|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IKEA posteljica in jogi
20.1.2008 15:51:21   
rokapi
Ali imate kaj izkušenj s posteljico in jogijem za dojenčka (IKEA)? Midva sva malo gledala po netu in se nama zdijo ugodne.
Skrbi me le, kako je z jogijem, sem brala nekaj polemik glede jogija  - eni zagovarjajo lateks, eni kokos, eni peno, eni vzmetenje.
Ali ima katera to iz Ikeje in ali se je obnesla?
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10421/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IKEA posteljica in jogi
25.1.2008 14:01:25   
filipinka
Izkušenj z baby posteljico nimamo, imamo pa z drugimi izdelki iz Ikee-zelo dobre. Po posteljice in previjalno gremo sigurno!

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IKEA posteljica in jogi
12.2.2008 10:46:47   
zirafa
Lep pozdrav! Midva sva kupila večino pohištva v Ikei. Tudi posteljico in jogi za najino dojenčico. Prve tri mesece je spala v košku (družinska zapuščina), potem pa je postal premajhen in sva jo dala v posteljico - v svojo sobo! In od takrat naprej (sedaj bo stara 5 mesecev) brez problema spi v posteljici. user posted image In očitno ji je zelo všeč in se dobro počuti, saj ji tudi čez dan paše počitek v njej, pa čeprav ne spi (zadovoljno gleda okroguser posted image ). Naj povem še to, da je na začetku zelo pogosto spala pri nama (imava jogi iz lateksa), ampak odkar sva jo prvič dala čez noč spat v "Ikea posteljico" spi tam in ne kaže nobene želje po tem, da bi spala v najini spalnici. Nam se Ikea obnese! 

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IKEA posteljica in jogi
14.2.2008 17:47:12   
Naša črtica koraka
Imam LEKSVIK  previjalno omarico in mislim da je les pri rjavi posteljici iz tvojega linka isti. Je zelo nežen, občutljiv les.

Drugače pa smo našemu skoraj 4 letniku v Ikeji kupili posteljo in nanjo dali 10cm debel jogi SULTAN (mislim, d aje notri navadna pena), pa naš mali na njej ful dobr spi.

Ko je bil pa še user posted image  je pa spal v posteljici na jogiju z vzmetenjem - samo tak jogi sem takrat lahko kupila. In je bilo to tudi ok.

Srečno z dojenčkoma!

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?