Anonimen
|
Ojla! No, js sm pa iz laboratorija. Sem šla dat vodo, ker imam nasl. teden pregled. In seveda sem celo noč hodla na wc, pa perilo prelagala iz pralnega stroja v sušilca, pol sm pa obupala. Ne morem spat! No in ker sem tolk hodla na wc (mislim, da 4-krat), nisem mogla v laboratoriju. Pa sem tooooolk pila pred tem. Sem jim pustila 5 kapljic v lončku. Upam, da jim kej pomaga! Blazina - res toplo priporočam. Js jo mam od Alenovega rojstva naprej, smo jo pridno uporabljali pri dojenju pa tudi pol, ko še ni znal sam dobr sedet. Če bi pa vedla, da je tolk fajna pri spanju, bi si jo pa že prej kupla. V BC je februarja 2007 stala 39,90 €. Mam še ceno na embalaži! Češnca - sem pozabla komentirat tisto o rota virusu! Alen bo itak v vrtcu in bom dala malega cepit, ker se bojim, da mi Alen ne privleče kej domov, tamali so pa itak ful boščki pri driski in bruhanjui - ful hitr dehidrirajo, kar je tud lahko zelo nevarno. Škoda samo, da se ne da cepit tudi starejših otrok. Js za ta virus sploh nisem razmišljala, ko sem rodila, imaš pa časa samo 6 tednov, al kako že... Vredno razmislit punce! Zobje - mene HB ne bolijo, mi pa še kr krvavijo dlesni. Sobice - men se zdi, da boste nekatere prej stanovanja opremle, kot pa midva eno sobico uredila. Ampak se ne bom sekiral, bo ko bo! Tak, zdej pa grem še mal okol brat. Mi manjkajo "schnitten block" zraven kavice.
|