Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:01:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,zakaj ima termovka tak vonj po postanem pa redno jo čistim,sproti svežo vodo nalijem,pa še kar... Ne vem sicer kakšno imaš, ampak nekatere termovke (al pa kar vse) se dajo razšravfat-tak da osrednji del ven vzameš in lahko, da ti je voda tja vmes prišla pa tisto smrdi. Ne vem...poglej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:13:58
|
|
|
|
ključek
|
gledam gospodinje pol pa aja aja...........smo spet bili zgodnji........bodite pridne, se tipkamo........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:15:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V takem primeru probaj s kako hrano, ki ne zapira. Hruška recimo, sliva, tudi jabolko... A kar sadje da ji že ponudim? Ki ga pa prej seveda malo zblanširam? Jaz zaenkrat vse zavrem-jabolka za minutko, hruške, sploh trše, par minut in večkrat zraven vržem še kakšno suho slivo al pa marelico (seveda brez žvepla ), na koncu pa zmiksam z malo kuhalne vode. Jaz sokcev nisem uvajala ampak direkt sadje. Aja, pa suha marelica oz. sliva (ki je zaenkrat Lovrovo najljubše sadje) povzročata, da kaka 4x na dan neko srednjo gostoto, prej, ko je pa samo mleko pil, je pa kakal 1x na dan. Pa tudi banano dobi vsake 2-3 dni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:16:21
|
|
|
|
gold fish
|
...naš pikec pa zgleda rad meseka papa .... je danes dobil kurjo juhico z mesom, korenčkom in rižem ...sem vse zmiksala in je lepo jedel.... Pa nič am nisem not dala za malico dopoldan pa je imel jabolko in malo banane....... sama jabolka mu ni najbolj šla..je bla malo kisla , pol z banano je pa šlo..... bom mu zdaj probala še keks not zdrobit....zadnjič ni hotel jesti.... popoldanska malica je bila pa hippova mlečna kašica.... ..sedaj zvečer pa flaška ....no v grobem so to trije obroki GH...... problem je samo takrat, če je treba kam it, pa da se ritem poruši...pol pa ni tak kot je zgoraj napisano...ampak se prilagajamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:17:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Golf fish ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:17:39
|
|
|
|
gold fish
|
...ne preveč čvekat, da ne bom rabila dosti brat.... ...grem se zdaj malo k mojemu cartat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:18:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Golf fish ... kaj sem kaj spregledala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:19:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Golf fish ... kaj sem kaj spregledala že kapiram ...golf .. ..no sicer ga pa rada igram
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:20:05
|
|
|
|
gold fish
|
čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:21:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jaz sem šele zdaj opazla (sej sm ful smotana pišuka), da pirina kašica od Milupe, katero ji dajem od četrtka in jo ma fuuul rada, vsebuje GLUTEN!!! Pa baje da ni dobro to pred 8. mesecem dajat. Sam sem malo gledala in edini žitne, ki nimajo glutena so od Holle-ja, ki je pa enkrat dražji. A ste ostale tud pozorne, da je gluten-free?? Zakaj ji pa riževe ne daješ? Ta nima glutena.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:24:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo.................mi smo bili pa zjutraj od 8-12 brez elektrike............ .............mi pa steklokeramično ploščo............mikrovalovno...........tako da sem samo zmetala stvari skupi in sva šli k babi........ .......še dobro, da je blizu doma..........drugače ne vem, kaj bi naredila........bi šla pred hišo zakurit ogenj in pogreti vodo........... aja, pa še to...........avto v garaži, garažna vrata pa na štrom............to je blo tud zanimivo vidit, kako jih odpiram........ ...mi je nekak znano to odpiranje vrat si ti tudi imela podobno "akcijo"? ...ja lani ko sem že itak zamujala na pregled k gineklogu,pa v tistem ključnem trenutku zmanjka elektrike ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:28:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: pf Golf fish ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:29:05
|
|
|
|
gloria
|
...jaz tudi grem ....nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:38:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jaz sem šele zdaj opazla (sej sm ful smotana pišuka), da pirina kašica od Milupe, katero ji dajem od četrtka in jo ma fuuul rada, vsebuje GLUTEN!!! Pa baje da ni dobro to pred 8. mesecem dajat. Sam sem malo gledala in edini žitne, ki nimajo glutena so od Holle-ja, ki je pa enkrat dražji. A ste ostale tud pozorne, da je gluten-free?? Zakaj ji pa riževe ne daješ? Ta nima glutena. Saj ji jo, ampak ji ni tako všeč kot pirina. Sem pa pol šla dans v BC in kupila od Holleja neko proseno brez glutena in pa eno sadno brez glutena. In mleka seveda, zaradi alergije. Bom poročala kako so ji te všeč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 21:39:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
Jaz tud zdaj grem. Mam nočno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:00:11
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:01:27
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem bubana,me je angina obiskala pa niti časa nimam it k zdravniku.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:04:20
|
|
|
|
leda
|
jaz pa sem bubana,me je angina obiskala ma to je grozn. sem jo mela v šestem mescu nosečnosti. še zdaj se spomnim, kako se zbirala slino in zbirala pogum za požiranje...drži se.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:06:08
|
|
|
|
leda
|
jazzy in ostale, me veseli, da vas zabavam v teh sladko grenkih časih. si bom nekam spejstala vaše komentarje. morda mi še prow pridejo, če se bom kdaj naveličala svojega malega sveta sodobne vizualne umetnosti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:19:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer.... malček sem vas prebrala mah.... jst nimam nobenga frej cajta lepo bodite nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:23:13
|
|
|
|
arabela*
|
nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:32:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem bubana,me je angina obiskala pa niti časa nimam it k zdravniku.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:33:12
|
|
|
|
gold fish
|
..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 2.3.2009 22:35:05
|
|
|
|
Marsy
|
Prov nič se mi ne da. Pa sem hotla. Tko da - lahko noč .
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?