Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. pa še prav lepa nosečnica si (sicer ne vem katera izmed tistih ki ste ble na srečanju, ampak vse ste res lepotičke
).

najino štručko kar po imenu poklical...iiii...mi je bilo tako lepo, da sem se naredila, da nisem slišala, kaj je rekel, samo da je še enkrat ponovil.
, ki so bile na Trojanah ga že vedo, za ostale pa naj bo še malce skrivnost
Izbor je bil delno narejen že pred nosečnostjo, drugače pa sva se zelo hitro dogovorila kaj nama je všeč in kaj ne. Pa še to, pri imenih sva se izogibala tujim črkam, 3-črkovnim imenom, možnosti pomanjševalnic. Moj dodaten kriterij za fantka pa je še bil, da se mu ime ne konča na A.
! Kaj bo pri naslednjem, pa raje ne razmišljam
.
. Sedaj pa čisto zares imam vse pripravljeno za prihod našega novega člana. Samo še čakam slavnostni čepek ali plodovnico in šibamo v P
vstava: A je še od katere trenutno v medenični vstavi? Moj/a je še vedno, ampak vem, da ima še vedno čas da se obrne. Tudi hčerka se je na glavico obrnila šele nekje v 32.,33. tednu.