|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 2:31:45   
feniks

Ali je še kaj za dodati???

Miren spanec želim.user posted image

_____________________________

edina stalnica v mojem življenju je sprememba

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 7:46:37   
KIRA
fino da sta v redu prispeli in predali "robo". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam poročilo - kaj je blo za cirkusa, pa kako je potekala predaja - če je blo vse o.k.

(odgovor članu feniks)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 8:21:34   
Pilar
IZVIRNO SPOROČILO: nati

Barbs, a ne vidiš da te nobena ne *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke) 5 postov???? Če ne podpiraš trenutne dobrodelnosti se SKENSLEJ OD TUKI!!!! *** (neprimeren stavek izbrisan s strani moderatorke)



Grdo od tebe.Grd stavek.Grde besede. In: če bi se vse vsaj malo poglobile v Barbsine besede, bi razumele, da želi dobro in tudi ona dela dobro. Moje mnenje.

Veseli me, da sta Kerensa in nanka oddali stvari in srečno prispeli domov.





< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:50:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 9:20:14   
brina_3
user posted image user posted image bravo punceuser posted image user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 12:16:08   
liju
Bravo babike!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj ne bote nič poročale, kak je uspela predaja in vrnitev domovuser posted image user posted image user posted image
lp

_____________________________

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 12:21:32   
Anonimen
Samo na kratko, ker še vedno vidim samo napol in grem spat nazaj...

Erdbeere - oprosti, ampak od Štajerske dalje ni šlo čisto nič več po planu. Upam, da si se uspela dogovoriti s Cmokec za prevzem stvari in predajo 23.09. Za potne stroške mi sporočite, koliko dam za gorivo. To je moj strošek. Če ne prej, se 23.09. ustavite pri meni, da Vam dam gotovino.

Cmokec - hvala za pomoč na Bazarju. Upam, da si se uspela karkoli dogovoriti z Erdbeere. Tudi ti imaš povrnitev potnih stroškov pri meni v dobrem.

Jančika - oprosti, ker smo te motili, ampak kljub dobremu namenu nam na koncu ni uspelo. Upam, da nisi imela neprijetnosti. Če si jih, mi sporoči, kako ti lahko to povrnem.

Tanikaa - oprosti, ker smo pozabili nate, ampak na srečo smo se potem le dobili.

Lusa - tebi velja največje opravičilo. Celotno zgodbo, kaj se je zgodilo, dobiš takoj, ko bom sposobna napisati karkoli več. Če si imela kakršnekoli stroške, sporoči, da ti jih povrnem.

Marogica - hvala za mobitel in kavo in za večerno sporočilo.

Mojca - oprosti, ker nas ni bilo, ampak lupinico smo že imeli, poklicati te nismo mogli,... Vse ostalo v poročilu.

Malo po 23. uri sva z Nanko stvari predali. Otroka nas nista čakala zbujena niti nihče tega ni pričakoval. Očka zamude ni zameril, ampak razumel in bil globoko hvaležen. Zahvaljuje se vsem skupaj, ki ste pomagale (Interneta nima), istočasno pa ga nekoliko skrbi za 23.09., kam bo dal še preostalo, ker sva mu že midve z Nanko zapolnili polovico garaže. V službo sploh nisem šla, kakšne pa bodo posledice, če bodo, bom verjetno izvedela zelo hitro.

Na hitro pa še za vse tiste, ki ste bile zadnja dva dneva usmerjene popolnoma negativno - če je bilo to poročanje za Vas polnjenje mojega ega, kaj-pa-jaz-vem-kakšna samopromocija, žalitev družine, kateri smo pomagali in ne vem kaj še vse, potem pri tem razmišljanju ostanite. Meni se je zdelo pošteno, da ljudje, ki pomagajo, vedo, kje so njihove stvari in njihov denar, preden se spet pojavi kakšna (večinoma kakšna od Vas), ki bo bistroumno izjavila, da s z Dobrodelnostjo finančno in materialno okoriščam jaz sama. Vse, kar sem počela, sem počela popolnoma zastonj in mi ni nihče plačal niti tolarja. Kljub temu pa sem vse dobila poplačano s tem, ko sem videla, kako hvaležen je bil Blakov očka.

Kar se tiče mojega moderatorstva, stojim za svojimi včerajšnjimi besedami - imam namen odstopiti od njega, rezultat pa boste izvedele v kratkem, ko se bom pogovorila z JakoRR.

Vse ostalo pa ponoči v poročilu, ki ga bom napisala v službi (zaenkrat jo imam še).

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 12:24:36   
Bubamaraa
Kerensa svaka ti čast....Tebi in  Nanki......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A te buška še kej boli????user posted image user posted image user posted image


_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 12:27:08   
Anonimen
Buška ne več, Romana. Boli pa me nekaj drugega, ko vidim, da sem zato, ker sem svoje psihične in fizične sposobnosti sforsirala do maksimuma, dala na stran svojo lastno familijo in riskirala svojo službo, izpadla kot gnoj.
Tega mi pa ni treba. In zato je bilo vse to prvič in zadnjič. Vse, kar še naredim, je to, da poravnam finance pri Cmokec, Erdbeere in Lusi, potem pa grem živet dalje svoje življenje.
Dandanes je očitno res tako, da je največji prasec tisti, ki pomaga drugim in tisti, ki hoče imeti čiste račune.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 13:00:24   
Bubamaraa
Kerensa zato se jim pa ne pusti takim primitivkam......Ker mislim, da si ti bolj močna oseba in mislim, da nas tle 99% rr-jevk to ve.....user posted image

Zato **** tisti 0.1% in jim pokaž, da Kerenso ne morejo zjebat tko zlahka......user posted image user posted image user posted image

Drgač pridem k teb in te še bolj prebunkam, kot sem te včeri....user posted image user posted image user posted image


_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 13:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Boli pa me nekaj drugega, ko vidim, da sem zato, ker sem svoje psihične in fizične sposobnosti sforsirala do maksimuma, dala na stran svojo lastno familijo in riskirala svojo službo, izpadla kot gnoj.


Ali v prevodu: Dobrota je sirota. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 14:59:17   
Anonimen
Kerensa tolikokrat si že bila popljuvana razžaljena,pa si vse za hrbet
vrgla in živela naprej,torej bi morala že imet trdo kožo,želvji oklep proti vsem primitivizmu,ki se pojavlja.Ti veš zase,da si naredila dobro,kaj te briga svet okoli tebe,kaj misli,ker nikoli ne bodo vsi enakih mnejn,vedno se najde in se bo našla izjema.To je del življenja,če kaj narediš ni prav,če česa ne narediš ni prav,tako je in tako bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
   Blažkova dobrodelna akcija - za Barbs
17.9.2006 15:01:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
Uboge ste. A zdaj bodo pa otročki na kavču sedeli pa opolnoči čakali kerenso, da jim prinese čeveljčke in majčko???!!!
Pa saj niste normalne. A potem se bodo pa še fotografirali, da boste jutri spet vse ploskale, kako so ubogi in kako smo mi  fajn, da smo pomagale???!!!


Samo tole bom še pokomentirala, Barbs... Če verjameš ali ne, se ti zahvaljujem za tvojo angažiranost na Moto forumu in s tem istočasno vse, ki so s tega foruma tako ali drugače pomagali. Ampak... Zakaj bi bil zaradi tega kdorkoli od nas ubog? Kdo pa je kdaj rekel ali napisal, da se pričakuje, da naju bosta otroka na kavču čakala do 23:00, ko sva z Nanko dejansko uspeli priti? Si morda kdaj kje zasledila, da je to prišlo iz mojih ust ali izpod mojih prstov? Močno dvomim. In - da se jim prinese čeveljčke in majčko? Po mojem mnenju si s tem stavkom užalila in ponižala vse, ki so za družino karkoli podarili, saj lahko vsi, ki so v akciji tako ali drugače sodelovali, potrdijo, da je bilo podarjenega krepko več od "čeveljčkov in majčke". In, istočasno - kaj čeveljčki in majčka niso dovolj? So vredni premalo? So morda celo ničvredni in jih sploh ne bi bilo potrebno odpeljati, ker se česa takega ne podarja? Ko bom napisala svoje poročilo s poti, bo zraven pripisano tudi, kaj vse je bilo podarjenega, pa se boš lahko potem prepričala, da niso bili "samo čeveljčki in majčke". In zakaj zaradi tega kdorkoli od nas ne bi bil normalen, tudi ne vem. In niti nočem vedeti. Ker si s tistimi nekaj stavki zgoraj (po mojem mnenju) ponižala vse, ki so včeraj karkoli podarili. Da jih ni bilo malo, se že ve. Glede fotografiranja pa - kakšen namen smo imeli glede tega in kaj smo dejansko uresničili, zaenkrat veva samo jaz in Nanka, ki sva bili tam. Če si pa ti pomislila, da bomo otroke na silo zadrževali, lepo oblečene in počesane, čakajoče na kavču, do polnoči, zato, da jih bomo potem fotografirali in slike javno objavljali, istočasno pa pričakovali ploskanje nad akcijo in pomilovanje njihove situacije - Barbs, takšno razmišljanje je nastalo v tvoji glavi, ne v moji. To so tvoje besede, ki jih nisi od nikoder kopirala, ker niso bile nikjer drugje napisane. Zakaj tako razmišljaš, ne vem, in me sedaj niti ne zanima več. Je pa kljub temu žalostno, da si se po vsem, kar si k tej akciji prispevala, spustila tako nizko, če smem temu tako reči. Če smo se na RR odločili, da bomo sproti poročali o tem, kje smo, kaj smo pri komu prevzeli in kdaj smo vse oddali pri družini, potem to ne s tabo osebno ne s sosednjim forumom nima nobene povezave. Naredili nismo ničesar nezakonitega, ničesar moralno spornega in ničesar za kogarkoli škodljivega. Če pa ponovno misliš, da je bila to potrditev ega ali kaj podobnega, pa tudi prav. Važno, da jaz vem, da je bilo poročanje na RR zato, da so ljudje vedeli, kje so njihove stvari in kaj se dogaja z njimi. Preden kdo ugotovi, da sem si celo kaj odpeljala domov. Ja, sem si - 6 pol litrskih plastenk brezalkoholne negazirane pijače, ki mi jih je dala Kira. In katere sem jaz dala svojima sinovoma.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 15:22:11   
mama54
Kerensa zato se jim pa ne pusti takim primitivkam......Ker mislim, da si ti bolj močna oseba in mislim, da nas tle 99% rr-jevk to ve.....

Zato **** tisti 0.1% in jim pokaž, da Kerenso ne morejo zjebat tko zlahka......

Drgač pridem k teb in te še bolj prebunkam, kot sem te včeri....
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

user posted image user posted image user posted image  To kar sta naredile včeraj je vredno spoštovanja ne pa,da se vama meče polena pod noge.Čudovite sta.In vse ostale,katere ste sodelovale.Kerensa,upam,da se bomo enkrat ko pridem v Ljubljano dobile na kavici v BTC,ker zadnjič nisi mogla-si dobila strašno novicouser posted image .Upam,da veš kaj mislim.Lep dan še naprej.

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 15:35:02   
Anonimen
Mislim res ne morem verjeti, da se na taki temi, kot je ta, ljudje ne morejo med seboj kulturno pogovarjati in si mečejo takšna in drugačna polena pod noge.
Kakorkoli obrneš, rezultat je tak, da sta Kerensa in Nanka dali vse od sebe, poleg ostalih seveda, ki smo na karkšenkoli način pomagali, da Natašini otroci vsaj materialno ne bodo prikrajšani.
Edina stvar, ki me ta trenutek pri Kerensi moti je ta, da te teme ne zakleni oz. napiše samo še poročilo o akciji (za vse skeptične) in konec.
Za dobro vseh, tako tistih, ki bodo pomoč na tem forumu še kdaj iskali, za vse tiste, ki v stiski rade pomagajo,...

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 15:57:16   
cmokec
Še enkrat, preden se debata srečno zaključi.

23.9. je še ena dostava. Avto ni samo poln, ampak sta polna že dva (moj in od Erdbeere). Probala bom najti še koga s praznim avto za dostavo, to ne bo problem. Zato bom vesela, če ima katera, predvsem iz Gorenjske ali na poti do CE kaj za Blažkovo družino. Pišite mi na ZS.

Poravnavi potnih stroškov, ki mi jih ponuja Kerensa, se odpovedujem. Pot bi/bom opravila v vsakem primeru, ali bi ta akcija bila, ali ne. Zato ni pošteno, ker bom imela strošek poti tudi brez dostave. Če kaj od tega denarja (ki je bil namenjen kritju stroškov) ostane, naj se ga Kerensa raje nakaže Blažkovi družini. Nič pa nimam proti, če si Kerensa in Nanka privoščita v znak uspele dobrodelne akcije iz tega fonda vsaka en velik pir.  Čin,čin.


_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 16:00:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Boli pa me nekaj drugega, ko vidim, da sem zato, ker sem svoje psihične in fizične sposobnosti sforsirala do maksimuma, dala na stran svojo lastno familijo in riskirala svojo službo, izpadla kot gnoj.


Ali v prevodu: Dobrota je sirota. user posted image


Vedno večja...

Kerensi in Nanki pa lahko sporočim edino: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo punci, uspelo vama je!

Sicer pa sem včeraj zvečer psihadeličnega sledenja po forumu s strani nekaterih (pravzaprav ene osebe) bila deležna jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa sem ji všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 16:02:34   
Anonimen
Samo še to: kerensa - sedaj pa res napiši končno poročilo (ko si boš spočila) in zakleni to temo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 16:19:17   
Strawberrie Cherrie
Ej PUNCI ZAKON STA -> Jaz sem vedela, da vama bo uspelo...user posted image user posted image user posted image

Ful dobr...

Anyway, če je še potrebno kaj denarja za to dobrodelno akcijo, mi Kerensa prosim javi (ali pa katera druga), da lahko tut jaz kaj prispevam - sicer v obliki denarja, ker ostale stvai še potrebujemo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 17:51:27   
žužu
grozljivka....
da bi mene eden takole napadal, po celem dnevu vožnje po sloveniji, doma bi me čakala dva otroka, pa še službo bi zamudila..
ej, dobra si, kerenska. maš res trdo kožo.
čestitam za dobro opravljeno pot.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 18:08:45   
Barbs
Jaz se umikam iz teme in iz "vašega" sveta nasploh. Vsakdo, ki začne patetično javkat, naj si najprej prebere in skuša razumeti, zakaj je sploh šlo. Ali pa tudi ne. Vseeno mi je.

Ne bom razlagala, da po pomoti ne bi komu zvenelo kot opravičilo.

Bi bile pa presenečene, ko bi si prebrale vsa zasebna sporočila, ki sem jih prejela v zadnjih štiriindvajsetih urah.  Hvala punce, veliko mi je pomenilo; človeku pač prija po pljuvanju dobiti tudi kak objem. Ja, tukaj gor se marsikaj dogaja, dogajalo se je že prej, preden sem jaz kakorkoli sodelovala in dogaja se tudi zdaj. In se verjetno tudi še naprej bo.

In ker mi tak način ne ustreza, pač ne bom več sodelovala. Preprosto in neboleče. Zame, pa še za koga.

In Kerensa, prosim.... preberi si še enkrat svoja zadnja dva prispevka ; glej, o tem sem govorila, samo o tem. Pa saj vsi vemo, da te ves dan ni bilo, da si se žrtvovala in to je lepo od tebe. Po drugi strani imam na ZS mnogo sporočil, v katerih mi punce pravijo, da so ponujale svojo pomoč, prevoze, vse živo - pa niso dobile niti odgovora - ker si se pač SAMA odločila prevzeti vse. Zasebnih sporočil nisem brisala - kot moderatorka imaš gotovo možnost, da jih prebereš oz. naj si jih prebere kdo, ki je odgovoren za ta forum. Presenečen bo.

Še vedno mi ni jasno zakaj izpostavljaš svojo službo, družino? Saj si vedela, da bo tako. Da te ves dan ne bo. In nihče ne oporeka tvojim dobrim delom. Ampak, zakaj  je treba vedno in znova ponavljati, pisati...zato, da (poglej zgoraj) potem par članic napiše, da si res ubog, pridna, fajn  in da te cenijo? Pa saj te. Ampak, zakaj rabiš, da to na javno napišejo? Ok, sprejmem, pač rabiš. Ne bom se kregala. Samo ne zganjat patetike več, prosim. In ne me več omenjat v zvezi s to zadevo.

Glede motosveta. Na desetine motoristov je marsikaj postorilo - od fizičnega dela, do materialnih dobrin in finančnih injekcij. Si kje zasledila, da bi kdorkoli krićčal po forumu, kaj je naredil? Pa da je utrujen, ker je to naredil? Pa ...

Ne. Nekateri sploh nočejo, da se jih omenja. Niti z nik nejmi. Bog nedaj zares.

Zame so to ta pravi l "dobri" judje. Anonimni. Ampak so.

Na "tvojem" forumu Dobrodelnost ( tako si določila ti , preberi si svoj post) pa BOM ostala samo še toliko časa, da do konca pomagam Natki29 , ki ste jo že v štartu križale in očrnile.

Potem pa "hvala za rože".

p.s.
Pa še to : za kaj že se mi moraš TI zahvaljevati za mojo angažiranost na moto forumu?
To sem storila samoiniciativno. Nihče mi ni naročil, nihče mi ni ukazal. Prav? Od kje ti ideja, da se mi moraš  ti zahvaliti? Razumeš bistvo?



< Sporočilo je popravil Barbs -- 17.9.2006 18:13:41 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 18:14:40   
Anonimen
"Mojem" je bilo vedno in povsod v narekovajih. Da bi se ja razumelo, kaj pomeni "mojem". Ne mojem, ampak "mojem". Razumeš zdaj?

Kar se pa tiče ZS-jev... dodatni prevoz, katerega omenjaš, je bil kombi. Za katerega pa se nismo odločili iz naslednjih razlogov:
a.) Nihče ni bil pripravljen odgovarjati za tujo lastnino.
b.) Ni bilo voznika zanj.
c.) Nismo si mislili, da ga bomo potrebovali, saj smo pričakovali paketke, ki pa so zrasli v pakete.

Poleg tega pa mi na kraj pameti ni padlo, da bi od RR-ovk prosila ali celo zahtevala povrnitev potnih stroškov za več kakor eno vozilo. Že za enega je bilo preveč.
Od kod zamisel, da sem želela, pričakovala ali celo zahtevala ploskanje, ne vem. To trdiš ti, ne jaz. Zakaj je nastalo potovalno poročilo, sem že nekajkrat napisala in ne bom več ponavljala. Da ga je pa vsak razumel po svoje, je pa že kar logično. Od kod ti ideja, da potrebujem javno hvalo? Zanimivo.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 18:23:30   
Anonimen
Kakorkoli obrneš, rezultat je tak, da sta Kerensa in Nanka dali vse od sebe, poleg ostalih seveda, ki smo na karkšenkoli način pomagali, da Natašini otroci vsaj materialno ne bodo prikrajšani.
IZVIRNO SPOROČILO: NUR

Jaz se tukaj iskreno opravičujem, ker sem napisala Natašini otroci!
Mislim, da vsi veste, da sem hotela napisati Barbarini otroci!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 18:52:45   
Anonimen
Od kod ti ideja, da potrebujem javno hvalo? Zanimivo.


ja, enostavno se dobi tak občutek ob prebiranju vsega. Žal.

No, user posted image user posted image user posted image , pa dejmo tulit v eno rog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Blažkova dobrodelna akcija - za Barbs
17.9.2006 19:18:16   
MojcaG
vsaka čast kerensi in nanki za izpeljano akcijo! mi je zelo žal, da barbs (in še kdo) dojema stvari, kot jih. jaz osebno sem bila zgrožena nad njenim mnenjem, ki za moje pojme presega meje dobrega okusa. ampak vsak vidi stvari kot jih. jaz ne vidim v kerensinem pisanju nobene samopromocije in hvalisanja, vesela sem, da je obveščala o vsej stvari - do potankosti. všeč mi je njen pozitiven pogled na stvari, na splošno, marsikatera se pa v njo v vsaki malenkosti TAKOJ vpikne v njo, jo obsoja, napada ipd.. na tem forumu opravlja delo moderatorke KOREKTNO. tega ni marsikdo razumel, ko je želela preveriti in bila previdna pri drugi rr- jevki, ki je iskala pomoč. in je bila od nje in od še koga spet napadena. ma, brezveze, no. upam, da je to ne bo odvrnilo od njenega dela, ki JE ZA POHVALIT, ne enkrat STOKRAT!!! in še vedno ne razumem, kaj zavraga vas tolk pizdi, res.

kar se tiče jajčke - avtosedeža: nikar se ne opravičuj, kerensa, vseeno sem pa hotela, da pride v "tvoj sklad", saj vem, da bi prišel v prave roke. kakorkoli - še vedno ga podarjam - avtosedež 0 - 9 kg, peg pereggo, prima viaggo, rdeče bež barve. če ga blaževa družina ne potrebuje, ga podarjam tistemu, ki ga.

še enkrat: BRAVO PUNCE, VSE PO VRSTI!!! (in verjetno tudi fantje), vsi ki ste pomagali! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Blažkova dobrodelna akcija
17.9.2006 19:25:49   
Primoza
Tole gornje od ga. albine je zelo na mestu, še posebno ker oseba po nekem splošnem vtisu ima precej visoki tolerančni prag preden "popeni", pa še to naredi vljudno. Seveda pa to nima nič opraviti z dobrodelnostjo, kot tudi ostala sporočila pod to temo. Vse je nekako v stilu "kdo ima večjega". Če se že gre človek pomoč naredi to potihem, obzirno. Ampak take akcije potem niso ne vem kako odmevne, mar ne?


Zadnjo večjo dotacijo sem osebno nakazal za BAM, drugače pa podpiram sorodstvo, kjer jih večina ni premožnih oz. jim stvari še kako prav pridejo.






(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?