|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.6.2007 13:57:10   
Freycha
punce, jaz sem čisto down  user posted image user posted image  sem dve rundi joka že dala čez, pa pomoje bom mogla še eno. Sem bila pri G na pregledu in sem se hotela zmeniti za carskega pa pravi, da bova počakali še dva tedna in da če takrat ne bo nobenih sprememb, da bi se potem lahko začeli kaj meniti. Pa sem ji rekla ,da bi se jaz raje že kar za datum zmenila, ker ne mislim začeti s porodom, pa bodo potem ugotovili, da ne gre, potem bi mi pa dali narkozo pa carskega. Da bi rada imela spinano itd... pa mi reče G, da imam lepe želje, ampak da dvomi, da so uresničljive, ker anasteziologi nimajo vedno časa. Sem samo debelo gledala user posted image user posted image  kaj mi razlaga, pa sem še mislila, da me ni prav razumela. Pa sem jo vprašala če ni praksa taka, da če se gre na carskega, da anasteziolog pač mora biti zraven. Pa mi začne razlagati, da itak obstaja še velika možnost, da se otrok obrne user posted image  (kako, če je tako velika) in da tudi kirurgi pizdijo, da ni dovolj anasteziologov za njih na razpolago itd..... aha, za nas pa to ni, al kaj?

V glavnem po mnenju moje G bi mogla čakati vsaj še dva tedna, pa se potem odločati, če ne celo počakati, da se porod začne, potem pa seveda upati, da se otrok kje vmes ne zagozdi, ker če to rado zgodi, še posebej, če porodničar ni izkušen (to mi je sama G priznala) in če celo ostane živ, mi dajo popolno narkozo in mi naredijo carskega in otroka par ur sploh ne vidim, da ne govorim o tem, da seveda odpade prvi podoj itd....user posted image user posted image user posted image  pa kaj smo mi v banana republiki v 18. stoletju??

Samo vesela sem, da sem se šla menit v AUT za porod in da vsaj en datum imam, čeprav verjemite mi, da bi vseeno raje v SLO rodila. Gor pa kljub vsemu obstaja še možnost, da mi pomožnosti zavrnejo račun in da bi morala plačati za celotni porod in oskrbo.........

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
12.6.2007 13:58:07   
tejči77
Jst tut milsim, da ni panike kar se tiče malin. Če pa bo kaj pa ve prve izveste. Se sploh ne obremenjujem več. Danes je naša tamala namreč dopolnila 36, torej še nekaj dni zdržat, pol se pa zaradi mene tudi lahko kaj začne. Sej ta trebuh tragat naokoli ni več hec.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
12.6.2007 13:59:44   
Anonimen
Freycha.... Saj bo... vse bo.... Držim pesti, da se izzide vse najbolje za vaju...

Ti, a si se z Miglarjem včeraj kaj pogovarjala glede teh plačil zgoraj v AUT? Sem te že 2x hotla vprašat, pa zmeraj vse drugo telefonirama...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5553
12.6.2007 14:02:04   
Freycha
ne..... ker je šlo vse full hitro in ko mi je naredil UZ in je eni nekaj razlagal, me je babica potegnila že v drugo sobo in sem si rekla, mah saj bom še nekaj časa tukaj, pa ga bom že kje pohopsala, potem pa, ko sem bila res končno fertik, pa o Miglerju ne duha ne sluha..... ga bom pač enkrat poklicala (saj imam mobi), pa ga bom o tem povprašala......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5554
12.6.2007 14:02:06   
Ajvy
Freycha, to pa ni lepo od nje, kaj ga pa serje zdej... spet neki na pol... čeprav vem, da bi rada rodila v Slo, pejt raje v AUT, ker bodo sigurno bolj prijazne, samo je šment če boš res morala poravnat celoten račun.. sem pa sigurna, da ne bodo tolk težil s tem naravnim porodom, ker baje tam naše mnenje celo nekaj pomeni...
Ne biti žalostna, čeprav te čist razumem, še vedno pa si lahko izbereš tudi drugo mnenje G  v Slo... ne bit žalostna, sej boš vse zrihtala... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5555
12.6.2007 14:03:40   
Freycha
Ajvy.. jaz imam v AUT že datum, ker je G rekel sam od sebe, da ni šans, da bi šla s tako diagnozo rojevat...... Da smo v EU in da se porodnic ne matra na tak način.......user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
12.6.2007 14:05:25   
Anonimen
freychauser posted image sj bo, boš vidla.....in res je baje se še tud 14 dni pred porodom otročki obrnejo, ne glede na velikost in kakorkoli že, CR je le operacija, je boljše res verjetno če je možno po naravni poti rodit....si pa v zoprni situaciji jauser posted image moj bratec je bil 4 kg težek in 53 velik, pa se je tri dni pred rojstvom obrnil, pa itak je blo že 14 dni čez rokuser posted image tak da mogoče tvoja Dita še ni pripravljena priti ven in se ne strinja s tvojim načrtom.....je že res, da dokler otročkom v bušiju nič ne manjka, jih je boljše tam pustituser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5557
12.6.2007 14:05:55   
Ajvy
Freycha, potem pa sploh ni problema, pejt rojevat na človeški način... saj eden pameten tale stric... nč jokat, kr tega strica poslušat... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
12.6.2007 14:08:56   
tejči77
Freycha, kar se tiče žensk, smo res banana republika. Kriza, oni bi kar čakali, kar bo pa bo, mislim, saj ne tvegajo življenje svojega otroka. Za pop.
Pa smo ženske same krive, da se tako odvijajo stvari pr nas. Ker nikol noben ne zakuha in ker ženskic na vodilnih mestih še vedno ni. Glede na št. moških bi jih moralo biti vsaj toliko.
Pa se mal zamislte. Saj živimo v moškem svetu. Od kdaj se pa moški obremenjujejo kako bi olajšali porod in čimmbolj poskrbeli za otroka in porodnico? Anesteziologi so pa seveda bolj potrebni drugje, me ženske se bomo pa že mal pomatrale, saj smo vajene, a ne. če je že tisočletja tako, bo pa še naprej.
Freycha, ti kar v Avstrijo šibaj. Sem prepričana, da bodo tam storili vse tako, da bo najbolje. Pa pošl te naše nekam.
Mah, se danes res cinična, si ne morem pomagat, mam tak dan. Že vse tisto, kar se je prej meni zgodilo, no, zdaj pa še tole Freycha poročaš. Kriza. user posted image  Pa kaj je danes?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5559
12.6.2007 14:10:13   
Ajvy
Tejči zgleda daje danes res user posted image  dan, že vremensko ni preveč ugoden..

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
12.6.2007 14:10:57   
*maja
No jaz sem se tudi uspela s pregleda privlečt domov, za enkrat je vse OK, samo železo mi je pa padlo, tako da sem dobila hematopan. No to je to, zdaj bom pa tam visela vsak teden, kot da nimam pametnejšega dela madona user posted image .

Freycha ne sekiraj se preveč, boš videla da se bo na koncu vse izteklo tako kot bi se moralo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
12.6.2007 14:27:04   
ksenjak
Hvala za najnovejše novice. Sem prav vesela, ko berem, kako naši "julijčki" napredujejo. Bom pa res šla malo po albumih pogledat, kako in kaj. Je pa res, da je ura že 14.21, jaz delam samo do 15.00, tako da ne vem, če se mi bo izšlo. Bom kakšen dan zagotovo šla v bližnji lokal na kavo, kjer se lahko poslužuješ interneta, da viim kako in kaj.

Kar se darila za starejšega tiče, smo tudi mi že našli rešitev. Če bo kaj pomagalo pa ne vem. Semo našemu rekli, da mu bo sestrica oz. dojenček sigurno kaj prinesel ko pride, pa si je sam zažele helikopter, tako da smo včeraj tudi to že kupili (ko smo pač nabavljali še zadnje stvari v BC).

Gremo pa v soboto za en teden na morje in upam, da ne bo kakšnih težav. V bistvu gremo zaradi tamalega, meni se v bistvu nikamor ne da. Cotke že sproti malo perem in jih zlagam v omaro, ko pa bom imela čas, jih bom pa še polikala. Se mi zdi, da je bolj pomembno, da so oprane (nimam sušica in ne vem kako bi se kaj sušilo, tega je pa ogromno), zlikala bi pa lahko tudi potem sproti, če bi me že kaj prehitelo.

Lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5562
12.6.2007 14:32:12   
Anonimen
Tejči77, jaz sem že dobila odločbo za porodniško. Drugače pa dans so uradne ure in bi seti na CSD moral javit!
Tvoja mama je pa malo čudna. Zelo milo rečeno.

Corfu, jaz sem prvič glih samo zato vzela EA, ker sem mela komplet sprožen porod in je bila pravilna odločitev. Če bo v drugo enako, potem jo bom tudi ziher vzela, sicer pa še nisem 100%, čeprav jo najverjetneje bom. Se grem pa tudi za TENS pozanimat.
Za darilo za tamalo pa še nisva odločena, kaj bi.

Je pa očitno en tak čuden mesec glede denarja. Midva sva tud trenutno čist na nuli. Glih še za štacuno včeraj je blo, zdaj pa plonk, položnce pa neplačane.user posted image

Jaz tud prvič slišim, da malin ne smeš jest. Čaj iz malinovih listov naj bi mehčal MV in s tem olajšal porod, to je pa vse. Kar me spomni, da moram nujno po ta čaj. Škodil ne bo, od sobote dalje pa ga lahko pijem.

Freycha, jaz bi na tvojem mestu šla kar v A rodit. Resno. Pa kako bi prišlo do tega, da bi sama morala plačat? Za vse, za katere vem do zdaj, niso rabile plačat.

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5563
12.6.2007 14:50:34   
corfu
Freycha, te razumem, da si jezna in prestrašena, jaz bi bila tudi. Kaj pa če bi pri nas povprašala še za kakšno drugo mnenje?

Tašonka, pa si bila z EA zadovoljna, jaz sploh ne vem kaj naj si predstavljam, bojim se, da bi mi morali na koncu delati vakum, to mi pa spet ni všečuser posted image

Glede denarja ne bom komentirala, ta mesec imava same neke nore izdatke, pa še zavese moram naročituser posted image , upam, da bom kmalu dobila kakšno odločbo z davčne, pa baje paket za otroka oz. denar 15.06, pa plača, nekako se bomo zlizale babe, ni hudič!user posted image

*maja, jaz sem tudi čist brez železa, ampak tisti sirup, ki mi ga je ginekologinja predpisala je mnogo preveč agresiven zame, mi je bilo po njem grozno slabo. Tako, da sem si ravno danes kupila čisti natur sirup rdeče pese, vitamina B in C. Upam, da bo tale boljši. Čutim, pa da sem zelo švoh in vsa zelena.

Jaz pa počasi pripravljam stvari za na morje, v soboto gremo vsi, potem pa sine ostane tri tedne z babi na morju, midva bova pa vmesne ture delala.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5564
12.6.2007 14:58:51   
kapica
Uh, freycha, pa res je malo cudna tale tvoja G. Mogoce je imela ona tud slab dan in je bila znervirana. Sicer pa res zelo malo upostevajo zelje porodnice, mislim da sploh ni primerjave tukaj z porodi. Ko si lahko sam dolocil termin CR, tudi ce sploh ni potrebno. Tako dauser posted image . Jaz bi tud sla kr v Avstrijo, samo kako je z denarjem ne vem.  No, drzim pesti, kaj ves, mogoce pa se Dita le se malo premakneuser posted image .
Tejci, groza no, tole z karticami. jaz bi na tvojem mestu vsak dan poskusala hodit na bankomat, mogoce je samo se danes ni prijelo. Pac poskusi, kaj ces drugega. A na banki pa ne mores dvignit denarjauser posted image ?
Ja, cuden mesec, kot pravite, glede denarja, men se tud zdi da poloznic ni konca, nekako ne pridem na svetlo tocko. Pa ko ze vem kaj je treba se drug mesec placat, pa potem se en mesec, potem je pa tako ze dete tu in moz bo doma, pa bo se manj denarja. Saj to je vecni problem, tako da poskusimo se en zaradi tega sekirat. Sam da smo zdravi, pa da se otrocki lepo rodijo, vse drugo bo prislo samo od sebeuser posted image .
Glavo gor punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5565
12.6.2007 15:13:39   
Ajvy
user posted image  Kapica !!! Treba nas je bodrit... user posted image

user posted image  za vse k ste danes žalostne

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
12.6.2007 15:30:45   
tejči77
Kapica in Ajvy, imata čisto prav. Jaz sem že prišla malo k sebi. Najpomembneje da smo zdravi. SPloh ne vem zakaj mam tako razrahljane živce, da me vsaka mlenskost spravi s tira.
Sem se odločla, da grem danes pred peto še enkrat na banko in tako dolgo težim, da mi stvari porihtajo.
Ve že tako pridno o porodu razpravljate, jaz pa to misel kar vztrajno odrivam vstran. Se mi zdi, da bolj kot se bližam roku bolj me je strah. Ne glede na to, da sem v preteklih mesecih prebrala o tem vse živo. In potem me še moj straši - no ja ne neposredno, ampak tako ga skrbi in kar čutim njegov strah, pa se ga kar nalezem. Ko sva pa oba tako zelena.
Sem se pa odločla, da ga ne bom srala z EA (madonca, če bo šlo tako naprej si je niti prvoščit ne morem), ker tako vprašanje če jo dobim. Kar bo pa bo. Se bom poskušala čim bolj sprostit z dihanjem, tako kot je svetovala Corfu ali Rumba (saj ne vem več katera je to napisala), če pa ne bo pomagal, se bom pa drla. Pa naj naredijo z menoj kar hočejo.
Hudiča, še vedno mi ni jasno, kako se lahko spodaj tako zelo raztegneš. Mene popadkov sploh ni toliko strah, kot pa tega, kako se bom raztrgala. Ker mene že navaden pregled pri g boli, ko ti noter tiščijo tisto paličko za ultrazvok. Men je že to preveč. Kje je šele glavca otročka. Sej bomo prestale, samo da bodo naši lubiji zraven. Jaz močno upam, da se bo naša pupa odločla prit na svet ko bo moj v Sloveniji.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5567
12.6.2007 15:50:40   
Ajvy
Tejči, te čist razumem glede zrahljanih živcev, to najbrž pride s trebuščkom user posted image .
Ti pa maš zanimiv strah, sem mislila da samo mene boli med G pregledom, pa vidim da temu ni tako.. se bomo že raztegnil... če ne imaš pa prav se bomo pa drle k jesharji.... dokler se nas ne bo kdo usmilil  user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5568
12.6.2007 18:09:34   
corfu
Punce vidm, da res danes neka panika pa žalost vlada tuleuser posted image  Upam, da je jutri pred nami boljši dan.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5569
12.6.2007 18:10:39   
corfu
A je med nami katera, ki ima za sabo že dva poroda in je bil eden z EA drugi pa brez? Da bi vedela malo povedat razliko + in -?

lp

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5570
12.6.2007 18:48:46   
Freycha
Uf... sem že malo boljše volje. Sem govorila z anasteziologinjo, ki dela v LJ P in mi je rekla, da kaj sploh razmišljam, da naj grem v AUT, ker bodo zame gor 100x boljše poskrbeli. Se je pa tudi malo razpizdila nad mojo g (še posebej, ker mi je ravno ta ženska predlagala mojo G) in mi rekla, da bi mi morala dati datum, če sem ga hotela itd.... in da je naše zdravstvo čisto v ****u (oprostite izrazu) in ni v Lj skoraj nič boljše, kot v MB........ Torej punce, očitno jaz 29.6. res dobim Dito v naročje.... ampak julijka bom pa vseeno ostala!!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
12.6.2007 19:00:49   
tejči77
Freycha, user posted image ! Jaz bi se na tvojem mestu tudi odločila za AUT. Kar poslušaj pametne ljudi.

Ha, potem bo pa naša Freycha že čez dobrih štirinajst dni zibala.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5572
12.6.2007 19:06:10   
Ajvy
Super Freycha, to so super novice user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
12.6.2007 20:00:27   
Freycha
joj, skoraj bi pozabila objaviti sms od Baje, ki se glasi:

V soboto sem dobila Reneja user posted image  Še vedno ima zlatenico in se sonči v neki postelci. Počasi pridobiva na teži - je zgubil 10%. Zaenkrat se zelo trudima z dojenjem, ampak nama gre bolj počasi. Sem pa precej otrujena od vsega skupaj.

Evo, moj dragi je odšel ven, jaz pa počivam doma, ker sem precej zmatrana.

Aja, pozabila sem tudi še povedati, da me je danes zdravnica okarala, da imam pregosto kri in da očitno spijem premalo vode. Jaz jo pa na dan požlampam 3-4l najmanjuser posted image  Sem mislila, da več sploh ne gre več notri. Pa tudi voda je non stop čisto prozorna, ker toliko popijem...... kri je pa še kar pregostauser posted image

Če rabi katera kaj dobre goste kvalitetne krvi se javim... očitno jo bom lahko razredčila le, če si jo malo ven spustim user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5574
12.6.2007 20:04:43   
Freycha
novopečene "julijske" mamice user posted image user posted image user posted image

datum poroda; nick; ime user posted image  ;višina; teža; PDP

13.5.07 Afnica; Lana in Lan ;36,5cm 1140g;41cm 1750g; 12.7.07
5.6.07 Baja*; Rene; 48cm 2780 g; 10.7.07
7.6.07 Siskamiska; David in Domen; 40cm 1660g in 45cm 2105g; 25.7.07

Julijke še srečke nosečke:user posted image              

01. Teya 
02. noka81; user posted image
03. anja7; user posted image
03. Polona25; Ljubljana; user posted image
04. tani33; Slovenj Gradec; user posted image  user posted image  user posted image ; user posted image ;  Julija
04. pikica123
05. Yvona
05. majrim; user posted image ; Izola; user posted image ;  Neža
06. tajag; user posted image ; Šempeter; Nejc ali Lucija
07. Giras
07. Jasnicaa ; Celje
07. Tašonka ; user posted image user posted image ; user posted image ; LJ ali PO; Jure
07. Lali82 ;user posted image ; user posted image ; Ljubljana
08. Kristina_1 ; Postojna; user posted image  user posted image
08. Jelenche ; Ljubljana; user posted image

08. Anja O. user posted image user posted image  ; Celje; user posted image  + user posted image
09.*maja; user posted image user posted image user posted image user posted image ; Ljubljana;  
09. 76suza; user posted image
10. Tejči77 ; Celje; user posted image
10. Petraa; user posted image  user posted image
11. lexl; user posted image  user posted image ;user posted image ; Ljubljana; Jure
12. Freycha ; MB/Felbach (AUT) user posted image ; user posted image ; Dita
12. corfu ; user posted image  user posted image ; user posted image ; Manca
12. ulla80; user posted image ; user posted image  ;
13. Kety ; Ljubljana; user posted image  user posted image ; user posted image
13. mary82
15. zvesta; Maribor; user posted image

15. bačko user posted image ; Ljubljana; Žana
16. Teika
17. Kety99; user posted image

17. Heya ; Brežice
17. arijana; user posted image  user posted image ; user posted image
17. pupi; user posted image ; Naja
19. Bety
19. Rožica82 ; user posted image ;user posted image ; Murska Sobota; Lana
19. ksenjak; user posted image  user posted image ;user posted image
20. simi27; user posted imageuser posted image ; Ljubljana; Svit
22. pikam; user posted image ;user posted image ; Ljubljana
23. Ezica; user posted image ; Kranj ; Rok
24. GabiW
24. zarja123

24. madejka; Maribor;user posted image ; user posted image
24. poldy; user posted image ; Urša
25. pupa*
25. Nisaa; Jesenice user posted image  user posted image ; user posted image
25. yudit; user posted image ;user posted image
25. kapica; user posted image ; Dino
26. Mari71; user posted image  user posted image ; user posted image
26. Ajvy; user posted image ; Ljubljana
27. rumba; Ljubljana; user posted image user posted image user posted image
27. miša99
27. malamisha; (PDP 1.8.);user posted image user posted image  Ljubljana
27. tigi212
27. Ribi06; Ljubljana; user posted image user posted image
28. Kniči; user posted image ; Celje; Matej ali Polona
28. jerneja; user posted image user posted image ; Slovenj Gradec
28. ronči; user posted image
30. ikonca; user posted image
31. Pinkyca
31. Bonni; user posted image ; user posted image ; Ljubljana 

imamo 60 user posted image , od tega 1 user posted image user posted image        in       59 user posted image                                   imamo 14 user posted image  in 19 user posted image
ah babe smo vedno v prednosti    user posted image

to smo julijke!!! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?