|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Collistarjeva dekorativna kozmetika
21.6.2009 19:15:38   
Klemy82
Ok, vem, da je o tej kozmetiki že bilo govora, vendar ne najdem tiste temeuser posted image pa odpiram novo.
Zanima me, če katera ve, kje se v Ljubljani da kupit njihovo dekorativno kozmetiko. V Muellerju imajo samo kremice, kozmetike pa ne. Tudi v Dm je ni. V Nami tudi nisem videla, da bi imeli... kam naj še grem pogledat?user posted image

Jst.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika
21.6.2009 19:49:20   
Lunka
V Limoniju imajo

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.6.2009 19:55:53   
Klemy82
No, tam pa res še nisem bila. user posted image Hvala, Lunka. A v centru Lj je še Limonijeva drogerija al se morm lih do btcja fijakat?
( Imam namreč grozen odpor do šoping centrov zadnje čase. Mi kar slabo rata če morm it...user posted image )

Jst.

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2009 19:57:19   
Felicita
je ja, na stritarjevi (?) blizu maistrata.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2009 20:12:15   
Klemy82
Ja, ja, vem kje misliš Felicita. Hvala. grem v akcijo jutri...

Jst.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2009 21:13:26   
tajtaja
Lahko še zame kupiš, mi je glih pudra zmanjkalouser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.6.2009 21:24:32   
Klemy82
user posted image ..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri?
Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit.user posted image
Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njegauser posted image ...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože.
Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist user posted image in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol...user posted image pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!!user posted image

Jst.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2009 7:59:35   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

user posted image ..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri?
Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit.user posted image
Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njegauser posted image ...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože.
Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist user posted image in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol...user posted image pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!!user posted image

Pa zakaj ne izbrati naravnega pudra? Npr. Dr. Hauschka... glih tako dober kot "umetni" oz. še boljši in cena je tudi glih tam, če ne še ceneje...

Jaz sem iz Biotherma in Lancastra prešaltala na to in nimam pripomb... Pa še koža mi je hvaležna in denarnica tuduser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2009 19:30:53   
Klemy82
asso, hvala za predlog. O tehle mineralnih podlagah že en čas tudi sama razmišljam.

No, da poročamuser posted image .. da ne bo slučajno katera iskala collistarjeve kozmetike v Limoniju v centru Lj, ker je nimajo.user posted image Imajo samo kremice.
So me poslali v City park in ker sem bila slučajno pri volji, sem šla. Kar se Collistarja tiče sem popolnoma razočarana, ker razen pudrov, lakov in par senčk niso imeli ničuser posted image , itak da tisto kar sem jaz iskala so me pa samo gledali..bom kolegico iz Amsterdama poslala v šopinguser posted image ..mi je pa prijazna svetovalka takoj najdla odtenek pudra zame..tako da same pohvale na njihovo usposobljenost in strokovnost. user posted image
Malo sem še brkljala po Cityu vendar večjih pretresov za mojo denarnico danes ni bilouser posted image

Jst.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...
Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?