Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ge man naslednji pregled jutri, pa G man v bolnici (dr.čopijovo). san pa nej daleč od ms, če san natančna iz enih toplic blizu ms. vupam, ka mo vutro vijdla mojo bebiko, ka me skrbi, kak zdaj kaj ona raste, glede na to ka se zadnjiva 2 meseca samo šopam z antibiotiki, pa še en 1 kg san doj zejla, pa vsi mi tupijo, ka se mi bušči sploj ne vijdi fejst za 7 mescov...

lepo napreduje s težo,ni panike kak nosiš,sploh pa velikost trebuha neje nikakršno merilo
) , dobivam pa jaz odložbe za podaljšanje iz mariborskega zzzs-ja, ker imam osebno zdravnico v Ormožu........ Imam pa dovoljeno gibanje in da ne boš slučajno mislila da sem vedno doma-grem normalno v trgovino, na obiske, na sprehode....... Ker ko sem mojo zdravnico vprašala če lahko grem ven je rekla da normalno (in mi to vedno napiše), ker nosečnice se moramo gibati in biti fit za porod- je pa seveda odvisno iz katerega razloga si na bolniški (moji dve prijateljici imata strogo mirovanje in se jima doma že meša).......