|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 21:14:39   
kapica
Freycha, a sem kaj zamudla? Ni mi jasno user posted image . Pa seveda bom jaz tak al tak lusna , z lepo barvo, nasminkana, frizura bo stala, ker uporabljam taffuser posted image user posted image user posted image .
Seveda, tani, za vsako stavr so prednosti in slabostiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5376
11.6.2007 21:15:25   
rumba
Freycha, pa so ti ponudili spinalno analgezijo, al kako se že temu reče?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5377
11.6.2007 21:15:35   
*maja
Nič punce lepo čvekajte naprej, jaz grem v horizontalo, mi bo drugače trebuh kar razneslo, je že cel večer trd kot kamen.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5378
11.6.2007 21:16:09   
kapica
Freycha, dobro vprasanjeuser posted image . Driska gor al dol, jaz bi si na tvojem mestu privosclauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5379
11.6.2007 21:16:50   
tani33
Freycha, ne delaj nam luštov!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5380
11.6.2007 21:17:09   
kapica
Lahko nocko MAja, bos sama kriva ce bos mogla jutri par strani prebratuser posted image user posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5381
11.6.2007 21:18:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, a sem kaj zamudla? Ni mi jasno user posted image . Pa seveda bom jaz tak al tak lusna , z lepo barvo, nasminkana, frizura bo stala, ker uporabljam taffuser posted image user posted image user posted image .
Seveda, tani, za vsako stavr so prednosti in slabostiuser posted image .

joj, ti si res ena kokica...... ti takoj nase pomisliš hehehe

jaz sem o Diti govorila, da bo vsa lepa in počesana, ko bo prišla na svet, ker se ne bo matrala skozi porod user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej si me pa nasmejala ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5382
11.6.2007 21:18:51   
rumba
*maja, lahko noč.user posted image
Freycha, po moje ni problema, če mešaš razno sadje, samo ne se sedaj spravit pit kake večje količine, ker pol pa bo žur.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5383
11.6.2007 21:18:57   
tani33
Nočko Maja!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5384
11.6.2007 21:19:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, pa so ti ponudili spinalno analgezijo, al kako se že temu reče?

Ja v AUT so mi to ponudili in mi dali možnosti odločanja. Ker hočem imeti otroka takoj ob sebi in biti budna, sem se za to tudi odločila. Jutri pa bom videla po posvetu z mojo G. Vem pa, da v MB P to delajo, zato se bom probala za to zmeniti pa potem raje v MB opraviti poseg..... ej full ne morem rečt roditi, ker to dejansko ni rojevanje user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5385
11.6.2007 21:20:23   
kapica
Ajaaaa, Freycha, joj, sedaj sem se pa jaz se bolj nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jooooj, sem pa res ena trola nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bi se kr pogreznila

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5386
11.6.2007 21:20:47   
Freycha
nočko majauser posted image

evo, jaz si grem pa borovnice pripravljati......user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5387
11.6.2007 21:21:37   
kapica
Freycha, potem bo lahko tud moz ob tebi, a ne? Bo sedel pri glaviuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5388
11.6.2007 21:23:03   
kapica
Joj, Freycha, jaz se se kr smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidis, sedaj sem prav vesela da s ene poznama v zivouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5389
11.6.2007 21:23:09   
tani33
Kapica , ker že imamo carico  bi nam prišel prav še kak dvorni norček!!user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5390
11.6.2007 21:23:19   
rumba
A ve vse pričakujete user posted image  s čupo?user posted image
Meni je g na zadnje UZ (30 teden) kazala laskeuser posted image . Pa če so to bili res laski, pol je najbolje, da nesem v porodno še krtačo, pa fen.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5391
11.6.2007 21:24:45   
Freycha
še eno bolj butasto vprašanje: če pojem borovnico na kateri je recimo klop (ker so pač borovnice v gozdu) in ga ne prežvečim in mi pride v želodec. A obstaja možnost, da bi se mi prisesal na želodčno steno preden ga kislina uniči, al je kislina tako močna, da ga takoj ubije?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5392
11.6.2007 21:25:08   
kapica
Tani, jaz se kr upam, da nobena druga ni skapirala te sramote kot samo jaz in Freychauser posted image user posted image user posted image .
Rumba, meni niso nobenih laskov pokazaliuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5393
11.6.2007 21:26:03   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, potem bo lahko tud moz ob tebi, a ne? Bo sedel pri glaviuser posted image .

ja moj "mož" bo lahko zraven ja... oz. pravijo, da mora ven, ko me pripravijo in prerežejo, potem pa lahko pride notri in počaka, da pobrskajo po bušiju, najdejo Dito in jo potegnejo venuser posted image user posted image

veš kaj, jaz bi pa tebe rada spoznala... glih zato, ker si taka kokica občasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5394
11.6.2007 21:26:34   
kapica
Joj, freycha, ti pa tako delas s temi borovnicami, njaboljse da jih kr pustis al pa sosedu nesesuser posted image user posted image user posted image .

Saj pa jih prej umijes, splaknes pod vodo, bo ceka takoj utopilouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5395
11.6.2007 21:26:47   
tani33
Meni g ni omenila user posted image laskov, sem pa zdaj začela razmišljat , da bom spkirala še glavnik, kartačo, fen , žele ,peno,... za user posted image . za vsak slučaj če bo potrebovala friziranje

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5396
11.6.2007 21:27:15   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: tani33

Kapica , ker že imamo carico  bi nam prišel prav še kak dvorni norček!!user posted image user posted image

Kapico smo že sicer razkrinakle, da ima nadnaravne sposobnosti in jo proglasile za čarovnico, a če se sama strinja, ji res lahko ponudimo drugo delovno mesto. Samo ne vem, ali je to napredovanje ali nazadovanje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5397
11.6.2007 21:27:44   
Freycha

A ve vse pričakujete user posted image  s čupo?user posted image
Meni je g na zadnje UZ (30 teden) kazala laskeuser posted image . Pa če so to bili res laski, pol je najbolje, da nesem v porodno še krtačo, pa fen.user posted image user posted image user posted image

če bi bilo to res, da bi otroku dlake in lasje rastli takrat, ko tebe zgaga daje, je moje dete mali volkodlak, lase ima pa že do riti user posted image user posted image user posted image user posted image  So pa eni res kosmati po glavi, samo potem ta puh odpadeuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5398
11.6.2007 21:28:27   
kapica
Vidids, moz sem rekla, sem pozabla. No, potem pa "tvoj peter"user posted image .  Zakaj pa ne bo zraven ze pri pripravah? Cudno, na tv-ju so vedno moski zraven.
Joooj ne, res, ni me treba spoznati, nisem nic posebnega, saj vidis da me je Tani kr  za dvorskega norcka razglasila...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5399
11.6.2007 21:28:46   
Freycha

Kapico smo že sicer razkrinakle, da ima nadnaravne sposobnosti in jo proglasile za čarovnico, a če se sama strinja, ji res lahko ponudimo drugo delovno mesto. Samo ne vem, ali je to napredovanje ali nazadovanje.user posted image user posted image user posted image

napredovanje... je vsaj za žar ne bomo uporabili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  214 215 [216] 217 218   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?