|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
16.10.2008 14:39:17   
mvzt
živijo!

kako ste?pri nas je začel fejst nek veter pihat,sicer ni mrzel,sam vseeno ni prijeten...
Matic spančka (uh,si mamica lahko malce odpočije user posted image ,potem pa grem v akcijo,in sicer čistit stanovanje.....).

wii hvala za lepe želje glede poroda-tudi sama upam,da bo ekspresen user posted image  vrtec pa vem da je prava odločitev-res si tudi drugi otrok zasluži pozornost...

detelja pdp imam 19.11.,samo ker nisem imela menstruacije ni to ziher....G  mi je rekel da naj pričakujem kakih 10 dni zamika-prej pa sigurno ne bo....tako,da možno da bom rodila šele decembra user posted image user posted image user posted image  (bi bla še doooolgo rada user posted image ,da bi Matic malce še zrastel,kajti zdaj ma obdobje trme in uhhhhhhh,ko mu kaj ne dovolim kriza kako želi izboriti s cviljenjem .....samo babice pa dediji mu pa nagodijo v vsem,in posledično je mama tista grda,ki reče ne,tega pa ne smeš/moreš imeti......atiji pa so itak vedno zakon user posted image )
glede oblekic za user posted image :evo,jaz sem si vse pripravila nekje 1 mesec pred pdp-jem....ker ne veš,če se bo user posted image  kaj prej mudilo na svet,atiji pa itak veš,da glih ne obvladajo pranja,pa likanja user posted image user posted image user posted image

aja,po tisti G sprašujem,ker mi je lani delala ultrazvok,pa mi rekla,da bo user posted image  kar za 1 kg težja kot je bila v resnici+kasneje mi je moj G povedal,da je že takrat se malemu slabo dogajalo (na pdp) v maternici in je to sama dala zapisat v izvide-bi pa mi mogla takoj sprožit porod....v bistvu ob samem porodu je mali zašel v fetalno stisko-no blo je kar kritično....v glavnem me je malce strah da bom naletela zopet na njo....pa saj vem,kako je ženska izgledala in potem lahko zahtevam za mnenje drugega G.

nosečniške obleke:si jih zdaj v drugi user posted image  sploh nisem nič kupila-mam še vse od Matica.aja,sem pa si takrat vse nabavila v C&A in Benettonu....

lep dan vsem,pa se slišimo v ponedeljek! (bo vikend poln obiskov)




(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Pomurke - nosečke
16.10.2008 15:23:59   
Nalini
Ojla.

Mi smo tako tako. malouser posted image nas daje popoldanska utrujenost user posted image .

ker še kilogrami nišo šli gor, sem še vedno v starih oblačilih. Preveč za nosečniške obleke ne mislim zapravljati,.... kakšne 2-3 hlače si bom privoščila, pa majčke; nekaj mi bo posodila znanka.

Za dojenčka še nič nimamo in nimam še želje nakupovati. Bomo počakali do leta 2009. Potem bomo pa nabavili posteljko, previjalno, kakšno oblekico,..... dosti oblekic bomo dobili. Pa voziček bomo naročili,..... tam nekje februarja.

Jaz ginekologov v porodnišnici ne poznam, edino Andreja G. mi je znana iz gimnazije. Kakšna je pa po strokovni plati pa nimam pojma. Upam ,da so vsi ginekologi strokovno dobro podkovani - pa če so stari ali mladi. In da ne bom imela kakšne slabe izkušnje. O babich sem slišala dobro stvari,.... na oddelku so pa sestre grozne - nekatere. Bomo videli, ... kakšne bodo takrat, ko bomo tam. vsekakor si pa jaz osebno ne bom dovolila grdega, nesranega obnašanja.

Drugače sem pa zelo zadovoljna (zaenkrat, ne bom preveč hvalilauser posted image ) z svojo gin., ki dela v zdravstvenem domu.

Ajde, mejte se.

Nalini

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 7:40:52   
detelja
jutro...kako ste kaj? danes pa je žalostno jutro zaradi dežja...včeraj zvečer sva šla z dragim na sprehod pa je pil tak nor veter, da me je kar nosil...

jaz sem se zredila slab 1,5 kg...starih oblačih (hlač) pa ne moren že dolgo ne oblečt, ker me tiščijo prek trebuha pa itak imam vse ultra ozke hlače...

kaj lepega boste danes počele? jaz bom verjetno več ali manj lenarila, pa dremala pred tv hehe...

lep dan

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 9:04:49   
wii
In sem tudi jaz prišla na svoj račun user posted image , oblačno, deževno, in samo lenarjenje. Ampak je lepo tudi, ko sije sončece, in si lahko malo na zraku.

Detelja, v katerem tednu si ti, da si pridelala le 1,5 kg, verjetno si že kje nazaj napisala pa po pravici se mi ne da iti nazaj iskat.

lp

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 10:13:31   
Sončni žarek
Oj, ojuser posted image user posted image user posted image

Tole današnje vreme pa meni ni čist nič všeč........Evi pa še manj, ker hoče ven in je že tok jokcasta........jaz obožujem sonce.....

Ste se pogovarjale kam rodit-jaz bom šla ponovno v MS- mi je najbližja......osebje-jaz sem jim kar povedala če mi kaj ni bilo prav oz. se nisem pustila babicam-ko je neke komentare devala glede bujenja Eve in mi radio izklapljala (ki je bil čist po tiho, a je eni babici šel blazno an živce).......Imam pa G tudi v porodnišnici n sem z njo zelo zadovoljna......Imamo pa vsi kdaj slab dan-pa nekaj rečeš, drugi pa čist drugače zastopi in je že jeza, pa užaljenost........Mamice pa smo v tistem času pa še bolj občutljive.....

Kilogrami- do sedaj 2,5- pa imam še 3mesece do konca user posted image user posted image user posted image

Kaj bom danes počela? Priprvljam kosilo, pa ene službene papirje moram pospravit v faskickle-pa kar odlašam......pa z Evo igrat.....Meni v glavnem nikoli ni dolčas-ima dan premalo ur.user posted image

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 11:55:59   
detelja
wii danes smo dopolnili 15 t (4 mesec)...ja pri meni je bilo tako tam do 10 tedna nisem mogla jest je vse ful smrdelo potem pa se je tako počasi začelo...in smo pristali na tem, da sem bila ful lačna pa sem jedla tudi ob 9 zvečer...potem sem se pa eno soboto najedla kuhanih kostanjev pa sem ful bruhala pa drisko sem dobila od tistega časa pa jem bolj tko...dosti sadja jem...samo že dva dni me neki kislina daje...

ja, za otroka verjamem, da danes glih ni idealno vreme...pa daj ji škorje gor pa pojdita mal po lužat skakat hehe...

mene danes ful pritisk zafkava...sem zjutraj skoraj skup padla...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 12:12:33   
Lalica1
Tudi jaz imam nizek pritis, vendar tega ne občutim. Sama sebi se ne zdim nič slaba.

Ej punce, nekaj bi vas še vprašala. Itak mi je zelo slabo in se zaradi tega cel dan nažiram z bonboni. G mi je sicer rekla, naj si pomagam kakorkoli, ampak me skrbi sladkorna. Sicer jo imamo nekaj malega že v družini, ampak v prvi nosečnosti nisem imela problemov s cukrom, čeprav sem pojedla večjo količino bonbonov. Brez tega pa dneva ne preživim, ker mi samo to lajša slabost. Mislite, da obstaja nevarnost sladkorne? In kaj sladkorna sploh prinese s sabo? Kakšne so posledice za dojenčka?

Drugače pa grem tudi jaz sigurno rodit v MS in ker grem drugič bom že zahtevala več reda. Tudi zadnjič mi je počil film zadnji dan ko sem že šla domov. Po 5-ih minutah pa so bile sestre že tako zelo ustrežljive, da mi je bilo žal, da nisem pop.... že prej. Tako da se moramo same postaviti zase, ker se drugi ne bodo!!! 

Pa lep deževen dan vsem!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 12:22:56   
detelja
Lalica1 pa saj imaš bonbone brez sladkorja ali si pa kupi one ingverjeve tablete...pojdi v sončnico ali kako se že imenuje trgovina poleg kika, deichmana...kaj pa žvičilni ti ne pomagajo? meni pa je najbolj nagnusen okus po železu... če nisi noseča sladkorna ni kar tako neki v nosečnosti pa je še hujše, kolko vem so lahko zapleti pri porodu, prej rodiš...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 12:46:15   
wii
Meni pa očitno še zrak koristi user posted image  , sicer se probam držati nazaj kolikor le gre, ker sem  prvič resnično totalno pretirala in mi je bilo toliko težje potem tiste kg dol spravit. No ja, bomo že rešili tudi ta "manjčken " problem, samo da drugih ne bo.

Naša pupa pa uživa v dežju. Obvezno ji moraš obuti škornje, dežni plašč, potem pa moraš smo stran stopit, če ne želiš biti titalno ves premočen, kot je ona.user posted image Uživa pa maksimalno in čisto nobene luže ne spusti, da ne bi po njej skakala. Jo je veselje gledati.

Tudi zadnjič mi je počil film zadnji dan ko sem že šla domov. Po 5-ih minutah pa so bile sestre že tako zelo ustrežljive, da mi je bilo žal, da nisem pop.... že prej. Tako da se moramo same postaviti zase, ker se drugi ne bodo!!!  To je to user posted image , Moraš prvo si red narediti, potem pa te malo po rokah ne nosijo. Žalostno edino, da se to ne zgodi samo po sebi, a ne?

Sladkorna v nosečnosti pa je tako, nič kaj bi si želel. Sigurno je ne boš dobila od tega, če bonbone ješ, pride do motenj metabolizma zaradi drugih stvari, na žalost pa je na slabšem user posted image , lahko se nosečnost prej prekine, ker je otrok prevelik za svojo gestacijsko starost in posledično tudi pretežek, pridružijo pa se še ostale motnje v delovanju posteljice in materinega organizma. 

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 13:05:00   
Lalica1
Najlepša hvala punce. Detelja, za tisto sončnico in ingverjeve bonbone sploh nisem vedela. Bom šla pogledat. Je pa res ta okus po železu kriminalen. Problem je pa tudi v tem, da mi vsi bonboni ne pašejo. Trenutno brez bruhanja (ampak tudi ti me že počasi matrajo) ostanem samo pri Halls original. Pri ostalih se mi želodec takoj dvigne.
wii, malo si me prestrašila s tem kakšne posledice ima sladkorna za bebo, ampak spet potolažila s tem, da samo od bonbonov sladkorne ne morem dobiti. Tudi jaz mislim, da to ni tako preprosto.

Kar se pa tiče odnosa osebja v porodnišnici pa sploh tistim, ki boste šle tja prvič: Nič se jih bat, postavite se zase in zahtevajte svoj prav! Ker ene se res nosijo kot pave. Da ne bo pomote, ene so pa spet zlate. Zato sem se jaz ponavadi obračala na to drugo skupino, prvo pa ignorirala. Ampak v drugo imam več samozavesti. Nova bolnišnica pa po moje ne dvigne kakovosti.

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 13:39:18   
wii
Joj, nisem te želela prestrašiti, Tolaži se s tem, da se pojavi le nekje v 0,5% vseh nosečnosti, saj ti bodo naredili obremenilni test z glukozo, tako da se ne obremenjuj preveč glede tega in kaj to pomeni za plod. Ti kar uživaj z bonboni user posted image . Jaz se vedno držim načela: čez ta most bomo pa šli, ko pridemo do njega. Tako, da do nekaterih "mostov" hvala bogu nikoli ne pridem.
lp

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 13:39:18   
detelja
jaz bom šla prvič rodit...gobec pa imam kar velik user posted image ...pa tudi če vsega ne vem pa bom se kje bolj levo spravila zarven so sestre zato tam, da mi pomagajo...moj je že zdaj rekel, da naj sliši da bom kaj jamrala, da me kdo nadira ali kaj bo on prišel pa naredil red user posted image  nikoli ne bom pozabila ene stare gospe...bila sem na kirugiji op. na kolego pa so ponoči pripeljali eno gospo, katero so obsodili, da je pila in padla...v resnici pa jo je kap...in sploh ne pije...ženska ni imela nikogar razen moža, kateri je bil invalid, ubogi starček...imeli smo zajtrk zvonila je da rabi pomoč, ker je imela desno stran telesa mrtvo in da ji naj pride nekdo pomagat jest...pol ure ni bilo nobenega sem sama vstala in ji šla pomagat, čeprav po op. sploh ne bi smela iz postelje pol pa pride sestra pa se dere kaj si mislim, da so itak takoj prišle pa bla bla..za kosilo je bila ista pesem...ko sem šla domov in sem se poslovila od gospe mi je rekla imate srečo, da ste mladi in da greste domov...mene bodo sigurno tukaj zapravili in bom šla mrtva iz bolnišnice itak mi ne bo nihče pomagal...

ja, če te bruhanje matra ti bodo te tbl. idealne...sicer jaz nisem bruhala mi je pa bilo ful slabo pa mi je gin. predpisala svečke za v ta zadnjo Torecan 6,5 mg...jaz sem vzela samo eno pa mi je pomagala...

ta trgovina sončnica ali nekaj takega je, je pa tuki pri tem zoomarketu, oz za kikom, deichmanom...če se pelješ po glavni cesti boš videla...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 14:22:02   
Lalica1
Res so žalostne zgodbe ki jih včasih poslušaš kako se obnašamo do starejših. Nam je pa tako zelo težko človeku pomagati ali mu pa nameniti vsaj kakšno lepo besedo. Nikoli ne vemo, kdaj jo bomo potrebovali sami. Še prehitro, če mene vprašate.
Tudi meni je G predpisala iste svečke pa nič ne pomagajo. Samo na Wc moram takoj, boljše pa ni nič user posted image . Se pa tolažim s tem, da sem preživela že skoraj 2 meseca slabosti, čaka pa me (le) še 6 mesecev. Upam pa vseeno lahko, da bo bolje. Sigurno pa grem kupit tiste bonbone. Škodit mi pa res še bolj nič ne more.

Sedaj se počutim že zelo slabo in se bom verjetno odpravila proti domu, kjer me čaka naporen vikend (praznovanje hčerkinega rojstnega dne).

Se pa spet pišemo v ponedeljek. Lepo se imejte in čim boljše počutje želim vsem!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 16:14:42   
Nalini
Ojla

Tudi mene danes zakrfava pritisk. zjutraj sem skoraj omedlela v službi. Še dobro, da sem imela zraven stol in vodo,..... komaj sem prišla k sebi. pa nekaj me dajejo krćiuser posted image  ali nek čuden občutek tam spodaj pod popkom,.... kot bi imela rahle krče in rahlo boli,...... no ne vem opisat, ker je tak čuden občutek. Sem vzela spasmex,.....

Drugače pa komaj čakam vikend user posted image

Lep dan, :)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Pomurke - nosečke
17.10.2008 17:23:04   
detelja
mene tam spodaj tudi vedno nekaj pika, udarja...sicer jaz moram redno jemat spasmex 3x na dan...sicer pa mi je gin. rekla, da je to za pričakovat, ker se maternica širi in da so lahko tile občutki vse do poroda...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 9:04:22   
detelja
Lalica1 si kupila ingverjeve tbl? pomagajo?

drugače kako ste kaj? jaz se odpravljam pred likalnik...pozneje pa grem malo ven na svež zrak...samo je nekam precej hladno...

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 9:36:55   
Rosi*
Punce pozdravljene, še ena Pomurka se javlja.

Berem, da imate precej težav in vidim, da sem sama v srečni skupini. Zadnja dva dni me edino glavoboli dajejo, drugače pa sem ok. Bruhala v tej user posted image nisem nič in sicer je to moja 1. user posted image .

Lalica1 midve pa se znava srečat v porodnišnici, imamo mi tudi rok v začetku maja. user posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 10:00:58   
detelja
Rosi* pozdravljena...in seveda čestitke....upam, da boš vsaj ti malo bolj zgovorna na tem forumuuser posted image

če te ful boli glava vzemi lekadol, če en ne pomaga 2 skup...največ 4 lahko vzameš na dan...takmo mi je rekla gin.

lp

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 12:39:04   
Lalica1
Zdaj pa zares. Imate srečo, da niste v moji bližini! Tako sem vesela, da bi vas najraje vse objela!!! Prejšnji teden sem se počutila res slabo, in potem mi je detelja svetovala ingverjeve tabletke. Res sem šla v Sončnico, kjer sem naletela na eno najbolj prijaznih prodajalk, ki sem jih kdajkoli srečala. Prosila sem jo za ingverjeve bonbone (sem pač pozabila, da si mi predlagala tabletke, ker sem se počutila res slabo) in je rekla da jih nimajo. Imajo pa vse mogoče druge izdelke. Kupila sem si čaj, pa kandirane palčke in kekse, vse iz ingverja. Rekla sem tudi, da jem ene in iste bonbone, za katere sva pozneje ugotovili, da imajo veliko E-jev (po domače), eden izmed njih pa povzroča raka. Prodajalka me je res prijazno prosila, naj tega ne jem zaradi sebe, še manj zaradi otroka. Nikoli več jih nisem vzela v usta. Tako, da sedaj redno cucljam te palčke (sicer groznega okusa, ampak jih prenašam), pojem dva keksa na dan in pijem čaj. DRage punce, počutim se veliko bolje in vem, da bom preživela.
Detelja: Ne obstaja beseda, s katero bi se ti lahko zahvalila. Nikoli ne boš vedela, koliko si mi pomagala s svojim nasvetom. Nikoli! Res ne vem kaj ti naj povem... H V A L A !

Rosi: me veseli, da si ti tudi majčica. Sigurno se srečave, samo ne vem kako se bova prepoznali....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 13:14:27   
Rosi*
Detelja hvala za dobrodošlico. user posted image  Se bom potrudila biti malo bolj zgovorna.

Lalica1, mislim, da je še dovolj časa, da se spoznamo, še je celih čudovitih 6 mesecev pred nami. ;)

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Pomurke - nosečke
20.10.2008 15:02:52   
detelja
Lalica1 cel dan sem nestrpno čakala kdaj boš odgovorila...že sem premišljevala kaj če niso delovale ali ti je pa še bolj slabo in si sedaj jezna ko sam user posted image ...sedaj sem pa ful vesela, da sem ti lahko pomagala...1x me povabiš na kavico pa mal poklepetamo pa bo več kot ne vem kakšne zahvale hehe...ja, tukaj v tej trgovini so res prijazne prodajalke pa dobiš res dosti stvari...res je, da so bolj naravne in zato tudi bolj takega čudnega okusa, ampak se splača potrpet...boš videla čez čas boš rekla, da je najboljša palčka ingver palčka user posted image

Rosi* bomo videli kako klepetava si user posted image

kaj če bi se me pomurke nosečke enkrat dobile nekje na eni kavi??...edini problem je nam nekaterim bolniškauser posted image  pa bi se vseeno dalo za kakšnim ovinkom v lokalu zmenit user posted image



_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Pomurke - nosečke
21.10.2008 10:47:41   
Lalica1
Malo pišem, da nas obdržim na prvi strani...user posted image

Sem imela danes pregled in smo poslušali srček. user posted image  Naslednji teden pa že moram na NS, drugače bo prepozno.
Ker se v službi zadnje čase ukvarjam z raznimi boleznimi in stanji (CP, Avtizem,...) me je kar malo strah za dojenčka. Ne morem si pomagati, da me ne bi skrbelo. Prav neprijeten občutek je. Upam, da bo vsaj NS malo razbila moje strahove, čeprav se večina bolezni pokaže šele nekaj mesecev po rojstvu.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Pomurke - nosečke
21.10.2008 13:21:57   
wii
Jaz sem pa včeraj opravila 3D/ 4D UZ in je bilo user posted image user posted image user posted image , uh, je bilo lepo gledati, kako se je  mali skrival, pa brcal, pa ni se  želel pokazat. Imam vse na DVD-ju in sem gledala že ene 10x od včeraj.   user posted image  Če pa si ne morem pomagati. Glavno, da je vse ok in smo pomirjeni.

Ja, čisto razumem te tvoje strahove Lalica1. Ko sem bila prvič noseča, sem še delala v bolnišnici, z bolanimi otroki, tudi novorojenčki in nedonošenčki. Včasih si nisem mogla pomagati in sem samo tuhtala, kaj pa če se to zgodi meni, mojemu otroku.... Uh,  je bila vmes kriza. Ker sem videla in doživela stvari, ki niso glih za nosečnico. Pa mi je potem enkrat moj rekel, če si bom to vse jemala k sebi, bo še resnično kaj narobe. Naj pustim službo v službi, zaupam v sebe in svojega otroka in verjamem da bo čisto vse ok. Seveda je bilo vse v redu, ampak kaj si moremo mi ženske, če preveč tuhtamo  user posted image .

lp

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Pomurke - nosečke
21.10.2008 13:27:53   
Rosi*
Pozdravljene punce,

sem ravno brala wii, da je bila na 3D UZ. Po eni strani tudi mene mika, po drugi pa priznam, da me ti UZ malo motijo. Ker res otroka že prej celega pregledajo, prej ko se rodi. Po eni strani je super, veš da je vse ok, po drugi se jaz zanesem na svoje občutke, če so ok pol je z user posted image  tudi vse ok. No kar tudi z mojim nočema vedeti je spol. Upam, da na UZ ne bom sama skapirala kaj bi lahko bilo. Pač želim si presenečenje ob rojstvu.

Tako da, kot je že wii napisala, punce ne preveč tuhtati, raje uživajmo. user posted image

(odgovor članu wii)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Pomurke - nosečke
21.10.2008 13:41:08   
wii
V prvi  nosečnosti sem tudi jaz bila čisto za presenečenje, tudi glede spola. Nihče ni nič vedel. Je bilo prav luštno vse tisto vznemirjenje in pričakovanje.  No potem mi je na zadnjem UZ osebna gin. s svojim zelo         " dobrim in natančnim " gledanjem vzela 10 let življenja. Tako, da zdaj pa še samo na sigurno grem pa tudi  firbec naju je imel glede spola user posted image . Pa hčerko želiva malo pripraviti na vse skupaj in v bistvu so to bili moji razlogi zakaj dodatni UZ. Drugače pa res, čudo tehnike ti dan  danes omogoči že skoraj vse.

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?