zupancdam
|
Aja, a ste gledale že kaj vozeke po trgovinah? Jaz sem včeri v Celju v pikapolonici vidla tak lepi voziček-svetlo modre barve, da bi ga kar kupila, sam se mi zdi še prekkmalu, bomo počakali tja do novega leta, po novem letu pa v akcijo. Mam kinderped še od moje pikice, sam bom kupila novega ker se tu ne da ležišče regulirat, samo stranica se da gor in dol. Ne bote vrjele, ta posteljica je še od mojega dragiga. Ko sem za mojo pikico že vse imela, sem hotla it kupit kinderped, pa je moj rekel, veš kaj, mojega boma mal prebarvala pa bo dober in res sma ga. Sam kaj nuca, ko Lara ni v njem dolgo spala, pri meni spi, ker je taka zizomanka. Sem si strogo zarekla, da nikoli več! Upam, da se bomo tega držali aprila, čeprav se bomo spet dojili! Upam, da se bomo, čeprav ne vem kako bo, če bojo spet take muke na začetku. Tolk smo prejokal, saj zato pa še danes zizamo! No, ne bom več nakladala, lepo se imejte!