Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
no, saj se tudi jaz lahko pridružim temu klubu. občasno se ful čudno počutim, sicer pomaga, če se uležem, samo kaj mi to pomaga, ko sem v službi
pa ugotovila sem, da je boljše, če nisem lačna, čeprav mi pa po drugi strani prav vsa hrana smrdi. sploh ne vem,kaj naj jem.želje nimam po ničemer. mi je to čist neznano, ker v prvi
takih težav nisem imela. no, upam da nam bo vsem čim prej boljše. 
sem zvedela danes. Tale nosečnost je kr majhen šok. Doma imam že 2
, stara 2 leti in 1 leto. Pa še brez službe sem ostala. Glede na izračune imam PDP 26.2.2008.
. iz čistega vraževerja nisva še nič kupila, sva se pa do dobra pozanimala, zbrala in zdej čakava. ko sva prišla domov, sva se usedla na sredo skoraj popolnoma prazne sobe (notr imava že eno večjo igračko
) in razglabljala na katero steno bo šla katera barva. aja, pa pohištvo sva tud že zbrala ...
.
pri maternici. mene to tako boli, da sploh ne morem spati.... hodim ko zombi okoli....
ne pomaga. Saj res- ste se ali se boste odpovedali kavi skozio nosečnost?
Jaz sem v prvi nosečnosti dobesedno prekinila s kavo, ker mi je obupno smrdela. Sedaj mi pa zelo paše
Povedala pa še nisva nikomur. Aja, nosečnost sva načrtovala, vendar pa moram priznat, da na
Sama večkrat kot 1x na dan pa res ne bruham, pa še to kak dan ne. Lanchy tud vem, da je tarnala, da ji je zelo slabo, tako da čisto sama nisi.
za jutri sem si v službi kar dopust vzela,pregled imam zjutraj, pa predvidevam da cel dan ne bom mogla o ničemer drugem razmišljat kot o
pa želim, da počiva v miru.