|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
1.6.2007 9:35:24   
tinaaja
evo ok fotko nase brine.. une bom pa stran vrgla al pa sezgala user posted image
user posted image  

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
1.6.2007 9:41:32   
tinaaja
STAJICE - imate kaksne izkusnje, namene? Zaradi psa jaz brine ne morem dat na tla, in pod igralni lok, pa malo razmisljam o kaksni vecji stajici ala tale http://www.bolha.com/oglas2362456 oz se raje morda leseno ala http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1715139

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2007 9:42:27 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
1.6.2007 9:44:36   
Pikca
AJAAAAA... vceraj sem sla slikat brino za osebno - KATASROFAAAAA, kaksno fotko je naredu!!!

tudi jaz sem ga že peljala k fotografu in so fotke tud grozneuser posted image , ga bom sama še 1x.
Sonchek, na kakšen format ste pa sprintali

Neposredna povezava do sporočila: 2903
1.6.2007 9:44:38   
tejčica
Vas je nemogoče dohajat, razen če si petkrat na dan na RR. 

Tjaša (malecka_mateja) in Aljaž (bibi), čestitke za 3 mesečnico.user posted image user posted image user posted image  Pa slavljenka Tjaša naj se čimprej pozdravi.user posted image

Žabika, noro dobra ideja za koledar. user posted image

Thaiss, pa v cerkvi je že itak dosti hladneje kot zunaj, tako da pride dolgi rokav res bolj prav.  Mislim da bo Matia prvi marčevski krščenec tu gor.user posted image  Mi še vedno ne vemo kdaj bomo imeli krst. Tajo smo dali krstit pri enem letu, tako da smo imeli skupaj praznovanje za oboje. Za Vida bomo mogoče tudi naredili tako, ali pa ga bomo dali krstit že letos julija in bomo združili praznovanje Tajinega 5. rd in Vidovega krsta.

Nas tudi še čaka slikanje za dokumente. Bomo hkrati slikali tudi Tajo ker ji ravno jeseni pretečejo dokumenti. Ima na osebni sliko ko je bila stara 2 meseca.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
1.6.2007 9:48:44   
tejčica
Tinaaja, o kolk luštna slikica Brine.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
1.6.2007 9:52:12   
Pikca
STAJICE - imate kaksne izkusnje, namene?

meni se zdi stajica praktična zadeva. mi smo kot stajico uporabljali kar prenosno posteljico, samo Živa ni hotla bit not - upor. sem jo, ko sem šla na wc, se tuširat,... - za krajši čas.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
1.6.2007 9:55:09   
skačica
Dobro jutro!

Tud mi smo spet dobro spali, zaenkrat ima ta mala dober ritem- spi od 22- 4 in potem tam nekje do 6-ih potem se pa sama s sabo ukvarja do sedmih, ko se zakomirana mamica zbudiuser posted image . Res je pravi sonček zadnji teden, upam, da tako ostane.

Zgodbo o tej mamici poznamuser posted image , ne bom pa izražala mnjena o krivcu, ker zato niti nisem usposobljena in je vedno treba gledat iz večih zornih kotov. Si pa ne predstavljam niti žalosti staršev niti partnerja. user posted image user posted image user posted image

Pikca- ugotavljam, da si tudi ti ustrezena kandidatka za SAuser posted image , nič ne zaostajaš za nama s Tinaajo. Ti, Draja pa glej da danes ne boš pretiravala z zapravljanjem, se kaj hitro lahko znajdeš tud ti notriuser posted image user posted image user posted image

Slika za osebno- naša je grozna na slikah. Punca, ki jo je slikala, ni imela prav nobenega potrpljenja in je kar slikala, brez da bi gledala, da je Iza vsaj malo podobna sebiuser posted image . Da ne govorim, da se na slikah vidijo moji prsti, ker sem malo držala pokonciuser posted image , Iza pa tako debelo gleda, da res komaj razbereš da bi to znala bit onauser posted image . In s takimi slikami naj ji grem pasuš ali pa osebno delatuser posted image user posted image
Bi raje tisti denar stran vrgla, sem ga itakuser posted image . Jutri  bodo pa še na UE rekli, da slika ne ustreza pol bo pa to pika na I.

Tinaaja- Brina je prava cortikauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
1.6.2007 10:02:14   
tinaaja
slikanje - lahko slikas doma, na tetri, odprte mora imet oci in gledat naravnost. Za osebno ni take panike, za potni list pa je cela kriza. Jaz bom file odnesla pol razvit v fotostudio.  pa pod razno ne dam gor slike, kjer si pa tud podobna ni, saj me bodo se na meji zavrnil, da otrok ni isti.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
1.6.2007 10:06:35   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sonchek, na kakšen format ste pa sprintali

Mislim, da 3,5 x 5,5 cm - smo izmerili tisto fotko od fotografa in nato našo pomanjšali in sprintali na enak format.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
1.6.2007 10:08:22   
tejčica
Tinaaja, čez par mesecev na meji itak ne bodo mogli otročka prepoznati na podlagi slike na dokumentu. Dokument velja 5 let in pri nas ima Taja še sedaj gor sliko od dveh mesecev. Nam je takrat še kar dobro uspelo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
1.6.2007 10:09:05   
*sonchek*
Ja, mi smo hoteli delati potni list, ampak za potni list res komplicirajo - mora biti vse po merilih (odprte oči, zaprta usta, viden cel obraz na pravem formatu itd.), zato smo dali delati kar osebno, ker smo jo rabili za Hrvaško (prvomajski prazniki).

Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.6.2007 10:53:09   
tinaaja
stajica ali blje ograjica :)

user posted image
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266978&cp=&sr=1&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&origkw=fence&kw=fence&parentPage=search 
samo ne vem, a bi not zapral psa al brino user posted image no tako zadevo sem imela najprej v mislih, tko da lahko otroku onemogicis oz omejis dostop po stanovanju (seveda ne za dolgo - npr kuhanje, wc, tusiranje pa igro zaradi psa) pa se odrasla oseba se lahko not spravi.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2007 10:57:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2912
1.6.2007 11:20:45   
draja
Naš shoping je uspel, kljub temu da je BBY marelo, ki smo jo šli kupit razprodana (imajo samo še vijolično na Rudniku). Smo pa pol vzeli tole, ki je od danes v akciji in naj bi bila dokaj ista kot una,samo zaradi firme še cenejša. Ni glih v mojih barvah, ampak itak jo bomo rabili samo za na morje, ker meni ga ni čez Speediya.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171686

No kupili smo še dvoje žabice, dudico, šumečo knjigico (spet ponavljam za Tinaajo!!!) in igralni lok za čez voziček. Najboljš od vsega je bilo, ko smo na blagajni zvedeli da je tudi ta igralni lok od danes v akciji in smo prišparali 6 evrovuser posted image user posted image user posted image . No, moj me je takoj popravil, da pri shopingu nikakor ne moreš govorit o šparanjuuser posted image . In tako smo šli domov - jaz vsa srečna, moj ves zamišljen, kolk smo spet zapravli. Nas bi pa mogli videt, kako smo se v naš Clio s 3-emi vrati kobacali - dva vozička,lupinica, 2 nahrbtnika, vrečka, pa še najini riti,... Je bil cel projekt, ki j etrajal dlje kot shoping user posted image user posted image . Ampak vse to delam z namenom, da bo moj dragi videl, da RES NUJNO rabimo enega enoprostorca!!!! 

Žabika, Tinaaja, Sonchek hvala za idejo glede koledarja in linke!!! Super ste, ko take fajn ideje dajete. Jaz sama od sebe nič nikoli ne izbrskam user posted image .

Tinaaja definitivno jo sama slikaj. Tale fotka je krasna!!!

Stajice mi je najbrž ne bomo imeli, ker nimamo psa, in imamo že prenosno posteljico user posted image . Če bi jo pa kupovala, pa ne bi lesene. Se mi zdijo te mrežaste bolj primerne, ker se otrok lahko vesi in brca po teh stranicah, igrače ven ne padejo, pes ga ne more obliznit,... Se spomnim, kako so bratrančki glave rinili čez to mrežo - jim je blo tooooolk zabavno user posted image . Pa še zložijo se lepo.

Vse najboljše Aljaž in Tjaša!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2913
1.6.2007 11:44:45   
simonka
Halo mamice.

Vidim, da me nič ne pogrešate.user posted image user posted image user posted image
Še vedno sem vaša zvesta bralka in se zahvaljujem za vse super koristne informacje.user posted image user posted image user posted image
Pri pisanju pa sem bolj slaba, ker res primanjkuje časa, sem srečna, da vas vsaj prebiram.

Še vam jaz posredujem inf. upam, da bo kateri prišla prav meni je.  Če dobite ponudbo od Vzajemne za novo zavarovanje je ne vrzite proč lot sem jo skoraj jaz, ampak jo temeljito preberite kajti Vzajemna vrača dinarčke 180.000 upravičencem in med njimi sva bila z možekom. Je pa res da to piše v čist majhnem kotičku spodaj na ponudbi zato se kar spregleda.

Čestitkem vsem slavljencem in slavljenkam in seveda njihovim mamicam.

Se pa veselim piknika v septembru in upam, da se z Leino dogovoriva (je tudi Mariborčanka) in prideva, da se tudi v živo spoznamo.

Naš Jaka lepo napreduje  pri dveh mesecih je imel 63 cm in 6500 gramov. Mlekeca še je tudi zaenkrat dovolj.
Timon obožuje svojega bratca in največja sreča mi je ko ga malo polubčka in ga objame jaz pa ponosno sedim in gledam svoje sinove.

Pa še moj dragi možek me je presenetil in vplačal prvi del dopusta, tako da čez tri tedne ža odpotujemo v Baško Vodo v en krasen hotelček.

Zapravljam pa tudi jaz na veliko in če tudi imam dosti stvari od Timončka še kar naprej nekaj kupujem za Jakca. Z Benetton stvarmi pa je treba biti res previden, so tako manjše in jaz ne bi svetovala še sušilca.

Tudi mi razmišljamo o vozičku Zapp , sedaj imamo Buzza.

Super ideje za slikanice - to bo lep spomin na otroštvo. Sama sem pa kupila dve škatli v kateri sem shranile njune prve čeveljčke, prve dudice kompletek iz porodnišnice in prvi album.

Tako drage moje punce pri nas vse super le mamivo še vedno zabavajo kg - niti deke še dol. Ne veste kako je hudo če imaš skoz 60 kg sedaj pa se mučim z 90 joj joj pa bo že. Samo da so otročki zdravi mami pa se bo že porihtala.

Evo sirenica kliče, kmalu pa že prideta oči in timon, tako da bo užitek v 4.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
1.6.2007 11:52:06   
draja
Simonka ej ne boš verjela, ampak danes zjutraj sem razmišljala, da moram, ko bom kaj na RR, vprašat kje je kaj naša Simonka, pa sem pol pozabila. Telepatija, ful. No, lepo da si se javila in da vse teče kot mora. Uživajte še naprej, pa mal časa si vsake toliko utrgaj tudi za nasuser posted image .

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
1.6.2007 12:16:20   
draja
Tinaaja tale voziček imajo v BC. fuuuul je lep - v resnici je še 100-krat lepši kot na sliki. sem pogledala ceno zate - 190 evrov. Sam je voziček res čist drugačen od drugih marel - je v bistvu že kar ornk voziček in mislim, da je vreden svojega denarja.

user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
1.6.2007 12:30:02   
Dajadada
A boste že nehale o šopingu čvekat, saj bomo še obubožaluser posted image . Meni se že meša od tega, kaj vse obstaja na tržišču za tamaučke in mamice seveda takoj zapalimo za vsako stvar. Kako dobro služijo na nas, ki želimo, da imajo naši sončki vse in še več, v glavnem pa preveč.
Kaj če bi imele vse tedenski šoping post? Sem že hotela napisati 40-dnevni, ampak vem, da nobena ne bi zdržala.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
1.6.2007 12:34:16   
cv105
Vzajemna: jaz sem pošto vrgla stran in šele potem izvedela, da talajo soldke. No, zdaj sem se zmenila, da mi pošljejo duplikat.

Dojenje: punce, meni pomaga UNI. Ga pijem že dva dni in mlekec kar teče. user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem slavljencem.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
1.6.2007 12:37:07   
erna14
glede tiste punce k je umrla,baje kot sem bila jaz seznanjena (bila prijateljica mozevega brata)je skoz govorila da jo po trebuhu boli naj ji pomagajo,pa so ji kao rekli da to je cist normalno in da ni to nc tazga da to vse boli.tako da mislim da je bila ze tukaj napaka ker jo niso takoj resno vzeli,pa se to ne vem ali je res ali ne ko je mama rekla po smrti doktorju zakaj ji niso nardil carskega k so vidl kok se matra ji je odvrnil da to ni zastonj tako da ja.........no pustmo zdaj to iz tega lahko pac pride sto variant vsak mal drgac lahko pove in pride stvar cist obrnjena kot lahko dejansko je tako da jaz ne bom obtozevala nikogar ker dejansko kaj in kako vejo samo tisti ki so bili vdelezeni v ta zalostni razplet,socustvujem pa z njeni starsi mozem najbolj pa z njenim sinkom in mu zelim cim manj bolecine.

tinaaja:dej mi prosm povej ti si pila neko zadevo z sezamom pa se neki ne vem kaj ze za mlek a mi lahko napises kaj je in kako se uporablja,rabim za prjatlco je rodila v 34 tednu pa nima dovolj mleka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
1.6.2007 12:42:21   
simonka
Erna 14 za več mlekeca pomaga sezamov čaj zavreš dva deci vode in nato dodaš dve žlici sezama in kuhaš še 15 minut. Pomagajo pa tudi tablete Tametil - dobiš jih pri svoji ginekologinji.

Pozdravček

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
1.6.2007 12:42:52   
tejčica
Jaz imam danes doma tudi Tajo, pa imam še vseeno čas za RR. user posted image  Takole pa se igrata mojedva žmukla.
user posted image

Simonka, zgubljena dušauser posted image , končno spet glas od tebe. Tudi jaz sem se že parkrat spomnila nate, kako da te nič ni gor. Super da Jaka lepo napreduje in da ga Timon obožuje.

Pa Tekica se tudi že zelo dolgo ni nič javila.

Dajadada, da ti sploh upaš pomislit na 40 dnevni šoping. Ti ti lumpa.user posted image  Tedensko pavzo pa bom jaz kar mogla imet, ker dinarčke rabimo tudi za hrano. Al pa ne!user posted image  

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
1.6.2007 12:54:53   
draja
Tejčica kolk sta luštna tkole skupaj. A Taja kaj liziko z Vidom deli? Takrat ko ne gledaš a? Sicer pa se jaz lažje hrani uprem kot pa tem cortkanim, nujno potrebnim igračkam in oblekicam user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
1.6.2007 13:03:18   
Anonimen
Tinaaja, jaz ne bom imela stajce, ampak imam kamp posteljico in bo v uporabi namesto stajce in še uporabiš jo, če greš kam na dopust za spat. Zgleda pa podobna tejle; http://zaotroke.enakupi.com/large_image.php?productid=16547

Tko, da če se odločiš za takšno varianto boš pri možu sigurno upravičila nakup... user posted image

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2923
1.6.2007 13:05:56   
tejčica
Draja, ima Taja preveč rada liziko da bi jo delila.user posted image  Sicer moram biti pa ves čas ko sta skupaj jaz zraven, vsako sekundo. Ga ima ful rada, ampak ona bi ga sama iz posteljice/ležalnika vzela in ga mečkala, pa kaj vem kaj vse ji še pade na pamet. Še ko grem na wc vzamem Tajo zraven. In posledica tega je, da pride potem Taja (ko gre sama na wc) z vložkom oz. papirčkom od vložka med nogami s stranišča.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
1.6.2007 13:20:14   
Pikca

o simonka, lepo, da si se spet javila, le daj se še kaj
draja user posted image za uspešen šoping

tejčica, kok sta luštna user posted image skupaj tvoja "žmukla" (a je to primorski izraz)

midva z Jernejem sva imela pa prejle fotosession za osebno:

je skoz brcal in mahal...
user posted image

se smejal...
user posted image

na koncu nama je pa le ena ratala:
user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

Starost
Ela123

Koliko ste stari?

20 ali manj (9%)

20-25 (17%)

25-30 (30%)

30-35 (29%)

35-40 (10%)

40 ali več (5%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!