|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.5.2007 6:12:33   
tinaaja

user posted image  

Draja in Živa ter Pikca in Jernej - vse naj naj ob vasi drugi obmesecnici!

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
31.5.2007 6:48:51   
erna14
user posted image user posted image dobro jutro

noc cudovita dobr prespana,jutro bo pa mal hujse,ker bom popizdla zdele moram na servis avto nazaj pelat ker so mi za en kuser posted image  popravl avto,mi je ze spet klima crklna,tko da user posted image user posted image .pa se k sm klicala na servis so mi rekl da tisto kar so oni poravlal zih dela (ja to bo ja) a zanimivo avto se mi isto obnasa k takrat predn so ga popravlal sam z nekako morjo opravict 170 evrov k so mi jih zaracunal,sam jim jih ne pustim tako da danes ne bo njihov dobr dan.mislm hudo racunajo k norci nardijo pa za en kuser posted image  pa se glede na to da so pooblascen servis bi mogl to mal bl strokovno delat,tako da ja zdele sibam v crnuce,zelodcek sem si nafilala z posebno salamco,sirckom in veliko skodelico bele kaveuser posted image .
cokolada:a se ve se vedno izogibate cokolade ali jo imate ze spet na jedilniku?
user posted image zelenjava in sadje:kako pa je kaj z tem pr vas?

bibi:baje da na 1.5-2 lahko dojis,ubistvu ce preveckrat je ali preobilno ga lahko zacne v zelodcku tiscat in lahko dobi krcke.tako je rekla menipatronazna
tinaaja:vidm da tud ti ne mors spat,kje je pa kofe a si opustila obrt

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.5.2007 7:01:57   
tinaaja
Brina spi od vceraj zvecer od 10!!! Neprekinjeno. Sem morala vstat, ker ko sem lezala na hrbtu, me je vleklo na desen bok, ker je bila ziza tok tezka user posted image Sem si sla mal spumpat. In ta mala kar se spi user posted image In spi in mat ne ve, kaj bi..
In sem se spravila izpisat roke mojih se 7 preostalih izpitov. Zdaj moram samo se najdt cas, da se bom ucila in pisala seminarske. Ajajajaja.. Voljo imam, ampak cas. al naj bi vstajala z mojim ob 5:30 al pa zvecer povlekla - haha jaz ki sem tak zaspanc, mi ne disi ne ena ne druga user posted image Ampak nekaj bo treba. Names RR bo treba knjige brat user posted image Kaj mi je bilo, da sem se odlocila it delat se en fax user posted image Jah, madost je norost, ki skace cez vodo tam, kjer je most user posted image Ufff polna znanja in pametnih rekov user posted image

Erna, cokolado jem na veliko .. je treba nekako vzdrzevat moje odvecne kg user posted image

evo, kafica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale je crna, mleko pa itak mate na dosegu roke user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.5.2007 7:06:27   
amy26
Čestitke princeski Živi in Jerneju za 2 mini svečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
31.5.2007 7:08:29   
amy26
tinaaja hvala za kavico, je prav pasala sem jo bila zelo potrebna, pa pridna Brina ker tako dolgo ajčka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
31.5.2007 7:37:32   
thaiss

Tinaaja hvala za kavico, bom kr 10ml Aptamila zraven primešala user posted image !!

Vse naj naj ŽIVA - draja  in JERNEJ - pikca user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nami je tudi čudovita noč user posted image user posted image   Matia je pančkal od 21h - 7h!!! Bravo fantinauser posted image user posted image
Danes in jutri pa imamo tatija doma, pa e bomo malček razvajali. Zdej sva ga kr pustila še spat, da si nabere energijo, ker bi mamica šla v Trst user posted image user posted image user posted image ... sam on tega še ne ve user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
31.5.2007 8:16:10   
thaiss
evo, Matia spet spi user posted image
Sem ga odnesla k user posted image  v posteljo ker sem šibala na WC, pridem nazaj in oba pančkata!!!

user posted image

....aja, pa nisem bla tko dolgo na wc-ju, da bi od hudga zaspali user posted image  user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
31.5.2007 8:47:13   
erna14
evo sem ze nazaj,je blo cist uradno.....bomo vidl kako bo k ga bom sla iskat

ne vem kaj naj nardim tamal si tok tisci roke v usta da se bo zadavu revez,pa ni lacen niti nc sam rokavicke mu pa nocem gor natikat ker nc ne pomaga sam pol ma polna usta muck od rokavick sploh ne vem kaj naj mu dam?HELLLLLLLLPPPPPPP

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
31.5.2007 8:50:14   
cv105
Živa in Jernej, vse najboljše!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Moja kolegica pravkar rojeva. Držite pesti, da bo vse ok in kmalu mimo!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
31.5.2007 9:03:55   
draja
Čestitke Jernej in moja zlata pikica, miškica Živa!!! Sem  čist raznežena danes in bi jo samo gledala in ljubčkala, da se prepričam, če sem res tako srečna, da jo imam ob sebi. Ahhhhhhhh.
Živa pošilja en velik, slinast poljubček Jerneju in mu želi, da se hitro pozdravi.

Uuuuu bravo Brina za prespano noč!!! Vidiš Tinaaja, ti je mala dala izgovor, da spet o faksu razmišljaš user posted image . Si boš kmalu spet želela, da bi se mala prej zbujala in ne boš imela časa pomislit na faks user posted image user posted image user posted image . Sploh pa se zdaj začenjajo počitnice, zato kar pusti knjige v predalih!!!
Sta pa najini dve spet en dogovor udarili danes, ker Živa je tudi spala od 22-ih do 5:30, se pokakala in pojedla, nato pa potegnila do 7-ih, pol jo je oči mal vzel in animiral, zdaj pa spet spi oz. pardon se ravno sliši čebljanje iz koška. Imam občutek, da bi tisti obrok ob pol šestih komot spustili, saj jo je samo kakanje zbudilao, samo jaz še nisem čist psihično pripravljena na to, da ponoči ne bi jedla, moje joške pa še manj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
31.5.2007 9:31:27   
tinaaja
ne vem kaj naj nardim tamal si tok tisci roke v usta da se bo zadavu revez,pa ni lacen niti nc sam rokavicke mu pa nocem gor natikat ker nc ne pomaga sam pol ma polna usta muck od rokavick sploh ne vem kaj naj mu dam?HELLLLLLLLPPPPPPP

duda? jaz ji rokice mal stran dajem.

no midve, no jaz, sem bila ze na odhodu na sprehod, ker je brina spala in se je sevede zbudila, ko sem jo dala v vozekuser posted image in pol krik user posted image "zizaaaa" no tko, smo spet na zizi user posted image

una jopce iz benettona, ki sem jo kupila vceraj je velikost 6m.. po pranju in susenju je brini ravno prav user posted image sem jezna. je pa ful the best, mehka, limeta zelene barve, tko da pase k vozicku user posted image pa s kapuco mi je tok srckana ta mala user posted image

cv105 user posted image za prijateljico

draja, pol ste se tud vi naspali user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
31.5.2007 9:38:56   
Gio
Tinaaja.....user posted image  za spanje...kdaj bom jaz to dočakala? MOja se zbuja na 2 uri...user posted image . Edino eno noč je spala od 21-5, to je naš rekord user posted image

vsem, ki praznujejo obmesečnice, čestitke user posted image user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
31.5.2007 9:42:37   
*sonchek*
Naš mulc je spal 11 ur! 11 ur?!  user posted image
Sva se na hitro pozizala, zdaj pa drnjoha naprej user posted image

Čestitke princeski Živi in korenjaku Jerneju! user posted image

Zdajle pa jem zajtrk (jah, pri naši hiši smo sami zaspanci user posted image user posted image ) in pijem Roiboos čaj - bomo videli, če bo kakšen učinek. Koliko skodelic lahko spijem? No, okus pa mi ni nič posebnega user posted image Upam, da bo vsaj kaj laktacijo pospešlo...

Pa dobila sem odgovor privat vrtca iz Škofljice - lahko vpišem mulca septembra in do februarja plačujem rezervacijo v višini 135,62 € - ja seveda, ze teh 600 €, kolikor bi morala plačat do februarja, si bom pa že varuško do naslednjega septembra našla! Pa saj niso normalni! user posted image

Grem pod tuš - si moram glavo prat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
31.5.2007 10:01:46   
erna14
tinaaja:ne pomaga duda,niti  to da mu umikam rokice user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
31.5.2007 10:02:59   
erna14
pozabla sem jaz papam jogurtka roojbos caj-breskev je full dobr

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
31.5.2007 10:15:14   
Gio
erna14....moja tudi daje rokice v usta, pa ji pustim....naj raziskuje. če pretirava ji dam v rokico dudico ali pa plastično igračko, ki jo nese k ustom in ne more poriniti tako globoko kot pest. Itak pa se kmalu naveliča.

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
31.5.2007 10:28:34   
skačica
Dober dan!user posted image

Smo se naspali, pojedli zajtrk, pospravili po stanovanju, zdaj pa moja Iza pančka, fotrček je šel v službo, mami pa na RR.
Se pa nisem imela včeraj nič časa javit, ker sem bila cel dan pri moževi svakinji, sva čvekala, da se je užigalouser posted image , jedle kitajca in pazile svoje otročke. Skratka lušten dan.

No, posvetovalnica je za nami, Iza je težja za 1000guser posted image   (5100g) in večja za 5 cm (60cm), kar je dober dokaz, da moje mlekarne obratujejo na polno in še niso kapitulirale. Sem bila tako vesela. Iza že zdaj ve kje se mora lepo obnašati in se je zdravnici ves čas smejala.
Dobili smo AD3 kapljice, danes sem začela z 1 kapljico, bomo videli kako bo prenašala.

Punce, kaj že ve uporabljate trenutno za zaščito? Ali se greste pazi varianto al kaj? Midva sva na kondomihuser posted image , ker zibala pa ne bi še enega. Se še nisva odločila ali bo Iza edinka ali bova še imela kakega otročka.

dskubin tudi mene zanima kje se dobijo tile čudoviti copatki. Sem čist navdušenauser posted image

sezam- čestitke za frizuro.user posted image

user posted image Živa in Jernej, čestitke za obmesečnico.user posted image user posted image user posted image user posted image

erna- jaz jem vso zelenjavo in sadje, le jagod še ne bom.

Danes se bova pa s sestro skupaj kratkočasili in vozičkali. Bom naredila kosilo za obe dve pol bova pa šli na teren - do kolegice, ki bo novembra mamica drugič.

Aja, včeraj sem šla iskat v Zaro oblekico za krst in je seveda ni bilo več, zato nisem nič kupila, zato sem pa zase vzela dvoje kratke hlače in ene balerinke tok cart. jeuser posted image , me ni za spustit v nakupovalne centre, ker nikol ne pridem ven praznih rok. Moj se še samo smeji, ker je že obupaluser posted image . Je pa res, da je bilo vse to kar sem kupila, zelo ugodno.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
31.5.2007 10:32:22   
K_a_t_i
Uhuhu! Dons ste pa vse spočite. Bravo punce!!! Mi še čakamo teh 12 ur v kosu user posted image . Jst pa mojga žicam, da pokliče roletarja - ker ob 6h pa res ne bomo vstajali!!! user posted image  Preden se zaženem - a mate tiste, ki vam mularija tok časa spi, vse temo v spalnici, al se s prvimi sončnimi žarki začne dan?
Četitke Živi in Jerneju za mini-birthdayeuser posted image .

Pesti v ustih - ravno včeraj sem predelala nekaj poglavij v knjigi "Dojenček, kaj pričakujemo prvo leto" pa piše, da se tako otroci igrajo in tolažijo, ter da je to ok. Edino, ko začnejo rasti stalni zobje (okrog 5, 6 leta) je pa res skrajni čas, da nehajo sesati palček. So pa te pesti faza, ker s tem raziskujejo.

Se pa naš zadnje čase nenormalno slini. Najprej balončki, pol pa tečeee. Me že mal spominja na dogo v vročini user posted image .

Tinaaja - pol si doživela olaaaaaajšanje! Še dober, k bi lahk drugač na sprehodu folk mislu, da si že navsezgodi pijana k te na eno stran vleče user posted image .

Sonchek - mal preveri novi zakon - se mi zdi, da sem nekje brala, da vrtci ne smejo več pobirat rezervacij. Ne vem pa kako je s temi, ki so privat.

Erna14 - sočustvujem! Ko sem mela še P307, sem ga mela vsake 14 dni na servisu, je mel tok napak da je blo za popuser posted image . Najbolj mi je pa šlo na jetra, ker sem bla blond baba, ki "nima pojma"!!! No, ko mi je crknila klima (temperatura se je kr menjala v nemogočih razmakih, hladilo pa ni nič -> sem rekla, da se mi zdi, kot da klima ne ve več, kok je temperatura zraka in posledično kaj naj dela - hladi ali greje), mi je njihov majster začel razlagat, kako se uporablja kateri knof na klimi pa da je treba mal počakat, preden začne hladit pa da temperatura zraka, ki se prikazuje nima nobene veze s klimo, blaaaaaaaaa (avto sem mela že 2 leti). Sem čist ven padla!!! Po ene 3h poskusih so ugotovil, da je šla sonda, ki odčitava temperaturo -> in posledično klima ne ve, a naj greje al hladi user posted image . Sem zamenjala servis pa sem mela mir.

Izogibamo čokoladi, sadju in zelenjevi? - japajade!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
31.5.2007 10:40:51   
Pikca
Jernej se vsem zahvaljuje za čestitke, Živi pa pošilja enega velikega cmoka!

jooj kok hitro gre čas, a je možno, da je moj mali mišon že 2 meseca star! seveda, saj je prerasel že za dve škatli cunjicuser posted image . ravno včeraj sem jih pospravila, pa me je kar mal nostalgija zagrabla - kot vedno, ko pospravljam premajhne cunjice malih dveh.

bravo Živa, Brina, Matia za prespano nočko! mi pa to še čakamo. Anej je pa itak brez konkurenceuser posted image

sezam, user posted image za novo frizuro in za jopco. sem šla tudi jaz potem Živi eno kupit, samo tako bolj športno s kapuco. za kavico pa bo res boljše drug teden, ker je tole očitno nalezljivo, je tud možek začel smrkat.

zdaj pa bova šla malo ven in kupit darilo Jerneju za RDuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
31.5.2007 10:44:26   
sezam
Živa in Jernej - čestitke za 2 malo svečico user posted image

čokolada - jaz jo jem, samo malo v omejenih količinah user posted image

zelenjava in sadje - jem, razen parih izjem - fižol, citrusi, grozdje, jagode,

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
31.5.2007 10:48:21   
tejčica
Čestitke Jerneju (Pikca) in Živi (draja) za 2 meseca.user posted image user posted image

Thaiss, uspešne priprave na krst. Kako boš oblekla Matia? Pa uživajte skupaj s tatijem.

Cv105, držimo pesti za tvojo kolegico da bo porod hitro za njo.user posted image

Skačica, user posted image  za kilogram in nove cm.

Sedaj pa šibam mojemu pripravit kosilo da gre potem v službo, midva z malim pa ven.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
31.5.2007 11:01:30   
Pikca
Skačica, user posted image za Izo in tvoje mlekarneuser posted image

zaščita - midva sva tud na kondomih zaenkrat, za pol pa še ne vem kaj biuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
31.5.2007 11:58:00   
Taya85
Dan!

rokice v ustih nova Linina fora, pol pa face poka, ker rokice niso dobrega okusa, duda ne pali, rokavičk pa itak nismo nikoli uporabljali

čokolada prvi mesec se ji nisem približala na 5m, zdej jo pa natepavam 100/h user posted image , ja res je treba odvečne kg vzdrževatuser posted image
erna14 ti se kar napokaj čokolade, pri nas nimamo problemov, spimo celo noč, krčkov nimamo oz. mogoče jo kaj zvija 1/teden po 10 min... Pozdrav Žigcu od Linike

Je pa naša mala ugotovila da se je najboljš polulat zjutraj kar na previjalno, že 3 dni to dela, vsako jutro, odprem planico in lululululu po previjalni user posted image

Drugače pa tiste,ki imate probleme s taščami....jaz jih mam s tastomuser posted image , je včeraj tamali ČOKOLADO v usta tlaču, sem popiuser posted image , bolj ko mu govoriš da 2,5 meseca staremu user posted image  ne daje čokolade bolj ji jo je tlaču v usta, samo da mal poliže, sem se tok razpuser posted image , da sem popokala tamalo in odšla domov (nadstropje nižje), mislm katastrofa, na garmado pa zažgat user posted image .

fax tud jaz bi se ga lahko spravla mal delat, ampak kaj ko nimam cajta še scat, kaj šele da bi za knjigo prijela user posted image

Lp, in uživajte v sončku

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
31.5.2007 12:00:54   
dskubin
skačica, tele copatke se dobi na netu, ampak mislim, da ne pošiljajo v Slovenijo (vsaj ko sem jaz iskala, niso user posted image ) - torej, dobiš preko prijateljev iz tujine al pa kupiš na eBayu user posted image . Se mi zdi, pa da so včeraj neki omenjale, da imajo Robeez v Lj. Poglej mal za nazaj, al pa nej ti še enkrat povejo.
Podobni so tudi še:
http://www.daisy-roots.com/shop/
http://www.jackandlily.com/c302705.2.html
http://www.pedoodles.com/section.php/10/0/
ma tega je ogromnoooo. Tko šoperke, zdej pa zbirajte, če lahko.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 31.5.2007 12:06:38 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
31.5.2007 12:12:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Pojav bolezni pri obisku vrtca
endrina

Kaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?

stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (26%)

premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (6%)

ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (58%)

ne vem (11%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!