Freycha
|
punce, jaz sem čisto down sem dve rundi joka že dala čez, pa pomoje bom mogla še eno. Sem bila pri G na pregledu in sem se hotela zmeniti za carskega pa pravi, da bova počakali še dva tedna in da če takrat ne bo nobenih sprememb, da bi se potem lahko začeli kaj meniti. Pa sem ji rekla ,da bi se jaz raje že kar za datum zmenila, ker ne mislim začeti s porodom, pa bodo potem ugotovili, da ne gre, potem bi mi pa dali narkozo pa carskega. Da bi rada imela spinano itd... pa mi reče G, da imam lepe želje, ampak da dvomi, da so uresničljive, ker anasteziologi nimajo vedno časa. Sem samo debelo gledala kaj mi razlaga, pa sem še mislila, da me ni prav razumela. Pa sem jo vprašala če ni praksa taka, da če se gre na carskega, da anasteziolog pač mora biti zraven. Pa mi začne razlagati, da itak obstaja še velika možnost, da se otrok obrne (kako, če je tako velika) in da tudi kirurgi pizdijo, da ni dovolj anasteziologov za njih na razpolago itd..... aha, za nas pa to ni, al kaj? V glavnem po mnenju moje G bi mogla čakati vsaj še dva tedna, pa se potem odločati, če ne celo počakati, da se porod začne, potem pa seveda upati, da se otrok kje vmes ne zagozdi, ker če to rado zgodi, še posebej, če porodničar ni izkušen (to mi je sama G priznala) in če celo ostane živ, mi dajo popolno narkozo in mi naredijo carskega in otroka par ur sploh ne vidim, da ne govorim o tem, da seveda odpade prvi podoj itd.... pa kaj smo mi v banana republiki v 18. stoletju?? Samo vesela sem, da sem se šla menit v AUT za porod in da vsaj en datum imam, čeprav verjemite mi, da bi vseeno raje v SLO rodila. Gor pa kljub vsemu obstaja še možnost, da mi pomožnosti zavrnejo račun in da bi morala plačati za celotni porod in oskrbo.........
|