|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
23.2.2011 13:52:51   
Klarilu
she will be a jungle girluser posted image user posted image user posted image user posted image sam še tarzana rabuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
23.2.2011 15:30:38   
ledenka
sem se koj na depilacijo naročila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.2.2011 8:39:31   
viČipU
ajsi pa ne no.. lej kok je mrzl... rabis dlake user posted image user posted image user posted image user posted image

babe moje...
user posted image

evoo .. user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.2.2011 9:04:40   
Klarilu
je mrzlo sam raj pustim da me  zebe k pa da mam dlake :Duser posted image

kdo me čaka za tistimi vrati?mam 3 osebe k bi jih želela dobit tko v reality,itak pa moja skromnost ne....... user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.2.2011 9:05:47   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

kdo me čaka za tistimi vrati?mam 3 osebe k bi jih želela dobit tko v reality,itak pa moja skromnost ne....... user posted image user posted image

tm te caka kr si zazelis :)) sam vrjeti moras v to user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.2.2011 9:45:58   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

tm te caka kr si zazelis :)) sam vrjeti moras v to user posted image

to si pa tko lepo napisala da ne morm nč kej packastga napisatuser posted image ehhh ja sam kaj čš k nisem optimist zaseuser posted image user posted image user posted image user posted image ok zdej mi povej pa naslov do teh vrat,bom v garminu naštimala pot do tja user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.2.2011 10:07:34   
ledenka
jutro user posted image  

mmmm, ziher je za temi vrati ena velika, mehka, topla postelja... zaenkrat sam to sanjam user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.2.2011 10:18:15   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  

mmmm, ziher je za temi vrati ena velika, mehka, topla postelja... zaenkrat sam to sanjam user posted image

aha ta glavn del pa spustiš a ne,nočš povedat kdo pa čaka gor na tej pojstliuser posted image user posted image user posted image te nima bit kej sram ti kr povejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
25.2.2011 16:07:00   
ledenka
a danes pa naša tema sameva? user posted image  

M je bolan in se samo stiska k meni... kar neki jamra, vročine nima.

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
25.2.2011 23:28:20   
Klarilu
bošček mali M.,sem videla da si napisala da ma drisko pa to,bošček maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
26.2.2011 0:09:35   
viČipU
user posted image

bošček mali M.,sem videla da si napisala da ma drisko pa to,bošček maliuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
26.2.2011 10:43:51   
ledenka
hvala za pikepoke!

M še ni ok, je driskal pa kuhal ponoči, ampak upam, da gre na bolje user posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
26.2.2011 17:02:58   
viČipU
lhk d ma kaksn virus, tko k sm ga jz mela

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
27.2.2011 9:22:55   
viČipU
jutro

ajsi kako M?

< Sporočilo je popravil viČipU -- 27.2.2011 9:23:18 >

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
27.2.2011 14:13:05   
ledenka
je boljši, ni pa še ok user posted image  bo že, vsaj še jutri bova doma...

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
27.2.2011 14:55:44   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

je boljši, ni pa še ok user posted image  bo že, vsaj še jutri bova doma...

no sam d gre na boljsuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.2.2011 10:28:21   
Klarilu
jutro!
i'm in bad mood, mi je tašča že zjutri navse zgodi zatežilauser posted image tko da če ktera pozna kakšno fajn punco k skoz kuha,pospravlja (tud če dela od zjutri do večera in pride šele ob pol 23. domov)pa da ima veliko in debelo denarnico in bi še delala na njivi,naj mi javi njeno št. da ji poturim mojga pa njegovo whole familyuser posted image dam še mašnjo okol tko da ve kr s ciframi na planuser posted image

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.2.2011 13:42:28   
ledenka
klarilu, bi tvoji tašči enga user posted image  babjega privoščla, pol bi te komaj znala cenit user posted image

M je boljši, upam, da tako tudi ostane... hvala za dobre misli, je pomagalo! user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.2.2011 14:33:33   
~Biba~
klarilu...tako punco poznam...ti ja iščeš mojo taščouser posted image

ledenka pikepoke za malega M...upam, da ga ni preveč izčrpalo, pa da bo za letos dovolj

vičipu hvala za mirakl duriuser posted image vsak dan si predstavljam kaj drugega za njimi..so res   vre duuser posted image

ostale babnice, pa lep pozdravček...skuhajte si nekaj...čajček, kafe, kapučin..men se danes ne da kuhatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.2.2011 16:34:02   
aqua77
KU, KU... user posted image

Vas sam na hitro pozdravim, ker sem čisto v gužvi... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.3.2011 6:40:41   
Klarilu
jutro!
Bibek ni važn dej ti jo kr k men pošlji dej nouser posted image k mislim da bom jaz tuki gor postala drugi S. Plut,k take vn mečejo da obup,....včeri se mi je tast upal rečt da zanemarjam otroka,ker k sem v soboto iz šihta prišla in nisem začela kuj pospravljat a neuser posted image tko da ja mislim da bo na konc Plut še angelček proti meni izgledaluser posted image user posted image user posted image
Ajsi super da je moj mali pikec že boljš,bejbe vi ne morte vedt kolk ma pikec lepe učkeuser posted image to je pa tok lep fantek da res,mami dost dela te bo čakaluser posted image
jaz  pa mal pogrešam Gigi,Špelco,Jazzi,za Lunco morm spet kej ušpičit pa bo prišlauser posted image amm,miklaromček,jah punce pa še vas je sam nobene tle goruser posted image sej nismo tok slaba družba sam mejčken nora kar pa ni slabo kajne (to zase mislim da ne bo ktera mislila da jo žalimuser posted image )user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.3.2011 9:59:14   
ledenka
jutro user posted image  spet v službi, HB user posted image  pa popoldan grem k frizerju in na nohtke, po M gre varuška in gresta skupaj na telovadbo user posted image  

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.3.2011 11:26:06   
aqua77
Mi smo bli pa včeraj na Morfi. user posted image  Je blo dete tako živahno, da smo ga najprej ene 10 minut samo gledali, ker ga G ni mogla zmerit, ker se je tako kobacalo. Potem smo pa izvedli meritve, vse ok. Se mi je kamen odvalil od srca, ker me je kar malo skrbelo.

Pa namesto punčke bomo fantka meli, ker nam je vmes od NS še lulček zrasel.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Mož je skor poču od ponosa, sej ne da punčke nebi bil vesel, sam me je non stop prepričeval, da bo sigurno fantek, kjub napovedim na NS. In je imel kar prav. user posted image  Pol smo šili pa še nekaj fantovskih pajackov v nežno modri barvi nabavit. user posted image

Zmereli so mi tudi sladkor in je ok, pritisk tudi ok. Kile grejo počasi gor, kar naj bi blo tudi ok. user posted image

No to je poročilo iz MF. Čez 1 mesec 07.04. imamo 3D4D UZ in je rekla G da si bomo takrat še več časa vzeli in pogledali naše dete. Dobila sem dve slikici obrazka, ki jih bom dala kasneje v albumček. user posted image

Vsem pa en lep pozdravček iz vetrovne obale... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.3.2011 12:12:39   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mi smo bli pa včeraj na Morfi. user posted image  Je blo dete tako živahno, da smo ga najprej ene 10 minut samo gledali, ker ga G ni mogla zmerit, ker se je tako kobacalo. Potem smo pa izvedli meritve, vse ok. Se mi je kamen odvalil od srca, ker me je kar malo skrbelo.

Pa namesto punčke bomo fantka meli, ker nam je vmes od NS še lulček zrasel.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Mož je skor poču od ponosa, sej ne da punčke nebi bil vesel, sam me je non stop prepričeval, da bo sigurno fantek, kjub napovedim na NS. In je imel kar prav. user posted image  Pol smo šili pa še nekaj fantovskih pajackov v nežno modri barvi nabavit. user posted image

Zmereli so mi tudi sladkor in je ok, pritisk tudi ok. Kile grejo počasi gor, kar naj bi blo tudi ok. user posted image

No to je poročilo iz MF. Čez 1 mesec 07.04. imamo 3D4D UZ in je rekla G da si bomo takrat še več časa vzeli in pogledali naše dete. Dobila sem dve slikici obrazka, ki jih bom dala kasneje v albumček. user posted image

Vsem pa en lep pozdravček iz vetrovne obale... user posted image

jeeeejjj user posted image user posted image user posted image

kok sm pa vesela user posted image user posted image  dej men prosm slikce na mail posl..k mi teh albumckov na RR ne odpira zmer user posted image  danke *

bos zdej obdana s fantici user posted image user posted image  tko d ni vrag d bo mogla se ena pupika padit user posted image user posted image user posted image  

Klarilu.. cez en uhelj not pa cez druzga hit vn spust user posted image user posted image
Ajsi.. vazicka user posted image user posted image  sej prav... sam slikca nohtkov ti ne uide user posted image user posted image
Biba.. a se ti dons ze da kuhat? user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.3.2011 12:23:11   
ledenka
Aquica user posted image user posted image user posted image  super, da je vse ok user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image  za pobčka! dobro, da nimate roza vozka user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 2.3.2011 12:24:32 >

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Mleko

Katero mleko vam najbolj ustreza:

Milbona (Lidl) (5%)

Milfina (Hofer) (8%)

Ljubljanske mlekarne (alpsko,..) (58%)

Pomurske mlekarne (tuš, olimp,...) (6%)

domače oz. kupljeno na kmetiji (14%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!