|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 21:43:33   
kapica
Freycha, ce si jih tako na hitro pozrla, pa res ni cudno da ti je slabouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5426
11.6.2007 21:43:56   
rumba
Freycha, kaj ko bi poskusla še kako marelico, pa lubenica bi bila tudi v redu?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5427
11.6.2007 21:44:18   
Freycha
menim, da je tale Ricardo od Kapice "šef", ker je vedno gor, ko je ona gor.... ali pa ima oboževalca user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, pri nas je bilo 68 parov. Verjemi mi, tudi enkrat nismo vadili dihanje, samo una teta je na hitro pokazala in to je bilo to......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5428
11.6.2007 21:44:24   
kapica
Tani, odvisno, kako dolgo bos v kopalniciuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5429
11.6.2007 21:45:37   
Freycha
sej sem vedela, da ste mi fovš za mojo prelestno postavo, ki vam jo dajem v vpogled vsakič, ko kaj sila pametnega napišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5430
11.6.2007 21:45:48   
kapica
Freycha, a mislis mojga moza, al katerega sefa? Madona, da se ne bom spet blamiralauser posted image user posted image user posted image user posted image . Ja, ce bi boljse poslusala, bi sigurno vec vedelauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5431
11.6.2007 21:46:16   
Ajvy
Rumba, me prav zanima kako si bomo delile poporodne izkušnje, takrat bomo natanko vedele kaj se da in kaj ne dobiti.. upam samo, da bo vsem čim lazje...
Vem ,da v Ameriki skor nobena baba ne rodi brez EA, in so čist paf k to morejo.. me, me pa smo skoraj vse primorane brez... naravno.. čeprav polovica porodnišnice LJ zagovarja EA, ker je otrok potem bolj spočit, jo le redkokatera srečnica dobi.. user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5432
11.6.2007 21:46:42   
kapica
freycha, ha? Kje kdo , kdaj ti je faus za tvojo postavouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5433
11.6.2007 21:47:48   
rumba
Mi smo pred dobrimi štirimi leti dobili v materinski šoli samo graf, kako naj se diha in basta. Mogoče bi pa pomagalo, če bi ga vzela s sabo v porodno. Vroče je res bilo, pa bi me user posted image  pihal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5434
11.6.2007 21:48:00   
kapica
Ajvy, zanimivo a ne, da se kljub temu to tako malo uporablja. Ampak baje da je dete potem bolj utrujeno, zaspano in da z dojenjen ne rata takoj. Ne vem...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5435
11.6.2007 21:51:27   
kapica
V cem je potem smisel materinske sole, ce vam tistega najpomembnejsega ne povejouser posted image .
Tukaj pri nas pa tako lepo vadimo dihanje in razlicne moznosti in pomirjanje, sproscanjeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5436
11.6.2007 21:51:38   
Ajvy
KApica, vsaka stvar ima svoj plus in minus.. mene to vćasih prav moti.. ko nekoga nekaj vprašaš- a je to v redu al ne- pa ti reče, ja in ne.. madona za nč se ne morejo odločit, kaj je dober in kaj ne.. to me kr znervira.. pol si pa ves zgubljen.. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5437
11.6.2007 21:53:05   
Ajvy
Kapica jst bi tudi hodila v tako šolo, pri nas so samo predavali, pa enkrat smo dvakrat vadili dihanje.. user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5438
11.6.2007 21:53:22   
kapica
Ajvy tako recejo, ker je re tako. More ti povedat obe moznosti, da ne bo kdo rekel, aha, tega pa nisem vedel. In se potem sam odlocis. Ceprav kar se tice EA, bi jo jaz ze imela,pa vzamem vse tezave ki pridejo v zakup. Ampak se vseeno ne bom odlocla zato.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5439
11.6.2007 21:53:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mi smo pred dobrimi štirimi leti dobili v materinski šoli samo graf, kako naj se diha in basta. Mogoče bi pa pomagalo, če bi ga vzela s sabo v porodno. Vroče je res bilo, pa bi me user posted image  pihal.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kako si me pa sedaj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image  se čudim, da ni kaka borovnica iz želodca skočila, ko sem se tako napenjala user posted image user posted image user posted image

Kapica ja tvojega moža, koga pa drugega user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5440
11.6.2007 21:55:22   
kapica
Ajvy, tukaj nas je sedaj 9 nosecnic, sedaj mso imele 5krat po vec kto dve uri same predavanje. naslednja 2 krat pa pridejo partnerji zraven in bomo skupaj vadili, kako nas naj vzpodbujajo in pomagajo.
Sicer ni slabo, ampak ko sem tam, se mi pa vcasih zdi pitratnost casa. Ampak mislim d ana koncu bo le nekaj prineslo, ce mi bo vsaj pomagalo, da se bom znala sporstiti, bo dovolj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5441
11.6.2007 21:55:38   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

V cem je potem smisel materinske sole, ce vam tistega najpomembnejsega ne povejouser posted image .
Tukaj pri nas pa tako lepo vadimo dihanje in razlicne moznosti in pomirjanje, sproscanjeuser posted image .

ne ti to nam razlagat... mi smo še vedno na balkanu, vi pa na zahoduuser posted image

tu je smisel šole to, da mi dobimo dovoljenje za prisotnost naših partnerjev pri porodu, bolnice pa to, da dobi kar dobre € za predavanja, ki so pa navadno zastarela in brezvezna.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5442
11.6.2007 21:56:54   
rumba
Mene pa že rahlo zmanjkuje. Pa še user posted image  ni, da bi lahko še o kaki alternativi razmišljala.user posted image user posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5443
11.6.2007 21:57:21   
kapica
Freycha, mislim, da se moj taksnega imena kot je Ricardo, sploh ne bi spomnil. On bi prej bi recim: gangster, al pa Rock, al pa kaj takega divjegauser posted image user posted image user posted image . Tako da, sem vam ze zadnjci rekla, da to ni moj mozuser posted image , more bit nekdo drug.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5444
11.6.2007 21:59:12   
kapica
Joj, rumba, porednica, pa ti bi si upala kaksno alternativo, ce si ze v nizkem startuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Freycha zal je tako ja, dovoljenje za biti ob porodu, pa jim nihce prej ne pove, kako lahko pomaga, ce je ze tam. Ja, skoda.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5445
11.6.2007 21:59:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Mene pa že rahlo zmanjkuje. Pa še user posted image  ni, da bi lahko še o kaki alternativi razmišljala.user posted image user posted image  

nič seksauser posted image .......

jaz od zadnjič tudi pomislila nisem nanj user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5446
11.6.2007 22:00:26   
kapica
Ja freycha seveda nisi, ce si pa potesenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5447
11.6.2007 22:01:10   
Freycha
Pred nosečnostjo ne bi bila potešena, če bi 3x na dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5448
11.6.2007 22:02:00   
kapica
Joj, ubogi Peter, potem pa sedaj res uziva v tem stanju miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5449
11.6.2007 22:02:15   
Ajvy
Freycha , se popolnoma strinjam, to je eden izmed močnejših faktorjev zakaj gremo v šolo, da nam dajo mir in da nam dovolijo , da so naši dragi zraven..
no, sej smo tudi kej pametnega zvedli

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  216 217 [218] 219 220   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?