draja
|
Naš shoping je uspel, kljub temu da je BBY marelo, ki smo jo šli kupit razprodana (imajo samo še vijolično na Rudniku). Smo pa pol vzeli tole, ki je od danes v akciji in naj bi bila dokaj ista kot una,samo zaradi firme še cenejša. Ni glih v mojih barvah, ampak itak jo bomo rabili samo za na morje, ker meni ga ni čez Speediya. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171686 No kupili smo še dvoje žabice, dudico, šumečo knjigico (spet ponavljam za Tinaajo!!!) in igralni lok za čez voziček. Najboljš od vsega je bilo, ko smo na blagajni zvedeli da je tudi ta igralni lok od danes v akciji in smo prišparali 6 evrov . No, moj me je takoj popravil, da pri shopingu nikakor ne moreš govorit o šparanju . In tako smo šli domov - jaz vsa srečna, moj ves zamišljen, kolk smo spet zapravli. Nas bi pa mogli videt, kako smo se v naš Clio s 3-emi vrati kobacali - dva vozička,lupinica, 2 nahrbtnika, vrečka, pa še najini riti,... Je bil cel projekt, ki j etrajal dlje kot shoping . Ampak vse to delam z namenom, da bo moj dragi videl, da RES NUJNO rabimo enega enoprostorca!!!! Žabika, Tinaaja, Sonchek hvala za idejo glede koledarja in linke!!! Super ste, ko take fajn ideje dajete. Jaz sama od sebe nič nikoli ne izbrskam . Tinaaja definitivno jo sama slikaj. Tale fotka je krasna!!! Stajice mi je najbrž ne bomo imeli, ker nimamo psa, in imamo že prenosno posteljico . Če bi jo pa kupovala, pa ne bi lesene. Se mi zdijo te mrežaste bolj primerne, ker se otrok lahko vesi in brca po teh stranicah, igrače ven ne padejo, pes ga ne more obliznit,... Se spomnim, kako so bratrančki glave rinili čez to mrežo - jim je blo tooooolk zabavno . Pa še zložijo se lepo. Vse najboljše Aljaž in Tjaša!!!
|