in nepozabno izkušnjo, Jadranki Meško ( pomočnici ravnateljice ) , fotografu Ringaraje.net, ki nas je fotografiral in naredil reportažo, ter STARŠEM, ki so nam omogočili vse to. HVALA, BREZ VAS NAM NE BI USPELO!!!!





Oglej si še ostale dnevnike ObdaRajanja
Preveri, kako polni idej, ustvarjalne domišljije in srčnosti so otroci iz vse Slovenije! Preberi, kako so se ustvarjanja lotili v določenem vrtcu ali šoli, kakšni so vtisi otrok in komu bodo Objemčke podarili.
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.








14.12.2012
In mi se še enkrat srčno zahvaljujemo vam, ki ste vložili v ObdaRajanje toliko ljubezni in veselja! Želimo vam, da bi bila vaša vrečka objemov vedno polna!

Vesele praznike!

ekipa Ringaraje

15.12.2012
Hvala. Veseli smo, da smo bili del tega projekta in da smo delili srečo z nekom :)

Uspešno in veselo leto 2013 vam želijo otroci iz skupine "Metulji", Lili in Snežana

10.6.2013
:) lepo
10.6.2013
lepo...
Prijavite se ali pa se registrirajte, da boste lahko objavili komentar.


Oglej si tekmovalno sliko te skupine
Obišči galerijo in si oglej Objemčke te skupine, jih komentiraj in glasuj zanje med 3. in 13. decembrom 2012 ter jim tako pomagaj do nagrade.

Klikni tu in pokukaj v druge javne dnevnike!
Skupaj upamo, se veselimo, jočemo, rastemo...