itata
|
no pa še manjši incident sem doživela: sej ne boste verjele kaj se mi je zgodil. smo se prijavili (že junija!!) na T2: telefon, televizija, internet, ker je bolj poceni, če vse skupaj vzameš (cca 40 eur) kot če vsako reč posebej plačuješ (cca 60 eur). skratka prijavim se jaz in podpišem pogodbo junija, da bo ja vse naštiman ko se vselim. nam pridejo vse priklopit konec julija - zadeva štima. tehnik, ki je montiral, potrdi na centralo, da vse dela. super fajn. pol avgusta enkrat fotr pogrunta, da je zadeva crknila - smo mislili, da je povezano z izpadom elektrike... pokliče tja in prosi naj pridejo pogledat. en se primaje v začetku septembra. ugotovi, da zadeva res ne dela. kao bodo zrihtal... no in smo konec semptembra in kaj so pogruntal! da bi morali mi potrdit (še enkrat??!!) da zadeva dela (se opravičujem, ampak a kdo od vas kliče na RTVSLO in potrjuje vsak mesec da mu tv dela??!!) in so nas ONI odklopil (al pa Telekom kaj jaz vem). valda sem imela živčen zlom, ker sem se točno zato 2 meseca prej prijavila, da bo vse delal. da ne omenjam, da sem podpisala pogodbo in se štejem za naročnika že 2 meseca! zdej pa nimajo nove linije za nas do 9.10. in moram prav tja pisat, da mi ne bi slučajno poslali naslednjih 2 računov, ker sem že za avgust in september plačala račun - pa zadeva sploh delala ni. ne moreš verjet madona. tko da sem še naslednjih 8 dni k v kameni dobi - brez tv, interneta in telefona! hudo... sam ker se ne smem razburjat, se raj ne bom - preveč