|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 22:02:53   
Freycha
no ja... nekaj časa je... sam it iz ene skrajnosti v drugo ni nikoli fajn... sedaj pa spet trpi pomanjkanje user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5451
11.6.2007 22:03:06   
rumba
Pa sej alternativa baje nič ne škoduje.user posted image  
Freycha, lažnivka! To ti pa ne verjamem, ko ti je bilo pa tako fajn. Še cel kup drugih si zrajcala. Pa saj je prav tako, le veselo na delo. Meni še prav paše.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5452
11.6.2007 22:03:29   
kapica
Ja, pa saj , poleg tega je tak enkratni dogodek, da ni tako tezko tam sedet in poslusat. Potem si pa vseeno vesel, ko je konec, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5453
11.6.2007 22:04:30   
kapica
Ja, saj dedci niso nikoli zadovoljni, zenske pa se manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5454
11.6.2007 22:05:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja, saj dedci niso nikoli zadovoljni, zenske pa se manjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5455
11.6.2007 22:05:59   
kapica
Joj, rumba, ti govoris v sedanjosti, da ti prav paseuser posted image . No , hvala lepa, da nam delate luste spet. Ajajajajaaaaajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5456
11.6.2007 22:07:28   
kapica
Punce, Ricardo nas je zapustil, nimamo vec obcinstvauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5457
11.6.2007 22:07:58   
Freycha
no tako...... končno smo spet prišli na seks. Bo spet zanimimiv "chat"...............user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5458
11.6.2007 22:08:18   
rumba
Kapica, kokica, kakšne lušte? Pa saj imaš vse samopostrežno, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5459
11.6.2007 22:09:40   
kapica
Joj, Freycha, pa saj ti bi se sam o seksu pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  jaz ti tud ne verjamem, da do poroda nic vec ne bo. No, pocakajmo, pa bomo videliuser posted image user posted image .
Rumba, ja, sem ze slisala nekaj o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5460
11.6.2007 22:09:48   
rumba

Punce, Ricardo nas je zapustil, nimamo vec obcinstvauser posted image user posted image .

Mu je nerodno, ker pišemo o sexu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5461
11.6.2007 22:10:53   
kapica
A sedaj ste me ze kr okronale se za kokico? Torej, najprej carovnica, potem dvorski norcek, sedaj kokica ze parkrat. Veste kaj, jaz vam kr dam tisto 200.tkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5462
11.6.2007 22:11:31   
Ajvy
Freycha, ti nam samo lušte delaš s tem sexom, jst se pa tolk trudim ne mislit na to , ker pač tega trenutno ne moremo izvajat user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5463
11.6.2007 22:12:40   
Freycha

Joj, Freycha, pa saj ti bi se sam o seksu pogovarjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  jaz ti tud ne verjamem, da do poroda nic vec ne bo. No, pocakajmo, pa bomo videliuser posted image user posted image .
Rumba, ja, sem ze slisala nekaj o temuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punca, se zavedaš, da če se odločim, da grem v AUT roditi, da bom čez dobre dva tedna že mama?user posted image

Kak seks.... midva sva svoje že opravila.. potem postanem mama in za dragega ne bo več ne časa ne prostora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeah rightuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5464
11.6.2007 22:13:21   
rumba
Kapica, pick me, pick me!!!
Ajvy, vse se da!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5465
11.6.2007 22:14:14   
Freycha
Rumba, tvoja je tristotka user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5466
11.6.2007 22:14:53   
Ajvy
Iz tvojih ust v božja ušesa

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5467
11.6.2007 22:15:46   
rumba
Grem pralni stroj nabasat, da mi ne vsi klopi ven z vrečke zlezejo, pa pridem nazaj.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5468
11.6.2007 22:16:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Rumba, tvoja je tristotka user posted image

ČE ne bomo že vse prej rodile user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5469
11.6.2007 22:17:32   
Freycha
user posted image jah bo pa potem v temi mamice julijke 2007 pobasala tristotko.. ampak do takrat bo mogla pa čakat v vrsti....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5470
11.6.2007 22:19:10   
kapica
A ves se ze o 300.ki pogovarjate? Thja, potem bomo pa mogle res bit pridne nouser posted image .

Joj, hecne ste, ni kaj nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5471
11.6.2007 22:19:46   
Anonimen
Ajvy, sej nisem hotla rečt, da je vizualizacija slaba, sploh ne.user posted image V bistvu sem hotla samo opozorit, da ne bo katera potem zmrznila, ker ne bo potekalo tako, kot si je zamislila. Prvič si pa jaz tudi nisem zmogla predstavljat, kako naj bi porod izgledal, ker te izkušnje pač nisem imela. Pa moram rečt, da si še zdaj težko, ker so mi porod sprožili in si blazno težko vizualiziram, kako bi/bo vse skupaj potekalo samo od sebe. Počnem pa to že dalj časa, da si skušam predstavljat, ker je kar res kar pravijo, da te je prvič strah, ker ne veš, kaj te čaka, drugič pa zato, ker veš, kaj te čaka.user posted image

Kapica, tebe pa najbrž oči matrajo, ker tako intenzivno bereš.user posted image

Rumba, upam, da se mi bo uspelo takole zavestno sproščati med popadki. Hvala za nasvet.user posted image

Tani33, čestitke za izpit!user posted image

Corfu, zdaj, ko sem prebrala tvoj opis doživljanja umetnih popadkov, sem se jih spet spomnila. Res je, ko praviš, da sploh nimaš kontrole nad telesom.user posted image Jaz sem čisto izgubila zmožnost sodelovati, hiperventilirala sem in sploh niso vedeli, kako me k sebi spravit. K sreči sem potem dobila EA, samo preden sem jo dobila, sem se matrala dlje kot si ti rojevala z njimi. Ma me je prav strah, da mi nebi še enkrat sprožili poroda.

Jaz pa sploh ne vem, če sem kaj odprta in če imam skrajšam MV. Me ni nič pregledala, samo CTG mi je nardila.

Sem pa prvič veliko razmišljala o različnih položajih rojevanja, pa so me kar takoj priklenili na pojstlo in nisem smela dol, tako da zdaj kar nekak sploh ne razmišljam o tem. Upam, da bom lahko vsaj kaj hodila, da bo šlo hitreje.

Za zunanji obrat sem pa tudi jaz slišala, da je lahko precej tvegan. Ne samo zaradi popkovine, ki se lahko ovije, ampak dejansko lahko otroku kaj zlomijo ali še kaj hujšega. Pa verjamem, da boli, ker je meni zadnjič G samo malo bolj na trdo pošlatala, v kakšni legi je mali, pa me je tako svinjsko zabolelo, da sem bila čisto šokirana.

Freycha, ne vem, če bom lahko še kdaj borovnice jedla po tem tvojem komentarju o klopih.user posted image user posted image O bljak! Drugače pa nimam pojma, če je to možno.

Vas pa ne dohajam s tem čvekanjem. Ko sem začela pisat, je blo 214 strani, vmes ste jih naklepale do 219!user posted image Ampak vas še naprej ne bom dohajala, ker si grem noge pobrit in se stuširat.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5472
11.6.2007 22:20:51   
kapica
Ja, tocno freycha, saj potem bomo naprej cvekale. Ce bomo se cas mele, saj ne vem nouser posted image .

Meni pa tako zlobudra po crevesju in zelodcu, sem prej pojedla tri breskve, se ne glih cisto zrele, pa ze mam hudirjauser posted image user posted image user posted image .
freycha, a si prisla cez z borovnicami?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5473
11.6.2007 22:23:04   
kapica
Tasonka, zakaj bi noge brila, ce tvojga ni doma, auser posted image user posted image user posted image ?

Torej ce lahko hodis, to pomaga pri.... cem ze?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5474
11.6.2007 22:24:01   
Freycha
mhm..... se prebavljajouser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  217 218 [219] 220 221   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?