Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Tašonka, pa si bila z EA zadovoljna, jaz sploh ne vem kaj naj si predstavljam, bojim se, da bi mi morali na koncu delati vakum, to mi pa spet ni všeč Ja, jaz sem bila ful zadovoljna, ker sem si končno lahko spočila, ker pri meni sploh ni bilo več nobenih omembe vrednih premorov med popadki in resnično sploh nisem več bila sposobna sodelovat, tako me je trgalo in pri meni bi bilo treba vakum delat, če ne bi dobila EA, ker niti pod razno ne bi imela moči za iztis, tako sem pa k sebi prišla zaradi EA. Tudi na CTG-ju se je videlo, da se je tamala umirila, ker je bila prej tudi čisto iz sebe, ker so me skoz nekaj žokali not (praskali ven čep, me odpirali na prste). Skratka, jaz nimam nobene pripombe čez EA. Imam dobro izkušnjo. Železo je pa tud moj problem. Vedno slabše je in mi je zadnjič na pregledu zagrozila z injekcijami, če se mi ne popravi, ker me bo sicer porod in kasnejše dojenje čisto sesulo. Jemljem pa zdaj Retafer, ki moji prebavi ne paše preveč, samo bomo že pregurali tudi to. Moram pa poleg tega jemati tudi folno kislino, da se železo lažje absorbira. Sem pa izvedela, da zelo pomaga tudi mleto sezamoovo seme, pa priporočljivo je veliko vitamina C zraven zaužit, tudi zaradi lažje absorbcije. Poldy, jaz sem se prejšnjo nosečnost mazala s tem oljčkom za presredek, samo mi ni nič pomagalo oz. bolje rečeno, ne vem, če bi mi pomagalo, če bi šla samo glavica ven. Tako pa je šla hkrati z glavico še rokica, ker si je pupa podpirala glavo in so me morali prerezati, da se ne bi raztrgala. Ampak sem po tem oljčku še vnetje fasala, tako da se tokrat ne mislim mazat, ker imam že tako ful težave z vnetji in upam, da se mi uspe tega rešit do poroda, da ne bo kaj narobe. Po kuri s Canestenom pred kratkim ni čisto nič bolje. Aja, mene je moj dragi mazal, jaz se nisem sama matrala s tem. Si ne predstavlajm še tega.
|