|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
2.3.2009 8:08:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko uporabljete besedo NE v komunikaciji z vašim otročkom? Pri meni je NE in to odločen samo takrat, ko me vleče za lase.... (zaenkrat)

enako. In se čisto strinjam s tabo. Jaz temu odločnemu ne dodam še božat. da razpre prstke in me malo poboža (jaz ji seveda rokico držim in vodim user posted image )

Ja, je treba pazit.... sploh pri večjemu. Se pa že zdaj naučiš načina komuniciranja z otrokom. Se spomnim, ko je bil bubi malo večji.... sem se 1x prav zamislila, da mu samo ne ne ne govorim. Sem raje začela z metodo preusmerjanja pozornosti in je dolgo palila pri njemu user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
2.3.2009 8:12:35   
*bubi*
Sem se zdaj spomnila, da som pozabila dobro jutro voščit. Pa še user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bilo vmes treba bubiko zrihtat in nahranit user posted image

Pa eno user posted image  imam.... vašim tudi tak poka v sklepih? Me kar skrbi včasih user posted image  Še najbolj v gležnjih.  Ko telovadiva, ko jo oblačim, če se sama kam upre z nogico... pa nisem groba z njo, da ne bo katera mislila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
2.3.2009 8:15:24   
*bubi*
kožica.... pri bubiju so mi rekli pustit pri miru. In sem. Še pri treh letih mu ni šla čisto dol, pa je rekla, naj samo toliko kot gre, da sploh še ni panike.

Tu so spet različna mnenja.... eni ja, drugi ne. Eni ga pri treh letih k urologu pošljejo, drugi pri petih. Tak da.... po svoji pameti, kaj naj drugega rečem.

Če zdaj za nazaj pogledam.... bi mogoče prej malo več pozornosti temu namenila. 3-letnika že lepo naučiš, da si sam potegne in umije. Če pa pri treh ne gre, pa težko.... tudi otrok vedno manj pusti šarit tam okoli user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.3.2009 8:23:00   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se o glutenu razpisala, pa ne bom več. Mogoče kasneje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.3.2009 9:03:42   
pf
Jutro.
Golf fish mi imamo istega fliperja kot ga ima Jaka. Ampak bom še malo počakala. Piše na škatli od sedem mesecev naprej. Je pa Jaka pravi frajer že. Pravi fant je že. user posted image user posted image user posted image
Lara tvoja babi je pa itak zakon. user posted image
Saraya po mojem termoska zato malo zaudarja, ker se ne da obrisat od znotraj. Pa večkrat tudi, če je prazna ostane par kapljic noter. Itak pa vse zaudarjajo tudi, ko so nove. Kot pravi tudi Bubi.
Me to you kar vztrajaj z zelenjavo. Ne je spustiti ven, tudi če je ne mara preveč.
Me to you jaz sem drugače v DM-u kupila piškote brez glutena. Reče se jim duetto.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
2.3.2009 9:43:25   
*bubi*
Še nekaj bom zagnjavila: tiste, ki imate doma bone DM babybonus, rok za koriščenje se počasi izteka. Bi katera kaj imela? Meni je ful tega ostalo.

Iz knjižice za user posted image :

*Granovita laneno seme
*krema proti strijam-Afrodita
*Kancilija krema za noge
*Calypso goba za nego telesa
*Bubchen milo za otroka
*Avent krema za bradavice + VIA posodica + duda
*Garnier mleko za telo
*Garnier dnevna krema za obraz
*bon za naročnino za revijo Moj malček

Iz 1. knjižice bonov:

*Demeter sojin napitek
*Hipp testenine bolognese
*NUK verižica za dudo
*Tosama vata cik cak
*Calypso baby goba za umivanje
*univerzalna krema za otroke-Solea
*negovalno olje za otroke iz ognjiča-Weleda

*higienski robčki proti hemeroidom
*krema proti strijam-Afrodita

*Brita vodni filter
*otroška knjiga-4 sestavljanke
*Frosch tekoči detergent za perilo
*Persil sensitive tekoči prašek

* http://www.zavod-tamala.si/ - vadba za mamice z dojenčki (žal ni v MB)

Je kateri ostal bon za fotoknjigo? tega pa bi jaz bila ful vesela user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
2.3.2009 10:33:48   
onina
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koliko uporabljete besedo NE v komunikaciji z vašim otročkom? Pri meni je NE in to odločen samo takrat, ko me vleče za lase.... (zaenkrat)
Je bla danes tle ena moja frendica in je med tem, ko sem jaz kuhala mal pazla Laro.... no pa sem mal na ušesa vlekla... v 7 minutah je ene 28krat uporabla besedo NE.... in vedno zelo igrivo,nič strogo....

Ne vem, meni je taka uporaba čist nesmiselna... tko da je otrok dolgoročno sploh ne jemlje resno..... no, vsaj jaz tko mislim....

Enako pri nas. Tudi pri velikem uporabljam besedo NE, le, ko je to zares potrebno. Ko se je mali rodil, kar nekaj časa nismo rekli NE. Npr., ko ga je malce nerodno pobožal ipd., smo raje rekli: Daj raje tako...ali pa Greva knjigico pogledat...v glavnem, smo preusmerjali pozornost. NE je bil le za težke primere.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
2.3.2009 10:54:10   
Jazzy1
Dan.

Jaz mam pa še eno vprašanje povezano z uvajanjem GH. Tamala od petka zvečer ni nič kakala. Prej je pa enkrat na dan imela drisko. A je tako redko kakanje posledica GH oz. na koliko časa je potem nekako povprečje?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
2.3.2009 10:59:01   
onina
Pri nas tudi, odkar dajam banane, ne kaka. Danes je že 4. dan nekakanja...prej pa vsak dan kakal...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
2.3.2009 11:00:08   
*bubi*
Jazzy, ful različno je. Vsekakor se prebavila prilagajajo novim izzivom user posted image

V takem primeru probaj s kako hrano, ki ne zapira. Hruška recimo, sliva, tudi jabolko...

Pa te mlečne kašice, ki so vse bolj kot ne na osnovi riža, znajo naredit bolj trdo blato.

Ponudi več tekočine. Tudi če zavrača, z vsakim poskusom dobi malo.  

Zvečer, ko jo kopaš, ji malo masiraj trebušček. Čisto rahlo okoli popka, v smeri urinega kazalca.

Saj ko se privadi, bo vse ok user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
2.3.2009 11:00:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Pri nas tudi, odkar dajam banane, ne kaka. Danes je že 4. dan nekakanja...prej pa vsak dan kakal...

banane, korenček, riž, naribana in zoksidirana jabolka.... to vse zapira.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
2.3.2009 11:12:46   
onina
:) že kuham suhe slive

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
2.3.2009 11:17:01   
onina
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

banane, korenček, riž, naribana in zoksidirana jabolka.... to vse zapira.

ma, saj vem, samo ko so banane tako dobre...pa sem vseeno upala, da se bo zdaj zdaj pokakal...pa nič...zgleda, da je čas da ukrepam...po moje, da se bo do vratu pokakal, ko bo dihtaga spustila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
2.3.2009 11:19:12   
Jazzy1

V takem primeru probaj s kako hrano, ki ne zapira. Hruška recimo, sliva, tudi jabolko...

A kar sadje da ji že ponudim? Ki ga pa prej seveda malo zblanširam?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
2.3.2009 11:21:14   
Čarli08

Pri nas imamo podobne probleme. Čakam, da pediater začne delat, da ga pokličem. Ali ne kaka ali pa kaka trdo.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
2.3.2009 11:25:21   
Čarli08
Punce, če vam zavrača npr. sadje, ga potem podojite oz. ponudite mleko? Naš včasih zelo rad poje, včasih pa je cel cirkus. Se mi zdi, da če je lačen, ne bo nič z žličkami, gre prepočasi in noro joka.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
2.3.2009 11:34:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Punce, če vam zavrača npr. sadje, ga potem podojite oz. ponudite mleko? Naš včasih zelo rad poje, včasih pa je cel cirkus. Se mi zdi, da če je lačen, ne bo nič z žličkami, gre prepočasi in noro joka.

Jaz jo podojim še ja, če noče dovolj pojesti.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
2.3.2009 11:39:24   
gold fish

Zanimivo. Samo prvič?

odvisnouser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
2.3.2009 11:40:16   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: simat

glede tekočine pa je takole če otrok poje veliko količino sadne kašice dobi s tem veliko tekočine,diureza je 1 do 2 ml na uro na kg telesne teže.

Od česa pa moj tako trdo kaka? user posted image

moj je tud bolj trdo začel..zdaj ko ima več GH....ni še pretrdo ...

..je pa bil  do sedaj že 2x pokakan....user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 2.3.2009 11:53:48 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
2.3.2009 11:42:33   
gold fish

Pa mimogrede lahko še kaj uštimata, da boš 2x izkoristila user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
2.3.2009 12:48:22   
onina
Ravno mu dajem slive + jabolko in se že napenja v stolčku + smrdi na veliko user posted image . Po moje je samo zavohal slive in se je pokakal...gremo se previt. Zjutraj ob 8.00 sem ga podojila, zdajle ob 12.00 sem mu dala pa 3 suhe slive+malo jabolčka + malo sokca, v katerem se je kuhalo sadje. no, spil ni skoraj nič. bomo videli, koliko časa bo sedaj zdržal brez dojenja.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
2.3.2009 13:34:40   
onina
zdržal pol ure brez joške, potem sem mu naredila še malo pire krompirja+kisla smetana+korenje. Je vse pojedel, potem sem ga še malo podojila. Pa vmes se je še 2x pokakal.
No, danes se je pa že prevalil iz trebuha na hrbet. Zdaj obvlada oba položaja user posted image . Bo treba bolj mirkat, da ne bo s kavča na tla pristal...kje so pa vaši malčki - na tleh ali na kavču ali kje?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
2.3.2009 13:45:22   
gloria
...ojla...mi smo spet spali 7 ur v kosuuser posted image user posted image user posted image enkrat papali in spet tri urce spali...sem se že ponoči budila če je vse okuser posted image user posted image user posted image ker nisem navajena tolko spat..
...zdej smio iz sprehoda,za branje nimam časa ker greva papat...lep danuser posted image ....

Ali jaz lahko dam GH(zelenjava trenutno)kolk bi on želel,ali ne ker smo tek na začetku?Se mi zdi da tistih par žličk je njem premalo,in kr išče šeuser posted image ....

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
2.3.2009 13:46:41   
gloria

zdržal pol ure brez joške, potem sem mu naredila še malo pire krompirja+kisla smetana+korenje. Je vse pojedel, potem sem ga še malo podojila. Pa vmes se je še 2x pokakal.
No, danes se je pa že prevalil iz trebuha na hrbet. Zdaj obvlada oba položaja user posted image . Bo treba bolj mirkat, da ne bo s kavča na tla pristal...kje so pa vaši malčki - na tleh ali na kavču ali kje?

....na sedežni ali pojstli če sem zraven....drugače pa na tleh....

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
2.3.2009 13:47:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

A kar sadje da ji že ponudim? Ki ga pa prej seveda malo zblanširam?

Ja, saj s sadjem se (lahko) začne uvajanje. Pravzaprav s sokcem - evo, že slivov ali jabolčni ali hruškov sokec bi pomagal.
Če boš dala jabolka, pa res malo podušiš.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?