|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.6.2007 20:05:43   
Ajvy
Revca Baja, k je tkole utrujena... user posted image  za oba

Freycha, nisem vedla da ima lahko nekdo ob taki količnini popite vode, tolk gosto kri..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
12.6.2007 20:12:26   
tejči77
Kaj pa sploh pomeni gosta kri?
Za bajo pa držim pesti, da bodo malega dal kmal dol z lučke: Sej ponavadi ne traja dalj kot tri dni. Pa da ji bo dojenje tudi zalaufalo s polno paro ups z mlekom. Gotovo bosta za kakšen dan ali dva že doma.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
12.6.2007 20:14:28   
tejči77
Kje pa ste dans, babe. Zgleda, da se mene izogibate. Ker je že kar klasika, ko sem ti jaz vas ponavadi ni.
Revice ste gotovo vse izčrpane. Danes je tak soparen dan, da verjamem, da se nobeni nič ne da.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
12.6.2007 20:17:39   
Ajvy
Po mojem je Freycha preveč zvitaminizirala svojo kri s sadnimi zalogajčki user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
12.6.2007 20:20:11   
Freycha
mislim, da to pomeni, da je malo preveč hemoglobina v krvi.... nisem pa čisto prepričana.......user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
12.6.2007 20:21:52   
tejči77
Ajvy, bo menda držalo. Se je preveč temnih češenj najedla.
Zdajle je bila na preverjeno reportaža o oni revici iz postojnske porodnišnice. A je katera zasledila?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
12.6.2007 20:23:48   
tejči77
Freycha, jaz jaz ( a me vidiš kako stegujem roko), jaz ga imam pa premalo, se priporočam.
Kaj ješ razen na kile sadja - to jaz tudi jem, pa imam vseeno slabo kri?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
12.6.2007 20:25:43   
Ajvy
Freycha nimam pojama kaj to v resnici pomeni user posted image ..

Ne gledam TV-ja zraven, ker ga v tej sobi ni user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
12.6.2007 20:32:34   
*maja
Jaz sem gledala ja prispevek na Preverjeno, pa imam po pravici povedano že polhn kufer tega kaj se je zgodilo v Postojnski P. Je bilo že toliko o tem, da so zgleda mogl še na TV dat user posted image . Saj nič ne rečem je hudo za svojce, samo lepo prosim no....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
12.6.2007 20:35:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Jaz sem gledala ja prispevek na Preverjeno, pa imam po pravici povedano že polhn kufer tega kaj se je zgodilo v Postojnski P. Je bilo že toliko o tem, da so zgleda mogl še na TV dat user posted image . Saj nič ne rečem je hudo za svojce, samo lepo prosim no....

Malo miru za pokojne

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
12.6.2007 20:51:08   
poldy
freycha gosta kri pomeni, da je možno da si preveč mastnega pojedla. Jaz se spomnim da je lansko leto moja mami imela ful gosto kri in jo je zdravnica vprašala, kaj je prejšnji dan jedla, smo imeli domače klobase za kosilo in jo je okregala. Tako da je potem mogla bit dva dni na prepečencu in vodi in se ji je kri normalizirala.

Kar se denarja tiče smo zgleda kar vse na istem. Ja za enega več je treba skup spravt......user posted image user posted image

A se katera maže s oljem za boljšo prožnost presredka. Jaz sem ga šla iskat v DM na tisti bonus v knjižici, samo je to kar težavno delo....

Pa še da se malo pohvalim, jaz imam tudi že en stroj cunjic opranih posušenih in zloženih. Likat se mi p'a ni dalo, že z zlaganjem je blo dosti dela. So pa fajn mehke, ko jih iz sušilca vzameš. Še en stroj me čaka za jutri.Pa posteljnino sem si kar sama zašila dva kompletka za posteljo in dva za košek. Še palico mi mora moj dragi naredit za baldahin za košek pa sem že skoraj fertik. Nekaj malega imam še za kupit ( banjico bom kupila v BC tisto ki ima že zraven termometer in dva nastavka za milo, trdo previjalno podlogo, elektronsko varuško, pa slikce za na steno, še malo plenic, pa rjuhe, kakšen kompletek, brisačko ) Ni več veliko, potem pa sem v nizkem štartu.
Pa ne vem če ne grem jaz tudi počasi med junijke...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
12.6.2007 20:51:09   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Freycha, jaz jaz ( a me vidiš kako stegujem roko), jaz ga imam pa premalo, se priporočam.
Kaj ješ razen na kile sadja - to jaz tudi jem, pa imam vseeno slabo kri?

Tejči, jaz imam že od nekdaj zelo dobro kri. Ko še nisem bila polnoletna, so me zdravniki že vabili, da bi ob polnoletnosti postala krvodajalka. In očitno imam še vedno dobro kri - še predobro user posted image user posted image user posted image

Mi pa res ni jasno, kako sem lahko kao dehidrirana, ker res veliko spijemuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
12.6.2007 21:09:47   
tejči77
Sorry no, maja, da sem omenila. Samo jaz nisem nič vedla o tem. Sem mal za luno očitno. Ne berem časopisja in ne poslušam radia.

Slikice naše Larise

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
12.6.2007 21:13:59   
tejči77
Mogoče pa tudi veliko švicaš, Freycha. Pa veliko se najbrš gibaš in lulaš, pa gre vse ven.
Jaz sem ravno ponoči študirala, ko sem šla že nevemkulkič lulat, kako lahko tako veliko lulam, pijem pa ne toliko. Sem od štirih popoldan naprej spila dva deci vode, ponoči pa sem šla najmanj štirikrat lulat in ne malo. Se mi zdi da telo res čisto drugače deluje, kot sicer.
Spet ene bedarije pišem.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
12.6.2007 21:15:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Tašonka, pa si bila z EA zadovoljna, jaz sploh ne vem kaj naj si predstavljam, bojim se, da bi mi morali na koncu delati vakum, to mi pa spet ni všečuser posted image

Ja, jaz sem bila ful zadovoljna, ker sem si končno lahko spočila, ker pri meni sploh ni bilo več nobenih omembe vrednih premorov med popadki in resnično sploh nisem več bila sposobna sodelovat, tako me je trgalo in pri meni bi bilo treba vakum delat, če ne bi dobila EA, ker niti pod razno ne bi imela moči za iztis, tako sem pa k sebi prišla zaradi EA. Tudi na CTG-ju se je videlo, da se je tamala umirila, ker je bila prej tudi čisto iz sebe, ker so me skoz nekaj žokali not (praskali ven čep, me odpirali na prste). Skratka, jaz nimam nobene pripombe čez EA. Imam dobro izkušnjo.user posted image

Železo je pa tud moj problem. Vedno slabše je in mi je zadnjič na pregledu zagrozila z injekcijami, če se mi ne popravi, ker me bo sicer porod in kasnejše dojenje čisto sesulo. Jemljem pa zdaj Retafer, ki moji prebavi ne paše preveč, samo bomo že pregurali tudi to. Moram pa poleg tega jemati tudi folno kislino, da se železo lažje absorbira. Sem pa izvedela, da zelo pomaga tudi mleto sezamoovo seme, pa priporočljivo je veliko vitamina C zraven zaužit, tudi zaradi lažje absorbcije.

Poldy, jaz sem se prejšnjo nosečnost mazala s tem oljčkom za presredek, samo mi ni nič pomagalo oz. bolje rečeno, ne vem, če bi mi pomagalo, če bi šla samo glavica ven. Tako pa je šla hkrati z glavico še rokica, ker si je pupa podpirala glavo user posted image in so me morali prerezati, da se ne bi raztrgala. Ampak sem po tem oljčku še vnetje fasala, tako da se tokrat ne mislim mazat, ker imam že tako ful težave z vnetji in upam, da se mi uspe tega rešit do poroda, da ne bo kaj narobe. Po kuri s Canestenom pred kratkim ni čisto nič bolje.user posted image
Aja, mene je moj dragi mazal, jaz se nisem sama matrala s tem. Si ne predstavlajm še tega.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5590
12.6.2007 21:15:54   
tejči77
Kje  pa so danes Kapica, pa Zvesta, pa Corfu in ostale čvekice?

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
12.6.2007 21:18:34   
tejči77
Tašonka, hvala za informacije glede železa, bom upoštevala.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
12.6.2007 21:23:30   
tejči77
Nič, jaz se bom tudi poslovila, da si ,alo ohladim noge.
Sicer je pa dans eno mrtvilo. Punce, če bo šlo tko naprej, res ne bo padla 300-tka.
Naj vam bo, sej se morte pa mal odpočit tudi.
Jutri boste čisto sveže in štartale s polnim zagonom.
Lahko nočko vsem, da bi vse čim lepše spale.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
12.6.2007 21:26:32   
Ajvy
Poldy, si čist pridna, samo še sfiniširaš nakupe, pol pa greš res lahko rodit user posted image
Jst se tam doli nč ne mažem ,se mi takoj vse vname, tak da vztrajam pr eni fejst higieni in probam pregurat leto brez Canestena user posted image

Freycha, pa si šla med krvodajalce??

Punce, sem vas nekaj htela vprašat, če mi boste želele odgovorit seveda- a ve ste želele vedeti spol, a so vam ga po pomoti povedal, al ga še vedno ne veste ?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
12.6.2007 21:27:09   
Ajvy
Nočko Tejči.... kr vse gredo....ajat

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
12.6.2007 21:27:17   
rumba
Čer!
Kje ste čveke?
Jaz sem pred pol ure preživela pravo tresavico - tresla sem se, kot še nikoli, zmanjkovalo mi je zavesti in komaj sem dihala. Pojma nimam, kaj je bilo to. Mogoče hud padec sladkorjauser posted image  No, pol sem na hitro požrla nabito poln krožnik pašte, pa je bilo ok. Sedaj sem že čisto v redu.
Freycha, ne razmišljaj in pojdi roditi v Avstrijo! Ne se pustit matrat našim luzerjem. Pol bi pa itak končala na carskem rezu. No, potlej nam boš pa res ušla med junijke. Pa 29.6. je dan pred polno luno, kar pomeni, da se ti bo ziher še katera pridružila. Tudi jaz nekako računam na ta ali naslednji danuser posted image . Upam, no, da me ne pobere že prej.
baja*, upam, da vama z Renejem čimprej zalaufa dojenje in da se gresta cartat domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
12.6.2007 21:30:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

freycha gosta kri pomeni, da je možno da si preveč mastnega pojedla. Jaz se spomnim da je lansko leto moja mami imela ful gosto kri in jo je zdravnica vprašala, kaj je prejšnji dan jedla, smo imeli domače klobase za kosilo in jo je okregala. Tako da je potem mogla bit dva dni na prepečencu in vodi in se ji je kri normalizirala.

aja? hmmm čudno, ker meni je moja G rekla, da očitno premalo pijem, pa sem ji rekla, da spijem 3-4l na dan in mi je posmehljivo rekla, da naj se vprašam, koliko prešvicam. Sem ji hitro nazaj razložila, da ne kaj dosti, ker sem (če se le da) doma pod klimo in ne švicam kaj dosti. Pa tudi moja voda je vedno prozorna ali bolj bledolično rumenkasta. Če bi imela premalo vode v sebi, bi bila verjetno bolj rumena in gosta......

Aja, pa tudi pazim, da ne jem premastno, ker me potem zgaga daje.... tako da mi ni čisto, da bi lahko bilo to od tega....user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
12.6.2007 21:32:54   
rumba
Ajvy, jaz sem v prvih dveh nosečnostih vprašala za spol. Prvič mi je takratnja G na morfologiji povedala, a bolj kot vedeževalka ali kaka druga teta z ulica, tako da ni bilo glih ziher. Drugič sem vprašala že na NS in seveda na vsakem naslednjem UZ-juuser posted image . Tokrat pa vedno prej povem, da NE želim izvedeti spola in se še ni nikomur zareklo.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
12.6.2007 21:34:39   
Freycha
Evo.. jaz sem blog napisala... sedaj pa sem vam čisto na razpolago. Pa zraven gledam na Eurosportu direktni prenos iz MB, kjer je boksarski miting...... čakam na Zaveca in njegovega nasprotnika. Upam, da nisem že zamudila, ker sem šele pred 10. minutami videla, da je prenos.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
12.6.2007 21:36:08   
rumba
Freycha, jaz sem imela na enem pregledu tri pluske mislim da metilketonov v urinu, urin čisto prozorne barve in razlaga je bila, da sem dehidrirana.user posted image  Pa sem ravnotako spila ful vode. Naslednjič je bilo pa v redu, pa nisem ničesar spreminjala.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...
Vse, česar nisi vedela o spinalni anesteziji
Bolečino med porodom lahko učinkovito ublažimo ali popolnoma odstranimo z regionalno anestezijo, hkrati pa še vedno omog...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?