arneja
|
Haha, Sayuri, tebi pa pekoče paše ? Tipično nosečniško, da se ti zalušta nekaj čudnega . Je res, da imaš občutek, da poznaš punce tukaj gor, pa mora biti čudno presedlati na drugo temo. Ampak upam, da vse pride za vama na tisti čvek . M.L.B.K jaz sem takoj za same lepe novičke . Dobri možje, ste slišali ? Maša, jaz še ne bi delala testa. Držimo pesti, da bo vse ok . Abra, Miklavž mora misliti nate, ker si zaslužiš . Jaz sem bila pa potem še kar pridna, ker nisem takšnih svinjarij jedla - no, vsaj zaenkrat še ne . Kajsica, očitno nosečkice v tem mesecu napadate čips . Potem naj nam pa vsem Miklavž kar čips prinese in razlog, da si ga bomo želele . Pija, ja jaz pa jutri spet Reškotu v roke padem . Ampak jutri bom bolj tiho, ker me bo zaaaares strah . Upam, da ne bom cel dan rabila tvojih pestk, da bo tam enkrat do 10-h pa zadeva že mimo . Pred ET-jem ga bom ruknila, ja . Samo moj še ne ve . Jaz jo pa zdaj tudi počasi v posteljo mahnem. Sem pa Apaurine zdajle v torbo vrgla, mislim, da mi bo uspelo tudi brez njih . Naj Miklavž nocoj vsaki od nas prinese tisto, kar si želi .