Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Tasonka, zakaj bi noge brila, ce tvojga ni doma, a ? Dans je še doma, jutri zjutraj gre. Pa če grem slučajno rodit, da me ne bojo kr na veterino poslal, k bojo misnli, da sm medvedka. Ej, samo kaka muka je pa s tem trebuhom se že samo tuširat, kaj šele noge brit. Ja itak čist prešvicana pridem izpod tuša. Se sprašujem, kak efekt ma tuširanje. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha smotka.... punca se že tako težko obrača ponoči zaradi trebuha, a zdej bi pa rada, da se še težje, ker se s kocinami zatika ob rjuho? Ajvy, jaz še kar vztrajam vse sama počet, čeprav mi marsikdaj marsikaj dragi olajša in namesto mene nardi. Velikokrat me obuje na primer, da jaz glih ne bruhnem skoraj zraven, sem ga pa zdaj čakala par dni, da bi mi nohte postrigel na nogah, pa ga nisem dočakala, sem jih prejle sama , da se ne bi spotaknla ob njih, k hodim. Spodnjo frizurco si pa tud zaenkrat kr sama rihtam, mal na blef, pa je. S težko muko sicer, ampak mende bom zmogla še te dobre tri tedne. No, grem jaz tud spat, ostali vsi že spijo. Dragi je na kavču mrknil in ne vem, če ga čem sploh budit, da se prestavi v pojstlo, ker je res utrujen in še težek teden ga čaka. Upam, da bo tamala prespala noč. Nočko.
|