Barči78
|
Ojla, Zdejle mam n hitrco čas malo pozdravit, ker se kosilo samo kuha, otroci pa spijo. Ste se kar načvekale, tko da za brati pa nimam dosti časa. V glavnem moja ta starejša bejba se je včeraj naučila vozit ta veliko kolo, tko da končno nekdo skrbi za mamičino rekreacijo. Prej je vozila trocikel, pa to se nisva nikamor premaknile, zdej pa ona sede na kolo, pa tuli po ulici ˝Neja šiba˝, mami pa za njo laufa, da se nama vsi smejijo. No, vsaka stvar je za nekaj dobra, treba je dat z riti še 17 kg, zdej pa bo. Pa seveda še čestitke za 2 mini svečki Jerneju in Živi . Moj Žan ponavadi zaspi okoli 20 - 20.30 zvečer, vendar ga ob 21.30 samo nahranim, ker drugače bi samo 4x jedel, pa še takrat je bolj lene sorte, pa že tko je šlang. Zgleda sm sam še jest ornk v tejle hiši. No, potem pa spimo do naslednjega hranjenja, ki je ob 6.00 zjutraj in spanje dalje. Se mi zdi ful priden,... Samo zdele je pa tolk zacvilu, da sem skor tipkovnico stresla. Ja, zgleda se bova malo igrala. Tkole se pa mojedva sončka igrata, Neji je tale most kar naenkrat postal zanimiv, le zakaj Čakam, da bi Žan kaj tolkel po igračah, pa ne kaže ravno interesa, samo rokice gloda in debelo gleda, pa trudi se obrniti na trebuh, tolk je vztrajen, še malo mu rokice nagajajo pol pa bo. A se vaši že kaj stegujejo za igračami? No tkole, nič se ne bo mamica igrala, že spi, me je zgleda samo malo spomnil na sebe. Nič, treba bo do konca skuhat, mož bo vsak čas doma, pol pa zopet mami v tek po ulicah.