Teyla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: valek Kak se držiš Patrisha?? mene malo mišice povsod bolijo ko sm se čist pretegnila včeraj na jogi glih je popustil en popadek.. morem povedat da ja, prej sem se sprasevala kak je to, TAKOJ VES no vsaj jaz, ko me spredi tak svinsko zvije pulz mi naraste, dih mi zastane in pocasi neha.. e to je to - vrjetno. Drugace sem super, studiram da se treba kaj pospravit, da se ze spicim, da bo moj mel lepo doma . Sonceka mate? no pr nas sicer nekaj sveti, ampak bolj svohno, se nekaj oblaci Se eno vprasanje, tiste ki ste ble klistirane, a ste mele obcutek, da vam je to pojacalo popadke al ne? Jap, popadki se pojalčajo oz pojavijo, če jih nimaš. Ne deluje pa na vse enako. Pilotgirl jaz bi na tvojem mestu poklicala svojo G in vprašala kako pa kaj. Ali pa se greš pokazat v P, če se ne motim na začetku spadaš še tja. Ni dobro, če ti šivi popokajo, ker lahko pusti brazgotino oz se ne zaceli lepo. Tak da kar pogumno in poklicat čim prej. Moji še zdaj niso odpadli, se še kar držijo, pa je točno 2 tedna od poroda. meta21 tudi meni je patronažna rekla da naj počakam dva tedna s prvim sprehodom. Pa sva vseeno šla ven 3 dni nazaj za 15 min. Je bilo prelepo in pretoplo, da bi zamudila. Dober vic, btw. Men je sodelavc rekel, da mu je mama enkrat rekla, če bi moški rojeval, bi bla bolnica za vsakim vogalom. Se mi zdi, da zadeva čisto drži. Vprašanje za izkušene: Teja ima ful suho kožico na rokicah in nogicah. Jo mažem po umivanju z oljem, ampak ne pomaga. A je to normalen pojav al katera priporoča kakšno kremico, ker zgleda olje ne pomaga?
|