Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
žolčna dieta (in diabetična) 15.7.2008 17:34:52
|
|
|
|
m_m
|
A je že katera imela to dieto v nosečnosti? Povrhu vsega pa moram kombinirat jedilnik še zaradi sladkorja. G mi pravi veliiiiko sadnja in zelenjave, za žolčne kamne pa tega skoraj ne smem povohat, razen če ni prej kuhano in olupljeno. Kje naj potem dobim C vitamin, da lahko železove tablete jemljem V glavnem, čakam na izvide in me zanima kaj naj rečem zdravniku in kaj G, kam me lahko pošlje, da se posvetujem kako s tema dietama? Pa če katera ve za kak primer jedilnika ali kakšno povezavo. Koliko časa se potem po porodu ti kamni operirajo?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: žolčna dieta (in diabetična) 15.7.2008 19:05:49
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Operirajo se lahko en mesec po porodu. Vsaj tako je bilo pri kolegici, ki so ji carskega delali.Glede hrane ti bodo pa druge svetovale.
|
|
RE: žolčna dieta (in diabetična) 16.7.2008 13:04:30
|
|
|
|
m_m
|
Pa operacija kaj vpliva na mleko, da lahko še dojiš?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: žolčna dieta (in diabetična) 20.7.2008 4:58:52
|
|
|
|
tadejat
|
Ja to dijeto sem imela tudi jaz po porodu, zaradi zapletov pred rojstvom otroka. Kakšna je bila ne vem, ker so kuhali v porodnišnici.
|
|
|
 | Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)

Ne. (
80%)

Kakor kdaj. (
20%)

Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!