|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.5.2007 10:34:20   
A-N-J-A
tejčica jaz ma tud zraven compa  2 marelice ve sem pa že pojedla.Sam niso tok sladke,zato so še vedno zaven rač.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
30.5.2007 10:40:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Modrci za dojenje - dejte mi povedat, kje naj dobim kazga s tankimi naramnicami?

http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje
ti od Alise naj bi bili zelo dobri.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
30.5.2007 10:42:25   
Dajadada
Anja, Kati, Draja, Urla vse prijavljene na forumu, a še niste na poti v City-ja?
Jaz se še odločam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
30.5.2007 10:49:55   
Anonimen
Pa še:
http://www.kepica.com/triumph.html
http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1945175
http://www.anita.com/
http://www.otto.si/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
30.5.2007 11:27:16   
tejčica
Jest bom popuser posted image !!! Mali je zaspal in se vležem tudi jaz, nakar slišim zunaj harmonike, noro naglas. Sem mislila da se je spet kdo spomnil radio nabijat do tilta, pol pa vsa besna le pogledam kdo moti moj spanec in vidim dva mladca, ki vlečeta harmoniko skp pa narazen da se ti zmeša in se šetata med bloki.user posted image Bi jima zlila škaf vode na glavo pa tud to ne morem, ker ni vode (vzdrževalna del)!user posted image user posted image user posted image  

Mali je začel nekaj godrnjat in mahat z rokami, na srečo pa se ni čisto prebudil. Meni pa danes ni usojeno spat! 

U, tišina. Moram hitro izkoristit. Z mojo srečo, pa se bo sedaj Vid zbudil.

< Sporočilo je popravil tejčica -- 30.5.2007 11:28:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
30.5.2007 11:30:10   
Sibil_
Dan!

Tejčica-mater,a ne bi ti kake marelice do Vojkovega prinesla, a?a?Meni se jih luštaaaa...joj, to je nesramno.Zdej se mi pa sline cedijo.Ahhh...user posted image

Obalke-kaj zdej, kdaj in kje se dobimo?Jaz bi petek, ker bova z Lukasom verjetno sama-petek je moj day off, hehe.Samo ne vem kakšno bo kaj vreme, kaj menite ve?user posted image

Patrika sio popikali komarji in je zgleda alergičen, sio se piki kar povečali.In ker Kamagelom itd ne zaupam, ker lahko pridejo v usta, sem v Dm-u kupila Helpic.Full priporočam, imajo za otroke in odrasle, lahko pride v usta in je na naravni podlagi.In preverjeno pomaga-kar je najvažnejše.To je to:
http://www.davafitto.com/index.php?menu_item=izd21&menu_level=4

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
30.5.2007 11:57:47   
Pikca
v Dm-u kupila Helpic.Full priporočam, imajo za otroke in odrasle, lahko pride v usta in je na naravni podlagi.In

o super, ravno iščem nekaj za zaščito pred klopi in vidim, da imajo tudi touser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
30.5.2007 12:49:52   
Naomi
no tok o tem kako je mama Naomi prsla na snidenje...NI...ker mulc se zmer spiuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
30.5.2007 13:09:04   
A-N-J-A
Mene tud ni,saj ste opazle,neuser posted image !Lekadol niprijel,dobr da je Borči priden,moj,mojuser posted image .Upam da uživate in se sladkate s tortami.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
30.5.2007 13:38:19   
*sonchek*
Punce. dajte mi nekaj pomagat - zadnjič je bila debata o nekem čaju, ki naj bi povečal količino mleka...A je to Roiboos čaj user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
30.5.2007 13:52:56   
Naomi
*sonchek*...ja tocn ta caj nej bi tut to delou...pa kera ti bo zihr se ksno arcnijo napisala...sej ves vsaki mal drgac prime ali pomaga...
...kukr smo se pa mi ucil, nej bi bil ta caj res eden izmed boljsih za pospesevanje laktacijeuser posted image
pa na L mleka ti zelim user posted image
...drgac pa jastrebina..to je ena arcnija k tut ful pomaga, sam ne vem ce jo je za dobit....bi blo kje pr ksni zeliscarci za uprasat...ta kukr se spomnim je ze iz pradavnih casov pomagala...user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
30.5.2007 14:16:42   
Anonimen
K_a_t_i jaz sem si kupila tak prav lustkan modrcek v liscini trgovini..Model Neli-tanke naramnice pa za kak mal bolj rahli dekolte je tud.Prisel pa je okol 18eur....Super mi je za pod poletne majcke...

*sonchek* ce se prav spomnim imas ti tudi baby-vac, razlozi mi prosim kako ti scistic smrkljcke iz nastavka ven,ker meni na noben nacin ne uspeuser posted image user posted image

tejcica jaz bi tud kaksno s tvoje slikce maznila user posted image

zdaj pa grem se mal na prejsnje strani brat cvekice,ker sem v zaostanku.....

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.5.2007 14:19:09   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

*sonchek* ce se prav spomnim imas ti tudi baby-vac, razlozi mi prosim kako ti scistic smrkljcke iz nastavka ven,ker meni na noben nacin ne uspeuser posted image user posted image

TAKOJ po čiščenju sperem in namočim v vroči vodi, ker se drugače smrkeljčki zasušijo (v tem primeru si  pomagaj z zobotrebcem) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.5.2007 14:32:01   
tinaaja
tinaaja kje že si nabavla tega bombažka?

v etrgovini od pikapolonice user posted image moz pa ve - ni se cistobupal nad mano.

sem danes kofetkala se z eno mamico in brina je dobila v benettonu eno jopco - to se rekla, da rabi. pol je bila spet posracana cez in cez in to cez pampers active fit user posted image in je se izkoristila nepazljivost mami in namocila nogo v sraco, tko da je dobila se nove nogavicke. fotrcek se je samo krizal.

Modrci za dojenje - v tujini .. elle mcpherson in podobno.. user posted image
nadaljujem pol..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.5.2007 14:56:52   
tinaaja
tejcica, a je tvoj ze diplomiral.. jaz mam pa cesnje direkt z domocka drevesa

anja - kako je s tabo, boljs?

no bom vsaj teden dni zadrzala ideje, akcije zase, da me ne  boste zacele ignorirat ali pa blokirale moja sporocila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.5.2007 14:59:05   
Anonimen
Roiboos čaj - jaz ga pijem, pa ne vidim nobenega učinka, je pa dobrega okusa (imam ga z okusom vanilije) in veliko boljši kot kakšen Bebe čaj ali pa kaj podobnega. Še vedno se mi, da najbolj učinkuje Uni user posted image .

Baby-vac - tud jst sem imela probleme s puncanjem in še najbolje je, če se ti gor prisušijo srkeljčiki, da daš to kr v vrelo vodo in obkuhaš, potem pa še splakneš pod močnim curkom. Je super zadevca, ampak za pucanje pa izgubi čist vse točke.

migrena/glavobol - user posted image evo tudi mene že cel dan boli glava in kot zakleto bi se danes Jure skoz nosil po rokah... V začetku nosečnosti sem jih imela (glavobole), potem je bila skor cela nosečnost brez njih... evo, sedaj je pa to že tretji močan glavobol po porodu...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.5.2007 15:02:02   
bibi
Lep pozdrav mamice po dolgem času. Jaz se vam bolj malo javljam, ker čez dan nimam nobenega časa, ker mali zelo zelo malo spi, mogoče pol urce na 1 hranjenje. Dajte mi nekaj povedat. A mogoče katera je že tudi na adaptiranem mleku tako kot az? Ne vem koliko mu naj dajem, da ne bo preveč in premalo. Velik je okol 67 cm in pa težek 7,35 kg. Na en obrok spije približno 170/180 ml in ima 5 obrokov. A je to preveč ali premalo? Prosim dajte pomagat!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.5.2007 15:09:58   
*sonchek*
Bibi mali naj poje toliko kot hoče - saj sam ve, kdaj je sit in kdaj je lačen. O "preveč" ali "premalo" pa nima smisla izgubljati besed - važno je, da lepo napreduje. Pa saj otroci res niso narejeni po tabelah... (govori mamica malega shirančka user posted image user posted image ).

Evo, možek je nabavil Roiboos čaj (in ker se je revež skoraj izgubil med okusi, je vzel kar navadnega - mah, upam, da ni preveč zanič user posted image )- bomo sprobali...
Pa v Muellerju dobijo Pamperske Fit šele v petek...upam, da mi ne bo zmanjkalo plenic user posted image

Tinaaja - Brina ga pa res dobesedno sračka user posted image user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.5.2007 15:16:35   
bibi
Sonchek hvala za hiter odgovor! Ja v bistvu imaš prav. Bomo že nekako.

Kar se pa plenic tiče. Jaz sem od začetka uporabljala Pampers. A kaj ko se je skoraj za vsako polulal in sem ga mogla kr naprej preoblačit celega! Potem mi je pa ena kolegica predlagala, da naj grem v Hofer po plenice. Pa mi je bilo malce čudno na začetku. No pa sem res šla iz firbca v Hofer in sem kupila plenice znamke My love. Imajo 2 velikosti, jaz imam velikost od 7 kg-18kg in vam povem, da se od takrat (to je že 2 meseca) še ni niti enkrat polulal!!! Pa še ugodne so. Notri jih je 64 in stanejo 10 eurov.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.5.2007 15:18:14   
m a j c i k a
živjo punce!

Povejte mi prosim na koliko časa ve dojite, ker to pa ni več res, naša bi bila čez dan priklopljena na uro in pol, sicer ponoči res spi od devetih pa do šestih zjutraj samo podnevi bi pa kar jedla, pa me je strah da ni to preveč oziroma da mi ne zmanjkuje mleka, čeprav se mi zdi da ga imam veliko.........

Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.5.2007 15:19:55   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Punce. dajte mi nekaj pomagat - zadnjič je bila debata o nekem čaju, ki naj bi povečal količino mleka...A je to Roiboos čaj

Ja, roiboos, samo jaz ti priporočam, da ga kupiš v kaki prodajalni s čaji (Cha v City Parku ali v stari LJ), ker je veliko boljšega okusa. Meni je najboljši navaden (drugače imajo tudi z raznoraznimi dodatki in okusi), z limono in medom. Tak je odličen tudi za poletje kot ledeni čaj! Osvežilen in res dober, tudi otroku/dojenčku ga lahko daš (no, brez medu seveda), ker to v resnici ni pravi čaj (ni iz grma čajevca) ampak je en zeliščni grm.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.5.2007 15:48:36   
thaiss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ooojjjooojjjjoooojjj punce kolk ste načvekale v dveh dneh...bom kr smeške nalimala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....bom nadoknadla zvečer!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.5.2007 15:52:02   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

tejcica, a je tvoj ze diplomiral.. jaz mam pa cesnje direkt z domocka drevesa

no bom vsaj teden dni zadrzala ideje, akcije zase, da me ne  boste zacele ignorirat ali pa blokirale moja sporocila user posted image user posted image user posted image

Zagovor ima šele ob pol sedmih zvečer, tako da še ni mimo. Pa uživaj ob češnjah. Pri nas gredo počadi h koncu. Ideje za zapravljanje pa nam ti kar posreduj, imam tako izgovor za mojega, da nisem največja zapravljivka.user posted image

Sibil, pri nas je Taja VEDNO ful popikana od komarjev, mažem jo pa s Fenistilom. Bomo pa sprobali tudi to zadevico. Za kavico pa meni petek ne ustreza ravno najbolj, ker bo Taja doma.

Jjasna, upam da glavobol hitro mine.user posted image

Bibi, mi imamo tudi podobne mere in smo na adaptiranem mleku. Vid je 6x na dan 130-150ml mleka na obrok. Kaor so ti pa že druge napisale, je vsak otrok drugačen in ne moreš reči točno koliko mora pojesti. Važno da je zadovoljen.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.5.2007 16:29:44   
malecka_mateja
OJLA!

BIBI mi smo bili že na obroku 170 in se je kao preveč zredila v enem mesecu in smo spet na 130 in sedaj je revica skoz lačna čeprav ji dajem strogo na tri ure amapk ni več tak dobrovoljček ker je lačna!tako da ful odvisno!
bomo vidli v pon kaj bo rekla!če bo zdaj ta mesec ok pa gremo tudi mi na 170 ker lačna pa ne bo!

čvekanje uspelo????

MAJCIKA ti se ne sekiraj ji pač daj ko je lačna,poskusi vsaj 2 uri met vmes tako je baje fajn da se trebušček spočije! morem ti povedat da tudi pri meni se je tako začelo potem sem pa zgubila mlekouser posted image ni pa nujno da ga boš tudi ti!in ti želim da ga neboš!pač vimveč pristavljaj pa po hranjenju še spumpaj da res začnejo mlekarne delat!mogoče pa ma samo obdobje ko potrebuje več!

BABY-Vac je ZAAAKKKOOOONNNNuser posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.5.2007 16:59:13   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Punce. dajte mi nekaj pomagat - zadnjič je bila debata o nekem čaju, ki naj bi povečal količino mleka...A je to Roiboos čaj

Ja, roiboos, samo jaz ti priporočam, da ga kupiš v kaki prodajalni s čaji (Cha v City Parku ali v stari LJ), ker je veliko boljšega okusa. Meni je najboljši navaden (drugače imajo tudi z raznoraznimi dodatki in okusi), z limono in medom. Tak je odličen tudi za poletje kot ledeni čaj! Osvežilen in res dober, tudi otroku/dojenčku ga lahko daš (no, brez medu seveda), ker to v resnici ni pravi čaj (ni iz grma čajevca) ampak je en zeliščni grm.

A potem tisti iz trgovine (moj ga je kupil v Muellerju) ni vredu? user posted image
V čem je pa fora, da naj bi bil dober za pospeševanje laktacije? A zaradi tega grma ali kaj? Ne vem, nekako mi ni čisto jasno... user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!