K_a_t_i
|
Uhuhu! Dons ste pa vse spočite. Bravo punce!!! Mi še čakamo teh 12 ur v kosu . Jst pa mojga žicam, da pokliče roletarja - ker ob 6h pa res ne bomo vstajali!!! Preden se zaženem - a mate tiste, ki vam mularija tok časa spi, vse temo v spalnici, al se s prvimi sončnimi žarki začne dan? Četitke Živi in Jerneju za mini-birthdaye . Pesti v ustih - ravno včeraj sem predelala nekaj poglavij v knjigi "Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto" pa piše, da se tako otroci igrajo in tolažijo, ter da je to ok. Edino, ko začnejo rasti stalni zobje (okrog 5, 6 leta) je pa res skrajni čas, da nehajo sesati palček. So pa te pesti faza, ker s tem raziskujejo. Se pa naš zadnje čase nenormalno slini. Najprej balončki, pol pa tečeee. Me že mal spominja na dogo v vročini . Tinaaja - pol si doživela olaaaaaajšanje! Še dober, k bi lahk drugač na sprehodu folk mislu, da si že navsezgodi pijana k te na eno stran vleče . Sonchek - mal preveri novi zakon - se mi zdi, da sem nekje brala, da vrtci ne smejo več pobirat rezervacij. Ne vem pa kako je s temi, ki so privat. Erna14 - sočustvujem! Ko sem mela še P307, sem ga mela vsake 14 dni na servisu, je mel tok napak da je blo za pop . Najbolj mi je pa šlo na jetra, ker sem bla blond baba, ki "nima pojma"!!! No, ko mi je crknila klima (temperatura se je kr menjala v nemogočih razmakih, hladilo pa ni nič -> sem rekla, da se mi zdi, kot da klima ne ve več, kok je temperatura zraka in posledično kaj naj dela - hladi ali greje), mi je njihov majster začel razlagat, kako se uporablja kateri knof na klimi pa da je treba mal počakat, preden začne hladit pa da temperatura zraka, ki se prikazuje nima nobene veze s klimo, blaaaaaaaaa (avto sem mela že 2 leti). Sem čist ven padla!!! Po ene 3h poskusih so ugotovil, da je šla sonda, ki odčitava temperaturo -> in posledično klima ne ve, a naj greje al hladi . Sem zamenjala servis pa sem mela mir. Izogibamo čokoladi, sadju in zelenjevi? - japajade!
|