MetiLu
|
Deklice moje drage, sploh vas nimam časa prebrat, sem v totalni gužvi. Zdej k sem redno zaposlena mam še več dela kot prej ... no mogoče je samo tak čas... Čist nahitro kratko poročilo. V soboto sva bila na poroki, je blo noro luštn, sav z mojim do treh zjutraj plesala, potem sem pa res ugasnila, ni šlo več Je pa med goste prišel tudi Jan Plestenjak, pa ene 3 komade zapel in je blo res za žurat Nedelja je bila krasna, sva v glavnem lenarila, potem me je dragi peljal na kosilo, ker energije za kuhat ni bilo, popoldan sva dobila pa še prijetne obiske, tako, da smo malo poklepetali ob kavici. No, včeraj se je začelo pa slabo počutje. Slabo spim, ponoči se zbujem, ker moram skoz na boku spat , grlo me boli in nosnice pečejo ko diham... v glavnem, upam da ne bo šlo še na slabše Naslednji teden imam morfologijo. Komaj čakam, da vidim našega kako je že zrastel. Upam, da je vse ok in da se lepo razvija. In da se mi je kri kaj popravila! Mali se mi kar lepo oglaša, čeprav kakšen dan malo bolj, drugič ga ravno komaj zvečer zasledim, z roko čez trebuh ga pa še nisem začutila. Se bo še oglasil, ko bo čas, a ne? Lep dan vsem, pa se še kej javim.