|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
28.9.2007 11:43:13   
bamby
Pina, če ti bo v tolažbo, da gre meni skoraj vsak dan na bruhanje, pa se vseeno nekako poide. Morda imam tudi srečo, da potem vseeno ne bruham, ampak počutje takrat pa ni ravno prijetno.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.9.2007 11:55:25   
itata
danes sem malo kasneje javljam. sem doma, ker koristim izredni selitveni dopust. sej ne da se ful bavim s selitvijo, ker sem imela naporen teden in počivam. bom se čez vikend pa pol k se preselim bom še 10 dni brez tv (samo dvd-je lahko gledam) in bom lahk itak sam pospravljala. tko da danes spanje 10 ur, počivanje, vmes grem k frizreju, pol pa kosilo in spet počivanjeuser posted image

sem opazila, da imam samo jaz morfologijo v dveh delih... očitno samo moj tolk nagaja že zdej, da tud pregleda ne moreva v enem čusu opravit. vaši pa tko pridni... me že tko skrbi vse pol pa še tole čakanje vmes, da še enkrat pogledamo a je vse ok.

mlavla: a se meni sam zdi al midve edine nisva za spol vprašale?

moj fotr je pa včeraj jurčke nabral in mi je enega velikega in par lisičk pustil. pa ne vem a je bolje, da naredim iz njega rižoto al omako za k teseteninam (pa to delate ve s "sladko" al kislo smetano?) - da še jaz kakšno o kuhanju rečem - danes imam čas in bom z veseljem mal pokuhala...

pina - ne se preveč okol kil sekirat... vse bo okuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.9.2007 12:01:37   
pina-1
bamby sej jaz tudi ne bruham ampak feeling je pa grozen...no ravnokar jem krekerje in zdenka sirček pa ego jogurt.... bomo videli kako bo...

itata sej je prav, da si kakšen dan vzameš tudi zase. Prov paše...

gled jurčkov. jaz jih ponavadi za omakco nardim s sladko smetano oz. tisto za kuhanje...ampak čisto malo ker moj možek ne mara. nardimvčarih tudi brez vsega..samo čebulca, česen peteršilj vino in voda...pa pride tudi dobro...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.9.2007 12:23:34   
itata
ja to sem mislila ja s smetano za kuhanje - jo moram it še kupit... omakco bom nardila ja. prav kul mi je danes k sem tkole frej. zunaj dež... jaz pa sedim lepo na moji veliki žogi za računalnikom in še mačka se pestva pri meniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.9.2007 12:28:44   
bamby
itata, če se tvoj malček po tebi rihta, potem nič čudnega, da nisi opravila morfologije. Saj veš kam merim? Hiperaktivnost in ves čas v pogonu na maximumu......user posted image
Omake iz gob za testenine pa nisem nikoli delala, zato ti kakšne ideje ne morem dati. Itak pa je pina priskočila na pomoč.
Pa malo si odpočij!!!!

Pina, kako je pa počutje pri tebi, je že kaj boljše?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.9.2007 12:34:13   
itata
bamby: točno to sem tudi jaz rekla moji G... da me čist nič ne preseneča.
in zdejle me je poklicala frizerka - salon v sosednji hiši, da sem na vrsti in se grem še mal "popedenat"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.9.2007 13:36:33   
p@tricij@
hojla,
jaz sem pa od včeraj naprej v čiščenju hiše. pa to ne samo prah po policah ampak od stropa do tal. pa mož je včeraj še kuhno in dnevno sobo prebelil, da ja ne bi imela kaj viška časa za lenarjenje. pa saj ko je takšno vreme mi kar paše, da pospravim, pol pa noge v zrak in mir do februarjauser posted image .

itata, tudi jaz nisem vprašala z spol, kajti imamo doma že par, tako da mi je vseeno kaj bo. upam, da tudi na 3D UZ ne bo zdravnica povedala. drugače pa imam tudi jaz morfologijo v dveh delih, kajti na zadnjem pregledu se ni hotelo obrnit tako, da bi v redu videla srček. imam pa pregled spet v torek in upam na najbolje. glede na to, da je tako živahno v trebuščkuuser posted image .

zanima me tudi, ali gre mogoče katera v bližnji prihodnosti v C&A v avstrijo? bi potrebovala eno stvar, ki pa je na žalost tukaj pri nas nimajouser posted image .

lep vikend vsem skupaj

pa pauser posted image

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.9.2007 14:15:31   
itata
evo mene nazaj, madonca sem lepa z novo frizurouser posted image

o patricija no hvala da je še ena k ma morfo v dveh delih... me je vseen mal skrbel. isto moj živahen k sto matr in me skoz neki žoka. pa ni mogla videt srčka dobr pa trebušne prepone (po pravici povedan ne vem točno kaj naj bi to pomenilo - a ma ta s pljuči veze al kaj... bom jo naslednjič vprašala)...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.9.2007 16:01:40   
anandrej
Nama je pokazala trebušno prepono (kao neka črna črta se naj bi videla, meni ni bilo ravno najbolj jasno user posted image ) in je pač rekla, da je fajn če je, da sta prsna in želodčna votlina ločeni. Mislim, da igra pomembno vlogo pri dihanju. Drugač pa nič ne skrbi, ziher je vse OK, sam mal je po mami tamali/a user posted image

Aja, pa pozabil sem pohvalit tvojo novo frizuro. Ful je dobra. (To je ženski zmeraj treba rečt, če ne je hitro ogenj v strehi user posted image )

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.9.2007 17:06:15   
pina-1
evo mene nazaj, da poročam kako je bilo na pregledu.

Pridelala sem 2,5 kguser posted image . Od začetka pa do sedaj sem se zredila za 5 kg.
Dobila sem rezultate ČHT-ja: tveganje za DS je 1: 3600 kar je v redu. Poslušale smo še srček. To naše dete je tako bilo obrnjeno, da zdravnica ni našala utripa in se je kar nekaj časa matrala. Si lahko predstavljate mojo faco dokler ga ni našla. Se mi zdi da mi je srce bilo 200 na uro. Ampak glavno da je vse ok.

Anandrej za seznam. Morfologija 17.10, naslednji pregled 9.11.

Mi smo za kosilo jedli  testenine z gobovo in piščančjo omako..njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lepo se imejte.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.9.2007 17:35:04   
*Naja
Še vedno vas pridno spremljam, za kej napisat sem pa bolj lena zadnje čase, pa tudi s prenovo stanovanja je bilo tolk dela, da nisem utegnila. Trenutno imam ravno kakšno urco časa, ker sem se toooolk najedla, da me bo razneslo. Za pozno kosilce je padlo: krožnik segedina+pol kosa kruha....na drugo polovico kruha sem namazala zasekouser posted image ....po vsem tem pa zmazala še 5 palačink z Nutelo. Dobr je blo ko user posted image ...sam hudo mi je pa tud zdele...sem si šla kr bauhija slikat, da vidite, kolk sem že lepo vzhajala.
Dete že tudi kar lepo čutim, sicer še bolj nežno, ampak glavno, da nekej malega je. Lep vikend vsem, čez eno urco pa greva z mojim na kostanjev piknik. A se še kteri ful lušta pečenga kostanja? Ja, ja...se mi zdi, da nas je kr neki tle goruser posted image . Papa

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.9.2007 18:18:52   
Suzi*
Ojla bejbe.

Tudi jaz sem z novo barvo in frizuro. Mi je nardila tako lepo rdečo bakreno in sem zelo zadovoljna. user posted image

Naše veliko dete je bolje počasi, v ponedeljek grem v službo, če ne bo kaj posebnega.
Naše malo dete je tudi ok, ful pridno miga, brca, se obrača, da je kar veselje. Za spol pa verjetno tudi mi ne bomo vprašali........ če me mož ne bo prepričal v nasprotno do pregleda.

Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede, za lepe izvide, za ugotovljene spole otročkov!! user posted image user posted image

Včeraj sem se merila okol trebuha zvečer. Obseg je še vedno 96 cm. vagat se pa sploh ne upam, se sploh še nisem od zadnjega pregleda, ki je bil en mesec nazaj. user posted image  pa saj bom itak zvedla 11.10. ko imam M.

jedilnik danes: zjutraj gres na mleku, pozneje banana, pa kos kruha s salamco, za kosilo je blo pa zelo dobro, sem skuhala polento s slanino, gratinirano v pečici, zraven pa stročji fižol v smetanovi omaki. (njam) Za večerjo bo pa verjetno še kaj sladkega.user posted image  Pina, tale tvoj trojanski krof me je čist ........ hmmm, ne smem razmišljat. user posted image user posted image

Itata, glede vage za otročka.....jaz sem mojega samo dojila, pa je nisem rabla. tehtala sem ga samo v porodnišnici, dokler ni steklo dojenje, potem pa ni blo doma več potrebe. Otroček itak poje kolkor želi, ko je sit odneha, pa ko je naslednjič lačen tudi "pove". user posted image  Najbolje se je ravnat po občutku.

Lep vikend vsem!!!!! 

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
28.9.2007 23:10:00   
katka37
Šele danes sem prebrala vse za nazaj.
user posted image  vsem za uspešno opravljene preglede in za ugotovljene spole, glavno da je vse v redu.

Lepo tudi za tiste, ki ste bile pri frizerju in uživate v novih barvah.

Vsem lep vikend.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.9.2007 7:41:21   
pina-1
jutro!

a bi kdo lahko  mojemu tavečjemu troku povedal da je danes SOBOTA in da se lahko dlje spi!!!!!!!!!!!!!!!

Midve sva ustali, mia gleda risanke, jaz se pa še prebujam.
Po včerjšnjem strahu pri G je danes moje user posted image  poskrbelo za mamine živce in takoj zjutraj brcnilo za dobro jutro.user posted image

Fajn bodite in uživajte. Se mogoče še kaj oglasim, če bo čas dopuščal.user posted image

Aja, pri nas bo danes zelje, pečenice pa pražen krompir..juhuuuuuuuuu

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.9.2007 8:36:10   
katka37
Dobro jutro!

Joj, Pina, ko se spomnim, da mene spet čaka zgodnje vstajanjeuser posted image . Pa tako rada spim oziroma poležim v postelji. Pri prvih dveh sem sicer imela kar srečo, sta zjutraj kar rada spala, zdaj pa bomo videli. Bom že zdržala, komaj čakam, da se bomo žulili in cartali z našim novim članom.user posted image Malo sem pač že razvajena in ven iz tega, dobro, da me tu in tam ostale, ki imate malčke, spomnite.user posted image

Včeraj mi je svakinja prinesla kar nekaj stvari od nečaka, sem prav vesela bomo spet malo prišparali. Malo morgen, zdaj bom pa spet kakšno kozlarijo kupila, ker mi bo pač všeč. Če pa imajo takšne lepe stvari.

Kaj pa bomo mi danes jedliuser posted image  Nimam pojma.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.9.2007 18:32:29   
bamby
Vidim, da je danes pri februarčicah kar zatišje. Sicer je pa vsak vikend tako. Saj jaz tudi nisem imela časa, ker sem mogla kuhati kosilo za k bajti in še peljati ga. Danes sem imela tudi taščo, ki mi je pomagala nesti vso kramo v avto.
Nazaj grede smo šli pa še v trgovino in  sem spet kupila kostanj. Upam,da bo danes boljši kot zadnjič, saj je bilo pol plesnivega, kar sem v trgovini tudi povedala.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.9.2007 19:33:54   
Janey
Res je zatišje ob vikendih. Njam kostanji...mi imamo pa danes piknik. Zdaj počasi bomo začeli peči user posted image user posted image komaj čakam...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.9.2007 20:51:54   
bamby

Mi smo jih tudi pravkar zmazali. Za spremembo od zadnjič so bili odlični user posted image .
Janey, upam, da so vam teknili tako kot nam.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.9.2007 13:00:30   
bamby
No, je to za kam, da se do sedaj še nobena ni oglasila? Ste vse že na sončku ali pridno papcate user posted image . Mi smo ne dolgo nazaj že pojedli juho, francosko solato, pomfri, pohani piščančji zrezek in pohano palačinko nadevano s šunko in sirom. Mož mi pospravlja kuhinjo, jaz pa sem z obešanjem cunj že končala.
Popoldan pa gremo še na rojstni dan moževega nečaka. Praznuje 9 ali 10 let, nimam pojma. Enostavno mi ne znese štet vseh let otrok user posted image . Itak sem kupila kavbojke in majico za 12 let, tako da sigurno ne bo premajhno user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
1.10.2007 7:41:51   
pina-1
dobro jutro...

se nam še ni zgodilo, da smo skoraj na drugi strani končale... jah vikendi so kratki in jih je treba izkoristit do daske...

Sem vam prov fouš kos te vse tako pridno uživale na sončku čez vikend. Jaz sem pa ko muša garala po stanovanju. Sem skoraj spraznila sobo od tamala, ampak je tolko ropotije noter, da se čudim kam smo vse to dali v 10m2?user posted image , Jah sedaj je celo stanovanje zopet natrpano do daske. Se nimamo kam obrnit: omare v dnevni, od tamale postelja v naši sobi, škatle z oblačili, igračami,.... po celi bajti. Aja pa bajta ima 48m2... Kako sovražim to natrpanost...
No v soboto definitivno greva v Ikeo, da malo uredimo vso to kramarijo po stanovanju. V nedelj, če ne prej, pa se začne akcija s sobo od tamale.....

No grem sedaj na eno jutranjo koffi pa se oglasim kasneje.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
1.10.2007 8:06:19   
polonca78
ojla punce (in fant!)

kako so vikendi prekratki!!! me je pa včeraj zvečer tako bolela glava, da sem šla že ob 9h spat in nisem mogla do konca izkoristit večera z dragim. no, se pa vsaj danes dobro počutim in sem spet polna energije! še vedno pa sem čisto navdušena, kar traja že četrtka naprej, ko sem imela morfologijo in zvedela, da je vse v redu! v tem trenutku pa res uživam v svoji nosečnosti! upam, da nas je čimveč takih. sedaj pa (ne tako veselo) na delo!

zajtrk: čokolešnik (novost v nosečnosti) in žitna kava.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
1.10.2007 8:24:33   
itata
jutro!!
anadrej: hvala za komplimentuser posted image  dete čist po men itak. pa resno računam  na to, da ima te dve votline ločene... madonca...

nosčke: a ve tudi na ven že čutite brce, če si date roko na trebuh? men se je to zdej začel dogajat. prej sem sam jaz čutila, zdej pa če se tko obrne, se čuti tudi čez trebuh ven že. ful smešna zadevauser posted image

drugače pa pomembna zadeva št 1: včeraj sem se preselila in sem že v novi hiši spalauser posted image  nisem glih ful super spala - mal sem se zbujala, predvsem zato ker se je moji mački zdel ob 3h zjutraj odličen moment za raziskovat po še nerazpakiranih škatlah in vrečah, ampak ok. tudi štartala sem dovolj zgodaj, da nisem padla v gužvo, tko da zadeva štima.
jutri sem doma, ker imam pregled: morfo part II in še zobarja.
pomembna zadeva št 2: mojemu bivša ni prišla jokat nazaj. je bila celo na obisku pri njegovih starših, da so videli vnuka, ampak klicala pa ni niti enkrat. on je da je vprašal kako je otrok. drugače zadeva ostaja kot je. pa še babica mu je umrla v petek- mal je mel težek teden - tko da me zdej pikco manj to skrbi. sicer je še kar nekaj zadev za se zmenit - je rekel, da se mora mal pomirit, pol se bo pa za stike in ostalo zmenil. tko da malce bolj sem zdej optimistična okol vsega.

no tolk za zdej. pridne bodite.
pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
1.10.2007 8:24:44   
torcica
Dobro jutro punce in fant,

No pa se začenja nov delovni teden. Jaz sem bila v soboto v Trstu in sem si kupila dvojne nosečniške hlače v La cigogna (114 EUR) - se mi je zdelo kar ugodno, in par majčk v Oviesse po 15 EUR, tko da upam, da bo dovolj do konca.

Drugače pa: Dolenjka, čestitam za potres user posted image user posted image user posted image , pa tudi vse ostale, upam, da ste preživele lep vikend.

Lep in uspešen začetek tedna.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
1.10.2007 8:25:45   
Suzi*
Jutro čveke. Bomo danes kaj čvekale???user posted image

Jaz sem spet v sedlu, malo so me zasuli z delom, ampak ni pretirane krize. Šefice ta teden ni, tako da bo kar luštno. Počutje je uredu, mali pobalin je tudi bolje, edino pokašljuje še vedno kar precej. Malo detece pridno miga in me razveseljuje in opominja, da sem noseča. user posted image  

jedilnik danes: zjutraj actimel in pol magnesola, s sabo imam banano, nektarino in pomarančo, pa en M. jogurt (griotte) pa še hiperštručko. Lačna ne bom. Popoldne pa bodo pri nas pohane marele, kaj zraven naredit pa še ne vem. Mogoče samo kakšno juhico, pa kruh zraven marel. Zvečer pa kuhan kostanj. user posted image  
Včeraj smo bili pa na kosilcu pri mojih starših, popoldne na tortici pri enih kolegih, zvečer sem pa še tatarca in popečene toaste doma jedla. user posted image  user posted image  
Vagala se pa še kar nisem. Upam, da me ne bo na rit vrglo, ko se bom. user posted image

papa

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
1.10.2007 8:35:46   
pina-1
no pa smo se začele zbirat... bravo

itata bravo za vselitev... sedaj samo užovaj na svojem, čeprav ti škatel in vrečk po stanovanju nisem fouš. Jaz se jih še vedno nisem rešla, pa same nove nastajajo.

torcica bravo za nakup. Jaz sem tudi bogatejša za nove hlače. Sem preko Quelle naročila kavbojke in suiper stojijo. Sem zadovoljna...
A v oviesse majo kaj lepega zua naše user posted image ? bi morala tudi jaz kaj it pogledat pa nekako nimam velike volje.

suzi je končno nazaj. Nas bo zopet navdihovala z idejami za hrano.... Kar se tehtnice tiče, pa jaz z njo nisem več prijateljica in je sedaj 6 tednov ne pogledamuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?