|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
2.3.2011 12:26:30   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

dej men prosm slikce na mail posl..k mi teh albumckov na RR ne odpira zmer user posted image  danke *

jih dobiš kar po SMS-ju. user posted image user posted image

Kako si mi ti kaj miška moja? A se faksaš? Jaz se in je kar nekaj dela. Da se pohvalim danes sem dobila od prof. fuuul lepo pohvalo za seminarsko evo jo kar copypejstam, ker sem ponosna ko pav... user posted image user posted image user posted image user posted image :
"Izjemna naloga. Tako dobre naloge že dolgo nisem prebrala. Čestitke! Kar tako dalje. " 
Vičipiči, dej ko boš kaj v Lj se javi, oziroma da se kje v naprej zmeniva, da te mal vidim... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.3.2011 12:28:01   
ledenka
a me bosta zraven povable user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.3.2011 12:32:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ITAK! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bomo šle v Zvezdo na tortico? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.3.2011 12:43:04   
aqua77
Ajsi, nekaj bi te pobarala. user posted image

A veš mogoče, kje se da dobiti kakšno res lepo postelnjino za otroške posteljice, tisto okoli proti vetru in udarcem, pa kovterček, baldahinček...
Sem mal gledala v BC pa mi ni nič všeč user posted image , trgovina Buši se je zaprla pred novim letom, tam vem da so imeli. Se mi ne da do Udin vozit, sem mal bolj komot sorte. Sem mislila, da bi kar po netu naročila, če ne bom našla.

Te sprašujem, ker vem, da si imela ti te stavri glede opreme kar lepo naštudirane... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.3.2011 13:28:23   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ITAK! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A bomo šle v Zvezdo na tortico? user posted image user posted image

jaaaaaa :))))

d stare trenutke podozivimoo :))))

kdaj bos ti v lj.. (jz zdej v marcu lahko tork,sreda,cetrtk po 19:oo)-k mam fax do tkrt
drgac pa kaksn petk?

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.3.2011 13:31:45   
viČipU

"Izjemna naloga. Tako dobre naloge že dolgo nisem prebrala. Čestitke! Kar tako dalje.

kej druzga sploh prcakujem od tebe ne user posted image user posted image user posted image

sploh pa zdej bo se tok boljs k mas se ene mozgane not v seb user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna si user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.3.2011 13:52:43   
ledenka
aquič, jaz sem kupovala tule:
http://www.zibka.com/si/naslovnica/
in tule
http://www.galeb.eu/

nimajo lih neke pametne izbire, so mi ikea posteljnine za male bolj všeč, ampak tam je čudna dimenzija.

uf, časovno men najbolj paše od 5h do 7h user posted image  potem pa po 7.30, prej ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.3.2011 17:51:09   
~Biba~
aqva user posted image user posted image to pa je bilo dobro presenečenje...a sta že kaj nakupila za punčko? pa ime, ipd? ta fantič bo nagajiv, ti povemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
2.3.2011 17:51:37   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

"Izjemna naloga. Tako dobre naloge že dolgo nisem prebrala. Čestitke! Kar tako dalje.

kej druzga sploh prcakujem od tebe ne user posted image user posted image user posted image

sploh pa zdej bo se tok boljs k mas se ene mozgane not v seb user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna si user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kake strelašuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.3.2011 11:25:53   
aqua77

aquič, jaz sem kupovala tule:
http://www.zibka.com/si/naslovnica/
in tule
http://www.galeb.eu/

nimajo lih neke pametne izbire, so mi ikea posteljnine za male bolj všeč, ampak tam je čudna dimenzija.

uf, časovno men najbolj paše od 5h do 7h user posted image  potem pa po 7.30, prej ne.

Ajsi, hvala za linke. Sem že pri galebu naročila celotno postelnjino in tekstil za otroško sobico, mi je bil bšeč komplet medo s pentljo in seveda v svetlo plavi varijaniti.... user posted image user posted image user posted image

Hvala še enkrat za pomoč in če imaš še kakšen uporaben link za kakršne koli druge stvari se priporočam... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.3.2011 11:31:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

aqva user posted image user posted image to pa je bilo dobro presenečenje...a sta že kaj nakupila za punčko? pa ime, ipd? ta fantič bo nagajiv, ti povemuser posted image

Ojla Bibek,

je kar blo veselo... user posted image user posted image user posted image  za punčko še ničesar nisva kupla. Sem mojemu za RD kupila samo en mičken body na katerem piše: "moj ati je zakon" in še tega sem v temno modri barvi izbrala, ker mi nekako ni potegnlo na roza, kot da bi imela nek šesti čut. Upam samo, da se niso spet zmotili... user posted image user posted image user posted image  No tudi če so se, naše težko pričakovano dete ne bomo vrnili!!! user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj ti? Kdaj bo spet akcija? Počutje? Če želiš ti na ZS pošljem kontakt od bioenergetika kjer sem bila jaz, predno sem naravno zanosila. Škodvat ne more... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.3.2011 10:39:20   
ledenka
jutro user posted image  

kako smo? petek jeeeeee user posted image  

user posted image

alko margarita za borke, za nosečke in po želji pa brezalko user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.3.2011 13:59:33   
Klarilu
dan

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.3.2011 14:16:26   
~Biba~
ledenka hvalaaaa:) danes je pravi dan za potepanja in kofetkanja..ju3 bo še pa lepše vreme.

klarilu dan dan danuser posted image

akvica ženske in intuicija...nre precenljivo, za vse ostalo je tu mastercarduser posted image
drugače o akciji se ne ve kdaj bo ...naj bi bila naslednja drug mesec...a moj mče puško v koruzo...tako da očitno rabiva malo pauze..kontakti od bioenergetika pa zmeraj prav pridejo...več na ZSuser posted image

uživajte vikend

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.3.2011 20:20:22   
viČipU
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.3.2011 22:09:04   
ledenka
akvič, daj še meni tole cifro na zs prosim user posted image

biba, gonal so le resni hormoni, je fajn mal premora med 2 jemanjema

kuki user posted image   kaj pa odštevaš?

larilu, greš na tekmooooo user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.3.2011 22:29:21   
Klarilu
ajsi jaaaaa upam da si moj bratec ne bo premislil k drugače bom šla pa sama,pol me bodo pa itak tam dragonsi vzel za svojo k se bom drla na ves glas :D bomo videl ......

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.3.2011 22:31:03   
ledenka
boš maskota user posted image  sploh če jim pokažeš, kaj si narisala, dobro jeeee user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.3.2011 22:40:32   
gigi1
Lupčke drage moje user posted image
Me je Ajsi danes malo zbezala user posted image
Posipam se s pepelom in vedite, da vas (precej pogosto) berem in mislim na vas.

RVI user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.3.2011 22:43:02   
ledenka
se nam kolca user posted image  

ampak za kavo se bova pa res zmenile, ti pridem M pokazat, kak fantina je že. samo da se malce ogreje, da smo lahko nekje zunaj!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.3.2011 22:43:39   
Klarilu

boš maskota user posted image  sploh če jim pokažeš, kaj si narisala, dobro jeeee user posted image

eno slikco so že vzel za svojo user posted image user posted image ta drugo pa še niso opazil user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.3.2011 22:44:38   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lupčke drage moje user posted image
Me je Ajsi danes malo zbezala user posted image
Posipam se s pepelom in vedite, da vas (precej pogosto) berem in mislim na vas.

RVI user posted image user posted image user posted image

žižek moj glih ta teden sem pisala da te pogrešamuser posted image kako si?vredu? RTM

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 4.3.2011 22:45:13 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
4.3.2011 22:48:52   
gigi1
Klarilu lubek viš, to sem pa zgrešila. Ste že načvekale tolk v zadnjem tednu user posted image  user posted image  user posted image . No, zadnje dni res priznam, da nisem utegnila. Če imam le čas, vas pa vedno preberem user posted image

Ajsika deal, sam, da se mal ogreje. Tale zima se mi je že zanohtala user posted image . A jo bo kdaj sploh konec user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
4.3.2011 22:56:15   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

eno slikco so že vzel za svojo user posted image user posted image ta drugo pa še niso opazil user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
4.3.2011 22:59:59   
ledenka
zime imam tudi jaz že dost. je že marec, za božjo voljo, hočem na kolo, pospravit plašč in zadihat!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

vedeževanje
danuska

Ali poiščete kdaj pomoč oziroma nasvet vedeževalke?

ja večkrat (9%)

ne še nikoli (66%)

občasno (25%)

Število vseh glasov: 80

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!