|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 12:45:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pa kaj spet vlačite barbs na plan. Kerensa pa seveda neumestne pripombe anonimne ne bo pobrisala čeprav ne sodi v temo. Se ve zakaj. Grdo!

Kerensa neumestne pripombe ni pobrisala zato, ker je do sedaj spala. Zdaj, ko je pa vstala, je pa ne bo pobrisala zato, ker ni do sedaj še ničesar pobrisala (ali spreminjala), pa čeprav bi bilo pametno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 13:11:24   
pina-1
Kerensa. Človek, ki za drugega dobro dela, je vedno kritiziran in spljuvan od drugih. To pa zato, ker so vsi ostali nevoščljivi, ker sami nečesa niso naredili. Najlažje je kritizirat in pljuvat od doma. Tako je si nekateri predstavljajo dobra dela.

Ti si lahko samo ponosna sama nase in na svoja dejanja. Naj ti bo pa vsa situacija v poduk, da je zate bolje da stvari odslej gledaš od daleč, pa čeprav ti bo hudo.
Jaz sem se tudi tako izučila.

Veliko nas je ki te nepoznamo, a te spoštujemo in cenimo. Ostani taka kot si, ker si taka najboljša in vzor mnogim- dobrim in tistim ki nergajo.



_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 13:15:16   
Anonimen
Stvari ne bom gledala od daleč.
Ko bom komu želela pomagati, mu bom (kakor sem že napisala). S to razliko, da tega ne bom napisala (najverjetneje). Brez podpore portala bo pomoč seveda bistveno manjša, ampak bolje nekaj kakor nič. Vsaj tako jaz mislim. Tisti pa, ki so bili tako ali drugače proti "javnemu obljavljanju" akcij pomoči, naj se pa zavedajo samo tega, da pomoči sicer niso prekinili, ampak krepko zmanjšali. Kajti če se za pomoč ne ve "javno", je zagotovo manjša, kakor pa če bi se vedelo.
Naj zaspijo z mirno vestjo in mislijo na to, da so nekomu (ne vem, kdo bo naslednji, ki bo potreboval pomoč) zmanjšali pomoč najmanj za polovico, če ne še za več. In zakaj? Naj si vsak najde svojo razlago, če že ni kristalno jasna.

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 16:23:02   
Anonimen
Ah daj no, to tvoje svetobolje. Zdaj te imam pa že jaz zadosti, pa se do zdaj nisem spuščala v debate. Ravno to so ti hoteli povedati. Kakšna pomoč za polovico zmanjšana? Spet prevračaš krivdo na nekoga drugega, sama pa si zakuhala vse in še več. Še dobro da ne veš kaj kroži po ZS. Ustavi se punca. Če rabiš pomoč, jo pa poišči -saj veš kje - to si svetovala že mnogim drugim.  In ne *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke) teme do konca , če so jo že druge. Ampak ne; ti boš spet napisala, da tega nočeš in da so drugi krivi. Lepo ti je neka prej povedala, da če hočeš delati dobro delaš to ne glede na vse. Če te kdo pljuva ali hvali.  Ampak ti želiš izključno in samo, da te hvalijo.Čeprav ga *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke). In spet si napisala, da si bila utrujena in da zato nisi pisala, brisala, karkoli.
Ja, vemo , da si utrujena! In nihče ti ni nikoli nič oporekal . Čeprav bi bila lahko malo manj, ker jih je še najmanj deset hotelo pomagat, peljat, delat....pa nisi dovolila, zdaj pa jamraš, da si zmatrana....
Pa še to - sama tuliš in izpostavljaš, da si vse kuverte oddala, da si vse prepeljala in da lahko punce preverijo. Kdo je sploh dvomil? Mogoče ti sama? Le zakaj? Umakni se, preden pregloboko padeš.

In ovce bodo skup stopile in te podprle in ploskale. Tebi bo pa potem lažje. Izi bizi.



< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 13:02:33 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 304
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 16:31:25   
daria78
Oh, my God!!!! user posted image  Pa saj to ni res!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 305
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 16:35:12   
sonchica
iz muhe ste naredile slona .... 

_____________________________



(odgovor članu daria78)
Neposredna povezava do sporočila: 306
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 16:42:38   
Strawberrie Cherrie
KERENSA: Ok, spoštujem tvojo odločitev -> če ti misliš, da je bolje, da odstopiš od moderatorstva - jaz te podpiram...samo ne vem, če se bo našu kdo, ki bo tko nesebično ravnal. in se trudil, kot si se ti -> v glavnem, brezveze, da ti nekaj skačem po glavi, so ti drugi dovolj - ok, NEVERMIND...
Samo prosila bi te, če še maste kakšne stroške itd, PROSIM JAVI MI NA ZS št.TTR, da lahko tudi jaz pomagam -> namreč lahko samo z denarjem in kakšnega tisočaka človek 'kamot' pogreša za dober namen -> 100% imate še kakšen strošek s to dobrodelno akcijo - benz?, oz.kaj ostalega?????

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 17:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:11:18   
Barbs
user posted image  

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 309
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:12:20   
yoana
No pa da še jaz pristavim svojo skledico.Da se vse ANONIMNE ratkrijejo to kar pa je ta anonimna napisala pa že presega vse meje dobrega okusa.Pa zakaj se ne pokaže *** (tri neprimerne besede izbrisane s strani moderatorke)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 13:03:42 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:13:46   
yoana
Ja barba papa(Barbs) a se ti še upaš priti gor,jaz se na tvojem mestu nebi?

(odgovor članu yoana)
Neposredna povezava do sporočila: 311
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:13:58   
Anonimen
Ne *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke) nati, raje se prijavi pod svoj nik, če imaš jajca.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 13:04:21 >

(odgovor članu yoana)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:17:07   
Barbs
Lej, vsem, kdorkoli ni mentalno prizadet, je jasno, po številu tvojih objav, da si se  NA NOVO prijavila izključno zaradi gnojenja.

A nimaš kompostnika doma? user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 313
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:17:24   
Lory
Po moje pa bi Barbs rada prevzela moderatorstvo na dobrodelnosti, ko se takole lepo smejčka.

Pa kr dost se rada smejčka (drugim v fris namreč)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:17:32   
Lusa
Zdaj bi pa še tudi jaz nekaj dodala mi včeraj ni delaL INTERNET..Počutim se krivo ,saj ste ravno zaradi naše princeske Ajše odprli to temo in glejte zdaj ,kaj vse se dogaja.

Kerensa ,res sem ožaljena ,besna ,jezna in marsikaj drugega še.Kot veš ,smo se v soboto zvečer ob 19.25 slišali in si rekla ,da se stavita na avtobusni postaji v Gornji Radgoni ČEZ 20 minut ,saj sta ravnokar štartale iz Murske Sobote.Takoj sem šla do mojega šefa in ga prosila ,če lahko grem domov in mu razložila situacijo.Takoj mi je dal dovoljenje.Kaj pa vidve naredita medtem ,ko jaz čakam na avtobusni???Me pustita čakat in se kar peljeta skozi križišče.Samo 10sekund;ja 10 SEKUND bi potrebovale ,da se odpeljemo takoj do mene ,saj sem itak domna čisto ob glavni cesti.

Pa ne se zdaj izgovarjat ,češ ,da vama ni delal telefon :saj sta mi v Murski Soboti rekle ,da bosta nedosegljivi in vaju naj kar počakam na avtobusni.Tudi izgovor ,da sta šle po drugi poti ne DRŽI ,saj druge poti ni do Maribora za prit ,kot skozi Gornjo Radgono.

V glavnem moj in prijateljičin trud ,ki je poskrbela za posteljico je šel v nulo.Res hvala vama.Vsaj toliko dobre bi lahko bile ,se stavile za omenjenih 10sekund in povedale ,da ne bosta peljale mojo robo ,ki je bila čisto nova.Jaz pa tako naivna in vas čakam jaz 50minut in potem še je vaju mož čakal 20minut.

Ne potrebujem nobenga denarja in opravičil ,le povem vam ,da ZADNJIČ....

Lep pozdrav vsem RR

Nataša

P.S.malo pozno pogrevam ,a morala sem se izpovedati ,pa če me takoj popljuvate.Zdfaj tudi vedno bolj razumem BARBS ,čeprav ste vsi vi in KERENSA ogromno pomagale pri Ajši ;seveda brez prosjačenja ,da se razume.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 315
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:18:28   
yoana
A si ti mal mem brcnil,če misliš name??????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:27:03   
Barbs
Lusa, res sem želela, da take in podobne zgodbe ne bi zasenčile pomena "akcije". Te pa razumem, da si morala napisat. Nisi edina. Veš koliko puncam je hudo? Nekatere so jezne, nekatere ne vedo, kaj bi od togote...ker so dale sebe v to. Pa zdaj ne jokcajo.

Ampak; je res, da  smo vsaj nekaj naredile skupaj. Tu.

Bodi fajn. Saj smo si vse povedale. Nima pomena.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu yoana)
Neposredna povezava do sporočila: 317
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:30:37   
Anonimen
A tuki se tud o gnoju pogovarjate,če ga ma kdo preveč ga kupim!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 18:48:22   
Anonimen
Karnisa ga prodaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 19:00:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja ja raho, je že vredu.user posted image user posted image Pa saj ti ni treba bit anonimna. Barbs se vsaj ne skriva.


Draga Anonimka! Žal, nisem napisala jaz, ker sem bila v bolnišnici - do sedaj. Imela sem missed abortion. Ne spravljaj se name, če nimaš argumenta. Jaz imam dokaz - odpustno pismo. Piši mi na ZS, pa ti ga posredujem.

Ne počni tega, ker bom zahtevala, da mi povejo, kdo se skriva za anonimno.

TO JE BILO SKRAJNO NEOKUSNO. Malo bi brala tudi druge teme in bi bila vedela, kje sem danes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
18.9.2006 19:32:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 19:55:01   
žužu
kriza...
upam, da nikoli ne bom potrebovala zase ali za moje bližnje pomoči od rr-ja....
če bi se takole pisalo in delalo o meni...saj bi v depresijo padla.
samo upam, da ne bo kdo tega posredoval družini, za katero se je vse skupaj zbiralo.
že v štartu je blo vse skupaj malo zgrešeno in pretirano.
zdaj pa še vse tole...
saj sploh ne vem, na katero stran se naj postavim.
mi je pa lusa dala kar misliti.
oh, saj nimam besed.
barbs, nekako te že prav razumem.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 20:10:22   
Lory
Barbs pač ni všeč njen način izvedbe in do tega ima vso pravico.Tako,da je pljuvanje po njen brez pomena.
IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Aja se pravi to velja samo za vse ostale razen Barbs. Ona pač lahko pljuva po drugih, ker se s tem ne strinja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 20:12:14   
Lory
Vidim da bo kar naenkrat Barbs postala junakinja pri tej zgodbi.
Bravo Barbs.

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
18.9.2006 20:24:33   
Barbs
Prav majčkeno si, draga punca, zamešala vse skupaj.
Junakinje in ostalo svojad. Daj malo premisli in se ne zaganjaj v zadeve, ki jih ne poznaš.
Da ti jutri ne bo žal.

Lep večer ti želimuser posted image


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Lory)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 [13] 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?