|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.6.2007 21:28:53   
Ajvy
Freycha, mislim da klop ne more preživeti v želodcu, ker ima le ta premoćno kislino..
Drugače pa ,lep večer čveke

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5401
11.6.2007 21:29:35   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

še eno bolj butasto vprašanje: če pojem borovnico na kateri je recimo klop (ker so pač borovnice v gozdu) in ga ne prežvečim in mi pride v želodec. A obstaja možnost, da bi se mi prisesal na želodčno steno preden ga kislina uniči, al je kislina tako močna, da ga takoj ubije?user posted image

Na to pa še res nisem nikoli poštudiralauser posted image
Kolikor sem že pojedla borovnic, upam, da nimam že celo leglo v želodcu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5402
11.6.2007 21:30:12   
kapica
A veste kaj punce, zakaj ste se pa spravile sedaj ne meneuser posted image . A ne veste da sem noseca in sicer visoko noseca. Tako se pa res ne obnasa do zenske, ki otroka nosiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5403
11.6.2007 21:30:24   
Freycha
Kapica.. saj na nek način je moj mož.... samo poročena nisva user posted image user posted image user posted image  

Jah meni so rekli, da pri pripravah moški zunaj počaka, ampak preden se pa "porod" začne, pa pride notri in potem tudi notri ostane.... je pa možno, da sem narobe razumela glede na to, da ravno ne obvaldam nemško......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5404
11.6.2007 21:30:40   
tani33
Kapica brez zamere. 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5405
11.6.2007 21:31:26   
Ajvy
Freycha, tam v eni oddaji Mein Baby so bili očetje skoz zraven, mamice so bile ves čas budne, pa je tak čist simpel zgledal, pri nas v LJ pa baje da spiš..

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 5406
11.6.2007 21:32:38   
kapica
Tani, brez skrbi, nic ne zamerimuser posted image .
Rumba, jaz bi na tvojem mestu pogledala v zelodec, ce si ze toliko borovnic pojedlauser posted image user posted image user posted image .
Freycha, kako si se odlocla, jih bos pojedla ali ne. al bos prej se Petra poklicala v sluzbo in vprasala kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5407
11.6.2007 21:32:45   
Freycha
Tani... kapica nič ne zameri........ ker smo jo določile, da bo ona tista, na katero se bomo spravljale, ko se bomo hotele malo pohecati user posted image user posted image user posted image user posted image  JOKE!!

No resno... sej se Kapica sama v to pozicijo spravi..... sama si je kriva. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5408
11.6.2007 21:33:59   
kapica
Ajvy, to sem jaz tud v tej oddaji videla.
Ampak verjetno bo zuanj pocakal dokler ne bo anestezija prijela, pa da nastavijo tisto rjuho gor, da ne bo nic videl, potem bo pa ze prisel v sobo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5409
11.6.2007 21:34:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha, tam v eni oddaji Mein Baby so bili očetje skoz zraven, mamice so bile ves čas budne, pa je tak čist simpel zgledal, pri nas v LJ pa baje da spiš..

Ja, odvisno je, ali ti dajo popolno narkozo (torej spiš) ali pa spinalno analgezijo, ki je podobna epiduralni (isto ti katerer vstavijo v hrbtenjačo), le da ti čisto omrtviči spodnji del, ti si pa še vedno pokonc......

No, mogoče sem pa tistega anasteziologa narobe razumela user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5410
11.6.2007 21:34:30   
rumba
Kapica, a si že slišala, da se visoko noseče ženske ne smete preveč razburjati? Globooooooko dihaj..... vdihni.....izdihni.....vdihni......izdihni. Pa ne se zraven še smejati, ker pol ne deluje!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5411
11.6.2007 21:35:28   
Ajvy
Verjetno ja ,sam tega dela itak ne pokažejo.. sp me pa fascinirale te oddaje.. kolk so prjazni pa te zadeve, bohve kakšni bodo do nasuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5412
11.6.2007 21:35:58   
kapica
user posted image freycha, jaz nic ne vem o tej odlocitviuser posted image . Pa saj me mate skoz na tapeti, najprej ste me hotle kr zazgat, zdaj pa tole. Dokler bo julija konec, bom jaz se parkrat okronana za nekajuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5413
11.6.2007 21:36:50   
Ajvy
Si prav razumela, sam sej pravim pri nas v Lj sploh ni dveh opcij, samo spanje je na sporedu..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5414
11.6.2007 21:37:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Tani, brez skrbi, nic ne zamerimuser posted image .
Rumba, jaz bi na tvojem mestu pogledala v zelodec, ce si ze toliko borovnic pojedlauser posted image user posted image user posted image .
Freycha, kako si se odlocla, jih bos pojedla ali ne. al bos prej se Petra poklicala v sluzbo in vprasala kaj najuser posted image user posted image user posted image user posted image .

pišuka, ti si res čarovnica!!!!!!

kako pa sedaj ti veš, da včasih za vsak drek kličem Petra in ga sprašujem take in drugačne bedarije, če smem ali ne smem....... itd...

TI GREŠ NA GRMADO NA NASLEDNJEM NAŠEM PIKNIKU... UPAM, DA TE JE NEKAJ SKUPAJ, DA NE BOŠ SAMO ZA PODKURITI, AMPAK TUDI ZA VZDRŽEVANJE OGNJA SKOZI CELOTNI PIKNIK!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5415
11.6.2007 21:37:46   
kapica
Ajvy, tud pri nas bi bili prijazni, ce bi bila kamera zravenuser posted image user posted image .
Rumba, glede na to kako se rezim tu zraven, mogoce res se grem rodit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5416
11.6.2007 21:37:50   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

user posted image freycha, jaz nic ne vem o tej odlocitviuser posted image . Pa saj me mate skoz na tapeti, najprej ste me hotle kr zazgat, zdaj pa tole. Dokler bo julija konec, bom jaz se parkrat okronana za nekajuser posted image user posted image user posted image .

kapica, kot je rekla Freycha, sama si kriva, pa še 200-tko si nam vzela in smo ti še vedno fauš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5417
11.6.2007 21:39:26   
Ajvy
Kapica, najbrž imaš prav, ma sej bo... bomo že nekako

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5418
11.6.2007 21:39:38   
tani33
Rumba, lahko bi organizirala skupne dihalne vaje preko RR, bi bile vse krasno pripravljene na porod.user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5419
11.6.2007 21:40:03   
kapica
A to pomeni da si ga poklicala. In, kaj je rekeluser posted image user posted image user posted image ?
Ves, ce bi me zdaj zazgale, bi bilo dovolj za cel vecer. Ampak cez eno leto, ko bom spet suhcana in v formu, ne bo dovolj za kaj vec, kot sam za pokurit. Tako da, se vam ne SPLACAuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5420
11.6.2007 21:41:08   
Freycha
Tani, če bi delale tu dihalne vaje, bi vse na porodnih mizah umirale od smeha, potem bi nas pa psihiatrom peljali, če smo čisto pri sebi user posted image user posted image user posted image user posted image

tko, jaz sem se borovnic nažrla, sedaj mi je pa pošteno slabo.......

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 5421
11.6.2007 21:41:36   
Ajvy
Madonca dons pa maste temo.. zažiganje in čarovnice, le kaj si misli Ricardo user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5422
11.6.2007 21:41:43   
rumba
Ajvy, menda se da tudi v LJ dobiti spinalno a le, če imaš napovedan cr, pri urgetnem pa itak ni časa. No, vsaj tako pravi Pušenjak.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 5423
11.6.2007 21:42:06   
kapica
Aha, rumba, zdaj mi je jasno. Pa se mi je cel cas zdelo, da se vam nekaj ne dopada na meniuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tani, a se niste dihalnih vaj ucili v materinski soli, al spet nisi dobro poslusalauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5424
11.6.2007 21:42:39   
tani33
Punce jaz grem v kopalnico . Glejte da ne bote tolk čvekala , da vas ne bom mogla dohitet , ko pridem nazaj.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  215 216 [217] 218 219   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost in vročina: Kdaj ukrepati in kaj...
Vročina v nosečnosti je lahko neškodljiva ali pa znak okužbe, ki zahteva zdravljenje. Kdaj ukrepati, katera zdravila so ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?