|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
1.10.2007 8:57:34   
Suzi*
Pina, mislim, da smo same..... user posted image

Itata, čestitke za selitev!!!! user posted image  Ja, otročka pa tudi jaz že čutim tudi od zunaj z roko. Mi je lepooooooo! user posted image

Jaz pa upam, da se me bo mož usmilil in ta teden končno šel do kolegov v LJ, in mi dostavil ponujene nosečniške obleke (troje hlače, krilo in oblekco) user posted image user posted image . Jupi, bom vesela. Upam, da mi bo prav, ker sva si s kolegico skor čist podobne po postavi.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: Februarčice
1.10.2007 9:31:35   
itata
no pa še manjši incident sem doživela: sej ne boste verjele kaj se mi je zgodil. smo se prijavili (že junija!!) na T2: telefon, televizija, internet, ker je bolj poceni, če vse skupaj vzameš (cca 40 eur) kot če vsako reč posebej plačuješ (cca 60 eur). skratka prijavim se jaz in podpišem pogodbo junija, da bo ja vse naštiman ko se vselim. nam pridejo vse priklopit konec julija - zadeva štima. tehnik, ki je montiral, potrdi na centralo, da vse dela. super fajn. pol avgusta enkrat fotr pogrunta, da je zadeva crknila - smo mislili, da je povezano z izpadom elektrike... pokliče tja in prosi naj pridejo pogledat. en se primaje v začetku septembra. ugotovi, da zadeva res ne dela. kao bodo zrihtal... no in smo konec semptembra in kaj so pogruntal! da bi morali mi potrdit (še enkrat??!!) da zadeva dela (se opravičujem, ampak a kdo od vas kliče na RTVSLO in potrjuje vsak mesec da mu tv dela??!!) in so nas ONI odklopil (al pa Telekom kaj jaz vem). valda sem imela živčen zlom, ker sem se točno zato 2 meseca prej prijavila, da bo vse delal. da ne omenjam, da sem podpisala pogodbo in se štejem za naročnika že 2 meseca! zdej pa nimajo nove linije za nas do 9.10. in moram prav tja pisat, da mi ne bi slučajno poslali naslednjih 2 računov, ker sem že za avgust in september plačala račun - pa zadeva sploh delala ni. ne moreš verjet madona.
tko da sem še naslednjih 8 dni k v kameni dobi - brez tv, interneta in telefona! hudo...
sam ker se ne smem razburjat, se raj ne bom - preveč user posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Februarčice
1.10.2007 9:31:43   
bamby
Dobro jutro in dober dan!
Tokrat se tudi jaz malce bolj zgodaj oglašam kot ponavadi. Vikend je res minil kot bi mognil. Še meni, ko sem doma, kaj šele vam, ki ste še v službah user posted image .
itata, čestitke za vselitev in za dobro novico, da se doma razpletajo stvari tebi v prid.

Pina, jaz sem tudi naročila ene kavbojke pri quelletu in sem z njimi tudi zelo zadovoljna. Sem pa naročila še ene druge hlače, s katerimi pa sem malo manj. Ampak teh nekaj mesecev bo že zdržalo. Zdaj imam dvoje hlač + spodnji del trenirke za doma, kaj več pa ne bom več rabila, ker sem doma. Iz prve nosečnosti imam pa le poletne stvari, tako me ne pride nič v poštev.
Boste ve tudi zgornje dele kupovale (puloverje, majice, bluze)? Jaz bom zaenkrat še počakala, da  vidim, koliko se bo dalo kaj staro ponucat.

Se bo dolenjka danes že kaj oglasila? zaenkrat je še brez glasu iz Bruslja. Najbrž je tako utrujena od napornega podaljšanega vikenda, da bo rabila cel teden, da pride k sebi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   RE: Februarčice
1.10.2007 9:35:57   
bamby
itata, ne dolgo nazaj je tudi Lara pisala o podobni zadevi z operaterjem za priključitev interneta in teh zadev. Pa mislim, da je bil siol in ne T2. Očitno se to množično dogaja po Sloveniji user posted image . Imajo očitno še premalo konkurence, da se tako zajuser posted image vajo s strankami.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   RE: Februarčice
1.10.2007 9:49:52   
nizy
itata-mi mamo tudi  T2 in je zmeraj nekaj narobe . Ponavadi z tv, internet pa telefon delata normalno, tv pa včasih sliko zamrzne ,kažejo se občasno   kocke čez ekran.Men gre na živce njihov daljinc ,ker je treba cel kup tipk prtisnt da prižgeš tv . Ko v popoldanskih urah kličeš tja ni nobenga do naslednjega dneva . No mi mamo zdaj to srečo ,da sestrin mož dela na T2 in potem kr njega kličemo user posted image  za informacije .Ampak moraš mal zatežit ,da jih boš pač zamenjala,pa se stvari takoj uredijo .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   RE: Februarčice
1.10.2007 10:23:20   
pina-1
bamby dobro jutro.
jaz sem si od zgornjih delov kupila le eno majčko s tričetrt rokavi. Vse ostalo, kar je nosečniškega,s em dobila, pa stare stvaritudi še nucam in grejo lepo čez trebuh. Sem vrnila quelle eno majco, ker mi je bila prevelika pa nove ne bom sploh naročila, ker res ne rabim.

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   RE: Februarčice
1.10.2007 10:26:40   
itata
nizy: sej bolš da ne ponavljam kaj vse sem uni ženski zatežila, ker mi je čist film poču... grozila ji sicer še nisem, ampak lahko tud to probam... siol pa ne nese do naše hiše, tko da konkurence pač ni. mah beda. sej se res vsi neki pritožujejo okol teh operaterjev...

bamby: jaz iskreno upam, da se odvijajo v mojo smer. kaže sicer tko. moram počakat, da se fant mal zadiha in skup spravi (je spal včeraj 15 ur tolk je crknjen od vsega) pa naj bo mal sam zdej tam v svojem stanovanju pa zihta zadeve. mene sam vseen skrbi, da mu ne bo prijokala nazaj, kar je delala sicer že prej več mesecev, pa očitno neuspešno, ampak v te zadeve si težko zihr... al pa da bodo našli kak nov način, da ga stisnejo v kot, ampak recimo da so vse že probal, pa se je vseen zame odločil. ne vem. bomo vidl. mora še kar nekaj vode pretečt al kako se temu poetično reče, da bom jaz mirna...

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   RE: Februarčice
1.10.2007 10:52:53   
Suzi*
bamby, jaz zgornjih delov ne bom kupovala, bodo vse majice zdržale do konca, ker so raztegljive, jopice in puloverji pa itak. Meni je lepo, če so majčke oprijete, da se vidi bauhi. user posted image  Edino mogoče si bom naročila kako tisto "prihajam.." majčko. user posted image

Itata, držim pesti, da bo hitro preteklo čimveč vode in da se bodo zadeve uredile v tvojo korist.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   RE: Februarčice
1.10.2007 10:54:29   
ŽogiMarogi
Ola user posted image !

Evo mene nazaj z dopustiča, vidim, da ste ble pridne čveke, sam nimam časa vseh 10 strani prebrat. Sem samo zasledila neke selitve pa preglede, tako da vsem čestitke.

Med dopustom sem se imela prav fajn, prvič, da mi ni bilo treba pakirat potovaljk in se sekirat kaj vzeti na potovanje. Sem se malo crkljala v hribih pri mojih in noni, pa s frendicami sen na kavice hodila. Kupila sem si tudi ene nosečniške bolj fine hlače, ki jih bom uporabila za na frendičino poroko  in eno tranirko na naramnice - so mi full všeč.

Jah pa tudi jaz sem si frizuro spremenila, sem imela že kar dolge lase, tako da je bilo treba kar precej skrajšat. Pa še pobarvala sem se prvič v  bolj temno in vam povem, da se kar ne morem navadit - ponavadi sem bila bolj blond, zdaj sem pa čisto temna rjava.  Se kar gledam v ogledalo in se čudim user posted image

Počutje je OK, 3 dni me je kar fajn bolelo v spodnjem delu in ponoči me je zbadalo v križu in na eni strani hrbtenice. Zdaj je spet vredi. Jutri imam pregled, tako da komaj čakam, da vidim če je vse vredi s pikico.

Včeraj sem se pa najedla lešnikov in arašidov oblitih s karamelo. Je bil v Italiji nek sejmič, kjer so različne države predstavljale jedi. 

toliko za zdej, moram mal službeni del prečekirat..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   RE: Februarčice
1.10.2007 11:39:06   
Suzi*
ŽogiMarogi, dobrodošla nazaj.

Kaj je, punce, nismo danes nič kaj zgovorne se mi zdi.

tako lep dan je danes, me ful ven vleče....

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   RE: Februarčice
1.10.2007 11:51:57   
dolenjka
Samo na hitro se javljam, da boste vedle, da sem živa in zdrava. Lepo prosim, da ne pošiljate Interpola za mano. Zdajle grem domov papat, ker je moj user posted image  še tu in potuje ob 14.30. Ko se vrnem v pisarno pa obljubim, da bom napisala izčrpno poročilo (no, kako malenkost bom prijazno izpustila user posted image  ) !

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: Februarčice
1.10.2007 11:52:51   
Suzi*
oooo, dolenjka se javlja..............kako lepo. komaj čakamo na poročilo. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   RE: Februarčice
1.10.2007 11:56:45   
pina-1
žogi marogi dobrodošča nazaj. Ziher si polna energije in bodi dobrosrčna pa jo na obalo malo pošlji. tu je veliko pomanjkanjeuser posted image

dolenjka, no končmo si se javila. jaz sm že razmišljala da sta se v stanovanje zaklenila in ključ vrgla v wc, sedaj pa ven ne moretauser posted image user posted image user posted image

no sedaj grem ven pol pa čakam poročilo....user posted image user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   RE: Februarčice
1.10.2007 12:20:18   
itata
pina: kaj je pa tko posebnega na sredah, da jih pri odštevanju delovnih dni pred porodniško obravnavaš ločeno? user posted image
jaz grem danes zelo verjetno že kar na materinsko šolo. mal zgodi, ampak gre tudi ena moja prijateljica, tko da si bova delale družbo. njen bo šel sma na ta prvo uro in na ta obvezne, moj pa tud - čeprav ima itak že to narejeno, sam sva se tko zmenila, da vseen gre za družbo. po pravici povedano se mi glih ful ne da... ampak kaj čem, zdej je kar jeuser posted image  tko da danes na to temo špricam telovadbouser posted image  sicer pa predvidevam, da pospravljanje ob selitvi kvalificira kot neke vrset rekreacija (še posebej zahtevno je bilo pomivanje tal... pa itak jih bom mogla še enkrat, ker imam še škatle in vrečke valda povsod).

dobrodošle nazaj vse "zgubljene" nosečkeuser posted image

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   RE: Februarčice
1.10.2007 12:56:09   
srečka nosečka
pozdravljene babike user posted image



Evo mene po "kratkem" dopustu. me ni bilo 14 dni pa ste naklofale 20 strani. Ufff, kdaj bom prišla na tekoče. user posted image

No, toliko ta začetek, da vse, da sem še vedno tukaj.


pa pa



(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: Februarčice
1.10.2007 12:57:21   
bamby
Wav, dolenjka se javlja user posted image user posted image user posted image . Že čakam na poročilo!!!!! Pa da ne bodo solze v potokih tekle, 20.12. bo kmalu tu user posted image !

Jaz sem pa iz šopinga. Tamalemu sem mogla iti kupiti še ene superge, ker danes začneva telovadbo. Sem kar dobila ene luštne, še ne predrage. Potem sem si mogla pa še sebi ene čevlje kupiti. So mi bile ful dobre, samo malo se bojim, da mi ne bodo noge preveč otekale, ker potem jih ne bom dolgo nosila. Itak bo pa pozimi treba kaj drugega obut, ker to je ravno za sedaj prehodno. Potem bodo pa spet za spomladi.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:10:16   
pina-1
itata pri nas so srede dolge in delamo do 17-ih... se ne morem navadit na njih..... jih prov sovražim. Edina dobra stvar dolgih sred je kratek petekuser posted image user posted image user posted image

srečka nosečka dobrodošla nazaj. Boš kaj kmalu prišla noter ne sekiraj se.....  Upam, da si se mela lepo....



_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:22:55   
itata
pina: jaz imam pa ta teden še neko izobraževanje in se "pričakuje", da pridem najprej v službo do 12h pol imam pa od 12h do 19h izobraževanje. kr neki. sej moram prav preverit, če moram prej prit res vse dni v službo... sej vem, da mi ne bi bilo "nujno", ampak je izobraževanje kle v "naši vasi" kjer delamo, pa bodo zihr vsi prej prišli še delat... bom prav preverla, ker če ne bom 3 dni tkole "na terenu" 12 ur + vožnja gor in dol...

pa že tko prihajam okol 7h v službo in delam vsaj do 16h... sem tko navajena. pa večino časa mi je to fajn - delo je itak samo od moje iniciative odvisno, tko da... bo že... je pa res vse odvisno od tega kako si navajen pa kakšne obveznosti imaš. jaz še menjave nimam, tko da je itak vse na meni.

_____________________________

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:22:57   
ŽogiMarogi
user posted image  pina paziiii energija prihaja  expresno  user posted image  upam da te kmalu udari! user posted image   
 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:24:43   
ŽogiMarogi
eh ni mi dalo taprave slikice....

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:25:38   
pina-1
žogi marogi sem hitela okna odpirat sedaj pa čakam da jo vetrič pripiha...

itata, dokler si sam se ne sekiraš za pozne urice. KO pa te doma čaka knedelček pa se ti kar mudi domov in se ti ure vlečejo.... Jaz že zdej komaj čakam, da grem v Miin objem....

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:30:38   
bamby
Po moje, ko imaš enkrat otroke ti je vsaka minuta od doma odveč.
Itata, to še pride za tabo! Se ti bo tako mudilo domov, potem pa z s tamalim v pogon user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:33:42   
Suzi*
Pina, vidim da ti tudi veselo seštevaš in odštevaš. user posted image user posted image  Jaz sem tudi ravnokar na veliko računala kdaj bom lahko pobegnila iz službe. Mislim, da bo to kakšen dan po božiču. Čeprav mislim, da ne bom zdržala do takrat brez da bi koristila dopust, tako da se bo še za kakšen dan zamaknilo na pozneje.user posted image

Jaz tudi komaj čakam, da grem po malega škrata, pa da pičiva na sonce! user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:35:25   
pina-1
suzi a vidiš kako pomebno delo mam med delovnim časomuser posted image user posted image
Pa ne okol govort!user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
   RE: Februarčice
1.10.2007 13:37:31   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzi a vidiš kako pomebno delo mam med delovnim časomuser posted image user posted image
Pa ne okol govort!user posted image


pssst, saj ni noben nič slišal. user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?