Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Takrat se šele začne! v bolnici sem imela vsaj malo miru, ker so ga sestre sem pa ke mal nekam odvlekle na kako testiranje, preoblačenje ipd. Potem pa folk navali na obiske, ti se moraš rihtat (ker če se ne, zgledaš kot zobmi), mali hoče žret, joške vse krvave, boli da sem se vsakič ko je cuzal JOKALA od bolečin, vztrajala pa do zadnjega dokler nisva dobila ritma. Potem krči: 1x se mu je čist odtrgalo, jokal 4 ure vkup, pa sploh ne vem kaj mu je bilo še danes. Potem se sekiraš za vsak čuden izraz, za vsako malo čudno stvar. Npr. moj je imel do 6ega meseca (pa še potem kdaj pa kdaj) kakico čist zelene barve, noben klinčev dr. mi ni znal povedat zakaj in če je to normalno. Vidla sem pa ga kako vsakič reveč trpi ko kaka ko ga napena in se joka zraven. Pol jokam še jaz, k ga vidim jokat. Ma v tri krasne vse skp. Če pomislim za nazaj me kar mine (čeprav se še vedno zelo splača, ampak res groznih prvih par mesecev).
... pa se je vse uredilo.
, stvari s kožo so se umirile pri 6 letih, sedaj pa ima astmo... pa se vsega navadiš.
.
.
hvala punce. Sem odspala uro in pol, zdaj si bom naredila zajtrk, pa da vidimo, ce obstane.
tako, da so vsi postali pravi znalci
je še vedno tu,zjutraj bruham samo žolč in imam že kar razjede v ustih od kisline,groza,res kdaj bo tega konec.Super tistim,ki imate že NS narejeno,jaz tudi komaj čakam,da se res prepričam,da je vse ok.
Sem pojedla bučkino juho, goro zeljnate solate s koruzo (pa drugače sploh ne jem solate - pišuka, kaj če sem noseča!