p@tricij@
|
hoj, najprej tudi jaz želim LANI vse naj, naj in seveda eno veliko . tudi naša punca je isti letnik, samo julijska. včeraj sem imela pregled pri G in mi je delala še enkrat UZ zaradi srčka, ki je sedaj v redu, tudi žile so bile zelo dobro vidne. tako da me je kar potolažila. me je pa tudi presenetla z 3D UZ, seveda se še lovi z njim, kajti ima ga šele od ponedeljka, vendar naša štručka ni hotela biti pri miru, da bi jo lahko malo poslikali. pa obraz si je skozi z rokico pokrivala. je bilo tako lepo videt, tako da komaj čakam drugi teden, ko bom imela samo 3D UZ. zredila sem se do zdaj skupaj 5 kg, upam, da bo šlo sedaj tudi tako počasi naprej, da ne bom kipela. G mi je tudi dala že papir za urejanje porodniške in evrčkov, namesto paketa. Kaj pa boste ve vzele, paket ali denar? aja, naslednji pregled imam 6.11. drugače pa moramo biti z našima otročkoma noter, saj ima fantič od včeraj skozi okoli 38 ° C. prehlad, prehlad, se je že začel. sam čakam kdaj bo položilo tudi našo nagajivko. imejte se lepo in mi dajte kakšno idejo za kosilo. pa pa