Suzi*
|
Ojla bejbe. Tudi jaz sem z novo barvo in frizuro. Mi je nardila tako lepo rdečo bakreno in sem zelo zadovoljna. Naše veliko dete je bolje počasi, v ponedeljek grem v službo, če ne bo kaj posebnega. Naše malo dete je tudi ok, ful pridno miga, brca, se obrača, da je kar veselje. Za spol pa verjetno tudi mi ne bomo vprašali........ če me mož ne bo prepričal v nasprotno do pregleda. Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, za lepe izvide, za ugotovljene spole otročkov!! Včeraj sem se merila okol trebuha zvečer. Obseg je še vedno 96 cm. vagat se pa sploh ne upam, se sploh še nisem od zadnjega pregleda, ki je bil en mesec nazaj. pa saj bom itak zvedla 11.10. ko imam M. jedilnik danes: zjutraj gres na mleku, pozneje banana, pa kos kruha s salamco, za kosilo je blo pa zelo dobro, sem skuhala polento s slanino, gratinirano v pečici, zraven pa stročji fižol v smetanovi omaki. (njam) Za večerjo bo pa verjetno še kaj sladkega. Pina, tale tvoj trojanski krof me je čist ........ hmmm, ne smem razmišljat. Itata, glede vage za otročka.....jaz sem mojega samo dojila, pa je nisem rabla. tehtala sem ga samo v porodnišnici, dokler ni steklo dojenje, potem pa ni blo doma več potrebe. Otroček itak poje kolkor želi, ko je sit odneha, pa ko je naslednjič lačen tudi "pove". Najbolje se je ravnat po občutku. Lep vikend vsem!!!!!