|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 21:55:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

je katera izpuščena? se mi zdi, da je tut gaya že opredelila kdaj ji ustreza, pa je tu ni user posted image user posted image nism pravega kopirala?

kaj si ti zdej hotla s tem povedat??
nekaj sama sebe kopiraš...
saj te opazimo, brez tega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11576
2.4.2007 21:55:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Pa GH mu je zmeraj bolj všeč. Ko jemo nas gleda in se kar začne trest.

nš Jaša se tut kr trese, pa usta zraven odpira... pol ga pa stran nesemo, ko mi jemo, da ubožec ne trpi... zgleda kot bi skrivali pred njim, da mi kaj jemo user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11577
2.4.2007 21:56:50   
moci
aja, entšurldigung. sem vidla, da si jih nekaj dodalauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11578
2.4.2007 21:57:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr, sveda te namerno ignoriram, če bi se pa samo lubčkala....brrrrrrrr, kak tega ne maram user posted image . Moci je pa že sama rekla, da smrdi...kaj je zdaj tu vprašanje? user posted image
sej js te samo zaradi tega lupčkam, ker tega ne maraš user posted image js se tut ne rada lupčkam kr povprek user posted image mi mož čist zadostuje user posted image ampak zate (ker pa tolk ne maraš tega) se bom pa že potrudla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11579
2.4.2007 21:57:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kwa je, a si fovš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, moci, človek se pa tebe kar ustraši user posted image user posted image  A zdej pa še vprašat ne smem več?user posted image

In pol se sprašuješ, zakaj se nobena noče s tabo menit user posted image user posted image user posted image  Mene je strah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11580
2.4.2007 21:59:02   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

kwa je, a si fovš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh, moci, človek se pa tebe kar ustraši user posted image user posted image  A zdej pa še vprašat ne smem več?user posted image

In pol se sprašuješ, zakaj se nobena noče s tabo menit user posted image user posted image user posted image  Mene je strah...user posted image user posted image user posted image

šid, se bom poboljšala. sej vem, da v živo preveč direkt jezikam, zdej pa še tukaj.
bolj pridna bom, obljubim, samo pogovarjajte se z mano.
ne bom več žleht.
luna je kriva user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11581
2.4.2007 21:59:41   
moci
zdej pa ne vem, a čem še teh 15 objav napisat, al kajuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11582
2.4.2007 22:00:10   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

je katera izpuščena? se mi zdi, da je tut gaya že opredelila kdaj ji ustreza, pa je tu ni user posted image user posted image nism pravega kopirala?

kaj si ti zdej hotla s tem povedat??
nekaj sama sebe kopiraš...
saj te opazimo, brez tega user posted image user posted image user posted image user posted image

viv je dodana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11583
2.4.2007 22:01:44   
@lina
jaz pridem še potem mal nazaj...moram še mal po netu pobrskat, nabavljamo belo tehniko za novo kuhinjo...
Zdej se mi prav smešno sliši bela tehnika, ko pravzaprav sploh ni več bela...zdaj so same take inox varianteuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11584
2.4.2007 22:02:21   
frrrr

ja dej no... se splača za 4. zvezdico user posted image boš se pa pol samo 1 minutko tuširala, namest 5 user posted image sicer je pa morje blizu user posted image

bejbike, mi gremo pa v soboto na morjeeee user posted image user posted image user posted image no, če bo lepo vreme, drgač z Jašo doma ostaneva

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11585
2.4.2007 22:02:30   
@lina

a ti bo ratalo - samo še 5...ne še 4 minute mašuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11586
2.4.2007 22:11:11   
Pikabu
Joj, babe. user posted image user posted image user posted image Pol ure me ni tukaj, pa naklamfate tri strani. user posted image user posted image user posted image Pa je šla naša povprečnost. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11587
2.4.2007 22:17:16   
nanica
jaz danes sam vohunim, berem, pišem pa ne
upam, da mi oprostite
jutri pride šef k meni domov, da prečekirava, kar sem do danes naredila, in zaključiva
zato visim za računalnikom že cel večer,
vmes sem že dvakrat šla sinka podojit,
zdaj čakam moža, da pride domov in se veselim srečanja
joj, ta polna luna ...

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11588
2.4.2007 22:20:33   
frrrr
nanica, z moje strani ti je oproščeno user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11589
2.4.2007 22:21:44   
frrrr
Maxica, js sm vas pogledala, preštudirala... full ste lepi in oh in sploh... sem se odločila, da bomo pr tadrugem otročku na punčki delali in ti enega poročimo... oba ne moreta v Prekmurje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11590
2.4.2007 22:22:52   
psaša
GH: zamenjava obroka z GH, kakšno količino je potrebno dati, da bo sit?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11591
2.4.2007 22:33:57   
muki1

Maxica, js sm vas pogledala, preštudirala... full ste lepi in oh in sploh... sem se odločila, da bomo pr tadrugem otročku na punčki delali in ti enega poročimo... oba ne moreta v Prekmurje!

Mala ne prdi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11592
2.4.2007 22:36:11   
muki1
Ampak res ste luškani, Maxica user posted image . Maladva taka sladkorčka, ej, jaz že komaj čakam, da ju vidim, s temi velikimi okicami, šarmerja da te kap. Pa take zabavne komentarje si zraven dodala, da sem se mogla smejat. Ideja s kremico je pa tudi super. Mislim, da bo na našem trebušku 6, bomo malo skopirali.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11593
2.4.2007 22:40:58   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, če bi šla vidva z mehurjem plavat, morda še zanj fredov obroč, pa bi vam morda šlo.user posted image
Hm, kam si ga naj pa pritrdim oz. privežem, da bo mehur držal? Kakšen predlog? Mogoče kar slikovni, da si bom lažje predstavljalauser posted image ????

Ti, ne vem, bom probala mal po internetu pogledat, če kaj takega že obstaja. Sicer pa nova tržna niša.user posted image

Ej, Maxi, kje je naša Muki?????

Muki nam nekaj štrajka, res.user posted image

Je ravno takrat, ko sem prej pisala, prišel kolega, ki nam je nov računalnik dobavil, pol ga je pa še nekaj rihtal, in smo bili brez. No, pa ni bilo take panike kot zadnjič.
Moci, pri našem plavanju je voda 32, zrak ima pa 33. Po moje je kar povsod podobno. Kako je bilo pa v Žusterni?
Eh, gosta hrana. Sem mislila, da bo pri Lanu kaj bolj šlo, pa po dveh žličkah zapečati usta in jih ne odpre. Pol se grem pa mal animacij, da mu vsake toliko časa poturim kakšno žličko, ampak to ni to. Jaz si močno želim, da bi en moj otrok z veseljem odpiral usta, ko bi žličko zagledal. Pišuka ja, vsako stvar tišči v usta, a kar je pa treba, to pa ne.user posted image  Danes imava sploh en tak čuden dan, se tolažim, da je luna. Ne vem, če sva se dojila petkrat, no. Prej sem imela total polne dojke, tako da sem si spumpala polno stekleničko, mu dam stekleničko, je pa spil. Dojiti se pa ni hotel. Ful je radoveden in sploh se ne more umiriti. Ponoči se je pa na dve uri dojil, pa pol ure skupaj cucljal.user posted image  Uf, me to napsihira.
Psaša, ne vem, jaz vsakič (res, da sva pa šele na začetku z uvajanjem) po gosti hrani še podojim. Boš videla, če se ti bo dovolj najedel z gosto hrano, se ne bo več hotel dojiti. Količina pa, pojma nimam, koliko bi moralo zadostovati. user posted image
Frrrr, hvala, hvala, glede Prekmurk pa - bodo kar one morale priti dol, ne bom jaz kr tko mojih sinkov pustila tako daleč stran od mene.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11594
2.4.2007 22:43:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ampak res ste luškani, Maxica user posted image . Maladva taka sladkorčka, ej, jaz že komaj čakam, da ju vidim, s temi velikimi okicami, šarmerja da te kap. Pa take zabavne komentarje si zraven dodala, da sem se mogla smejat. Ideja s kremico je pa tudi super. Mislim, da bo na našem trebušku 6, bomo malo skopirali.

Hvala.user posted image
Tisto idejo sem pa dobila na Niveini strani, pa mi je žal, da je niso dali že prej. Da napišeš na otročka, vedno kao v isti poziciji, s kremico številko dopolnjenega meseca, tako da imaš malo občutek, kako raste.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11595
2.4.2007 22:48:45   
psaša
Maxica: res ste luškani, mala dva imata take okiceuser posted image user posted image user posted image . Tud jaz sem se nasmejala komentarjem. Komaj čakam, da vas vidim v živo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11596
2.4.2007 22:50:40   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Eh, gosta hrana. Sem mislila, da bo pri Lanu kaj bolj šlo, pa po dveh žličkah zapečati usta in jih ne odpre. Pol se grem pa mal animacij, da mu vsake toliko časa poturim kakšno žličko, ampak to ni to. Jaz si močno želim, da bi en moj otrok z veseljem odpiral usta, ko bi žličko zagledal. Pišuka ja, vsako stvar tišči v usta, a kar je pa treba, to pa ne.user posted image   

Maxica, veš, bomo imeli kar en klub mamic, ki majo tako dobre joške, da user posted image GH sploh ni povšeči - prvi dve članici sva že altati in jaz, mislim da je tudi muki bila potencialna članica, ne vem kako jim gre sedaj...user posted image user posted image

naše hranjenje se konča po parih žličkah... vse drugo je pa takoj v ustih...zadnjič je nekaj oblizoval list papirja,ki ga je mečkal v rokah, pa je imel tako blažen izraz na obrazu, sem si mislila, če bi tako užival pri krompirju ali kašiciuser posted image user posted image

jaz sem navajena, starejši je imel dobrih 7 mesecev, ko je ugotovil da obstaja še kaj drugega kot mamino mlekouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11597
2.4.2007 22:52:16   
psaša
Aja Maxica, vidim, da imaš samo 3 odvečne kile, jaz jih imam najmanj 6. Jih pa tudi jaz prodajam, pa jih noben noče user posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11598
2.4.2007 23:01:04   
psaša
Dons bi pa jaz čvekala pa ni nobene.
Lahko noč, grem v Mižo, se mogoče tam srečamo.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11599
2.4.2007 23:21:00   
frrrr
naš Jaša se pa kr meče na žlico... ampak se pa tut naveliča hitr... zdej smo max. 1/3 rižolinota pojedli... nismo pa še nič drugega poskusili... bomo vidli kako bo z zelenjavo in sadjem user posted image aja, čaj po žlički in prekuhana voda po žlički sta menda grozno ogabna user posted image flaška pa še nima prave funkcije user posted image

vrašanje: imate kakšen nasvet za bolečine v sklepih? mene zjutraj gležnji in zapestja tolk bolijo, da ne morem nič, komi se vlečem po stanovanju, Jašo mi pa mož prenaša na previjalno, iz previjalne, na postlo... mi kakšni vitaminčki manjkajo? Elevit jem 3x tedensko, vsak dan malemu ne sede...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  462 463 [464] 465 466   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Potrebe neoliberalnega sistema so nad otro...
Vse več je glasnih in ostrih kritik slovenskega šolskega sistema. Kje so glavne težave in kako jih reševati, smo se pogo...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!