|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.5.2007 17:04:10   
*sonchek*
Evo Tinaaja, še nekaj zate - zdaj, ko preko spleta naročaš user posted image user posted image

KLIK

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
30.5.2007 17:28:24   
tinaaja
Bibi, ce je lacen, bi mu jaz dala, ampak ne bi vecala obroka, morda bi mu raje dala enega vec, da se zelodcek ne razsiri prevec.

Majcika, morda ima preskok v rasti in takrat se hocejo vec dojit. Drugace pa nasa tud vcasih  na 1 uro hoce papat.

Sonchek- poznam Mojega skratka, sva se z lastnico ze menili o teh copatkih, samo sem pol pozabila it gledat. Mi bomo ziher imeli babylegs in une ceveljcke Gucio. user posted image

Marele - no ker so punce na forumu hvalile maxi cosi taxi in sem ga nasla.. samo pri nas ga zgleda nimajo user posted image
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
30.5.2007 17:35:03   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sonchek- poznam Mojega skratka, sva se z lastnico ze menili o teh copatkih, samo sem pol pozabila it gledat. Mi bomo ziher imeli babylegs in une ceveljcke Gucio. user posted image

user posted image user posted image tebi pa res nič ne uide user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
30.5.2007 18:08:55   
m a j c i k a
malecka_mateja & tinaaja: hvala za odgovor, upam da ne bom še izgubila mleka, glih včeraj sem se hvalla kok je fajn ko sam zizo ven damo in jemo, nam ni treba nič pogrevat ker mamo vse vedno s s sabo...

Danes je res neverjetna, upam da je prehodno in da bo jutri že boljše... se slišimo, lp vsem

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
30.5.2007 18:12:41   
tinaaja
Danes je res neverjetna, upam da je prehodno in da bo jutri že boljše...

Tako hranjenje ob preskoku lahko traja tud vec dni, to da se ne sekirat,ce jutri se ne bo noramlen ritem. Ti samo pristavljaj, ko bo zelela.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.5.2007 18:12:45   
cv105
madona, na obali je bilo pa danes mrzlo kot na Kredarci.

Smo šli v Valdoltro in se valjda cel dan hecali, da gremo na morje. Ko smo pa dol prišli, je blo pa komaj 2 stopinji več kot pri nas na 700 metrov nad morjem. kriza. In sem na brzino dala koleno na CT in pol smo šibnili atiju srajco kupit in domov. Ker smo bli hitro doma, sem šibnila še k frizerju user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, Maks je cel izlet prespal, kar je veliko vredno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cokle: še dobro, da ste se razpisale o njih. Danes em jih videla v Hervisu in sem mojemu pametno razlagala o njih user posted image . So pa čist mim za moj okus.

Dojenje: hvala za vzpodbudne besede. Mi pa dajte verjet, da jaz ne verjamem, da se lahko otrok naje v 5 minutah. Vsaj ne pri meni. Al pa tudi. Kaj pa vem. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.5.2007 18:17:06   
K_a_t_i
Hvala punce za pomoč - modrci naročeni (Otto) - ga ni čez komot! user posted image
Buj the way - v Sparu nisem najdla nobenga moderca za dojenje na akciji user posted image

Bibi - jst tud ne razumem, zakaj jo stradaš user posted image  Sej mogoče pa daj samo kak obrok malo večji.

Sonchek - na te čeveljce sem se pa še jaz napalila user posted image . Sam ne vem kok ma naš nogico user posted image

Tejčica - a tkole vam mladci mal poživijo user posted image .

Drugač pa smo se najedle tortic dons pa načvekale tud! Do 15:30 smo zabavale kelnarco v slaščičarni (ki ob tej uri ni bla več fuuuul prjazna user posted image ).

Pa da še mal Žigca pohvalim - dons je pravi sonček user posted image . So mi razložili, da je po cepljenju normalno, da ima nizko temperaturo (sem ves dan včeraj govorila, da se mi zdi hladen user posted image ) in posledično tečnoben...

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.5.2007 18:43:26   
dskubin
Pa v Muellerju dobijo Pamperske Fit šele v petek...upam, da mi ne bo zmanjkalo plenic

od danes so v akciji v Sparu, 12,49

No pa sem res šla iz firbca v Hofer in sem kupila plenice znamke My love. Imajo 2 velikosti, jaz imam velikost od 7 kg-18kg in vam povem, da se od takrat (to je že 2 meseca) še ni niti enkrat polulal!!! Pa še ugodne so. Notri jih je 64 in stanejo 10 eurov.

po novem so 12 eurov in tavelikih je not 70, tamalih pa verjetno še več. Jaz jih tudi uporabljam za mulca, tamala ima pa še premajhno kilažo, ker manjših od 7-18 pa nimajo user posted image

A potem tisti iz trgovine (moj ga je kupil v Muellerju) ni vredu?

Itak da je tudi v redu, samo čaji kupljeni v Cha-juu ipd. so veliko boljši in kvalitetnejši, kot tisti iz škatlic. pa tudi cenejši na kg. kako pa roiboos deluje (če sploh) na laktacijo nimam pojma, mi pijemo te čaje vsak dan namesto kave, roiboos pa tudi mulc pije, lahko tudi dojenčki, če jim okus paše, pa za spremembo da ni samo komarček pa kamilice.

še nekaj zate - zdaj, ko preko spleta naročaš

ful podobni tem copatkom so shooshoos ali pa robeez, mi imamo shooshoos-ke in ni šans, da bi jih zbrcala z nogic.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.5.2007 18:46:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.5.2007 18:48:32   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

ful podobni tem copatkom so shooshoos ali pa robeez, mi imamo shooshoos-ke in ni šans, da bi jih zbrcala z nogic.

Ja, Robeez so pa med mojimi najljubšimi user posted image
KLIK

Pa hvala za odgovor glede čajčka - bom sprobala, pa da vidim, če ima kaj učinka... user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 30.5.2007 18:52:03 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.5.2007 18:55:49   
dskubin
evo še shooshoos-ke
http://www.shooshoos.com/range.htm

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.5.2007 18:57:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2810
30.5.2007 19:05:15   
tinaaja
Huuudeeee user posted image Sem mojmu pokazala, pa je reku z ostrim tonom user posted image , da zdej ima pa dost. Da naj dam takoj njemu vse kartice in neham kupovat. Da je dost tud interneta user posted image  user posted image user posted image sem se naredila, da ne slisim user posted image ma, saj ima prav !!! user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
30.5.2007 19:11:46   
Anonimen
dojenje nas izprazne zizo v 5min....in to priblizno 100-130ml....ce si nacrpam tu nekje nacrpam....prej ko se je najedel sem sla sprobat crpalko spet pa ni vec priteklo kot za ene  10ml.. ze nekaj dni je tako,da se naje v 5min...ponoci pa se malo dlje se crklja,ko dobi rundo okoli 3-4ih....tako,da jaz pa evrjamem,da se naje v 5min...

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
30.5.2007 19:18:01   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ...Da naj dam takoj njemu vse kartice...

A na PayPalu pa še nis prjavljena? user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
30.5.2007 19:21:20   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja ...Da naj dam takoj njemu vse kartice...

A na PayPalu pa še nis prjavljena? user posted image

ugibaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
30.5.2007 19:24:03   
*sonchek*
Jst vem, jst vem user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
30.5.2007 19:37:50   
amy26
Mi pa dajte verjet, da jaz ne verjamem, da se lahko otrok naje v 5 minutah.

jaz tudi verjamem da se otrok lahko naje v 5 minutah sploh če lepo napreduje na teži in deluje zadovoljno

Neposredna povezava do sporočila: 2816
30.5.2007 19:46:53   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja: ugibaj

No, pol mu pa nared veselje, pa mu kartice v darilnem papirju zapakiraj. S pentljo. user posted image . No, malo heca more bit.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.5.2007 19:47:45 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
30.5.2007 20:25:59   
tinaaja
ne, morda bo dovolj ze, da bom sla ven samo z malimi €, brez kartic. za zacetek user posted image pol se doma tud sama mal streznim.

mimogrede,1.6. bo polna luna, tko da imajo nasi pikci izgovor za kaksno bolj nenavadno voljo. Brina danes kar nekaj jokca in stoka.. Zdaj je po kopanju na zizi takoj zaspala user posted image no sem 100% da bo samo beauty nap in da bo cez 15min krik groze, ker ziza ob prebujanju ne bo vec v ustih user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
30.5.2007 20:40:37   
Sibil_
Kje se kupijo te shooshoo al kaj so že?In kakšna je kaj cena?Ene z žirafco so mi ful všeč (hm, no, za Lukasa...).

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
30.5.2007 21:25:12   
Naomi
cer,
sibil..robeez mas u stari LJ na mestnem trgu trgovina glos junior...user posted image user posted image ...nas mulo ze ma dvoje..ampak ene so robeez, druge pa..http://www.star-child.co.uk/...user posted image user posted image ..ampak ma se mal premajhno nogico..oz k sem mu probala dat gor je blo tko k bi meu dva krompirja na nog..pa copatki niso imitacija krompirja user posted image
...drgac pa...nch novga...small talk bom zdele zacela...''aja...kako ste pa ve...ja sej tale vreme, bo bols ja...mal je mraz...a deeej nehte..ja ja nas tut spi lepo ponoc...ja pa blato ma tut uredu...kako pa kej oce pa mama...zdrava...no ja sej fajn..........''user posted image user posted image
*sonchek*...mensezdi, da te cist strokovna razlaga caja in pospesevanja ne zanima cist k se jest ne stekam vec dobr vsegauser posted image user posted image ...ti sam pij, pa bos vidla ;)...
...tkole to je to,  dejmo ksno rect nouser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
30.5.2007 22:06:50   
thaiss
Čer punce
te dni  mam bolj malo časa za RR, ker mamo v nedeljo krst, pa imamo malček gužve z rihtanjem zadnjih malenkostiuser posted image
Te copatke Robeez so full hude, kako bi prišla do njih ???user posted image

Se mi zdi, da je Matia malček prehlajen, ker pokašljuje (cca 6x na dan), pa malo bolj smrkav nosek ima pa malo manj apetita.user posted image  
Drugo vse ok; dobre volje, vročine ni...
Kaj mi svetujete tiste ki imate izkušnje??? A naj si preventivno nabavim svečke??
Aja, v ponedeljek pa imamo P, tko da verjetno cepljen ne bo. 

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
30.5.2007 22:19:01   
LI
Pozdravljene mamice!

Najprej vas moram pohvalit kako ste pridne, da utegnete toliko klepetat - komaj vas utegnem prebirat (pa še to včasih bolj na hitro).
Hvala za čestitke za dva meseca - sem kar v zaostanku, vendar imam opravičilo (upam), ker sem si v zadnjem mesecu user posted image zlomila gleženj in hodim sedaj dopoldna na terapije - tako, da mi popldan čas kar odleti.

Z veseljem pa spremljam razvoj vaših user posted image  in koristne nasvete.

Lepo bodite!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
30.5.2007 22:52:32   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi
...tkole to je to,  dejmo ksno rect nouser posted image

Se mi zdi, da se boš morala dons sama pogovarjat user posted image . Kwa pa nisi prvlekla svoje riti v Citi park - bi ti doza čveka zadostovala do juter user posted image . Grem pančat.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
30.5.2007 23:01:33   
Naomi
ves kva...kva morm ce mam tok pridnga otroka user posted image user posted image ....k raj spi k pa po lokalih hod user posted image ..cez 15 let nau vec tko ;)
tut jest grem panatuser posted image
nocko :****

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.5.2007 23:37:13   
sezam
Pa saj ste nore, kok ste spet naklofale user posted image user posted image user posted image

Anja - prav "fletna" sončka imaš. Zgleda pa, da so letos vsi 2-letniki imeli Nodi tortice user posted image

sem v Dm-u kupila Helpic.Full priporočam, imajo za otroke in odrasle, lahko pride v usta in je na naravni podlagi.

Drugače pa pomaga tudi Justova ognjičeva krema.

Pikca - evo dobila jopico za Ano - hvala za namig (Beneton) user posted image  Kako potem kaže z najino kavo? Jo raje prestaviva na drug teden, da se lepo pozdravite?user posted image user posted image

AD3 - smo nehali dajat, ga je začelo zvijat user posted image . Tako, da bomo še malo počakal.

No, pa da se malo považim - končno imam novo frizuro user posted image

zdej pa tud jz hitr v mižule user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Nosecnice in vreme
maca83 RR

Po parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?

koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (67%)

pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (6%)

vreme me sploh ne moti (11%)

na nasem koncu je dezja prevec (0%)

temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (17%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!